Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted
52 minutes ago, BlackGeorge said:

Nije blam. Mi ne znamo bolje. Nemamo dovoljno kvalitetnih igrača da igraju ovaj nivo košarke. Videćemo kakvu ćemo ekipu sastaviti na leto, nadam se jedno 5 - 6 otkaza ili ne produžavanja ugovora.

Pretera ga Crni Džordže, do one mrtve petorke na pocetku 4/4 smo bili egal, protiv Makabija smo se iskopali iz rupe, da ne kazem groba, nije baš da smo nemači pojma toliki, mada fakat imamo teška pomračenja i ispale kao večeras, ali bože moj, cant win em all, biće bolje

• Tužno 1
Posted
2 minutes ago, Midgeta said:

Pa necu da mi odgovori nego da mi udeli jos koju reakciju, gotivniji je ovako kad samo reaguje :D

Pa jeste, pametniji je kad cuti i reaguje..

• +1 1
  • Wub 1
  • Tužno 1
Posted
Just now, Jimmy Kowalski said:

Pa jeste, pametniji je kad cuti i reaguje..

Pa jeste, a meni je baš simpa ovaj harassment reakcijama, kad vidim da mi je udelio tumbdown na moderaciji znam da sam nesto dobro napisala 100% 

• Haha 1
  • Tužno 1
Posted

Nije problem poraz protiv Monaka u gostima, ni protiv PAOa, pa ni Fenera. Problem je što smo ispustili neke pobedive utakmice s početka sezone, Baskonija, Bajern, Oly za dlaku, plus onaj Virtus u Areni, skandal protiv Zvezde, mnogo. Negde moramo da krenemo da nadoknađujemo.

• +1 1
  • Tužno 1
Posted
10 minutes ago, J.R. Cash said:

...

Daj ne blamiraj se i ne predstavljaj se kao da nešto znaš, lupaš gluposti. Dečko niti ima brzinu, niti dribling, niti glavu da igra na tri.

Mada nema glavu da igra na bilo kojoj poziciji, a na pet može najmanju štetu da napravi 

Idi na doškolovavanje.

• -1 1
  • Vojvodo,serdare 1
Posted

Ko je rotirao s Ouatare kad je dao onu trojku s +8 na +11? To je ubilo tekmu, 20 sekundi je taj napad bio dobro branjen i onda je portir otiso da prilegne 

• Haha 2
Posted
3 minutes ago, April said:

Problem je što mi više nemamo rešenje u reketu i to je to. Svi mogu da nas probiju sa jednom nadrkanom peticom. 

Nije ni da nemamo. Al kad Kaminski igra, moras da zivis s tim kraterom. To je jos jedna Zeljkova greska u cetvrtoj. Posle Panterovih bacanja za - 8, nije napravio odbrana/napad izmenu koja u poslednje vreme dobro sljaka. U narednom posedu smo krili Frenka, i to prilicno uspesno do kraja poseda kad je Outtara ostao sam zbog greske u komunikaciji i pogodio trojku. Moglo je to drvo lako da promasi, ali ipak nije bilo potrebe da Frenk bude na parketu za taj defanzivni posed.

• +1 1
Posted

Panter je jurnuo ka njemu, ali mislim da nije bio njegov čovek, bila su tri naša u reketu dole.

• Haha 1
Posted

sve bilo manje vise ok do pocetka cetvrte i onda krah.

ovi zajebani, atleticniji od nas. imaju dzejmsa pride. 

da probamo virtus da iznenadimo. jel mi se cini ili su malo pali sa formom?

treca jaka utakmica za 5 dana. tu nema odmora za startere. samo da nam se neko ne povredi 

Posted

Virtusa trenutno Barselona bamberguje. Zato će da izađu ko Golden Stejt u petak u Bolonji.

• +1 2
Posted
2 minutes ago, goofs said:

Nije problem poraz protiv Monaka u gostima, ni protiv PAOa, pa ni Fenera. Problem je što smo ispustili neke pobedive utakmice s početka sezone, Baskonija, Bajern, Oly za dlaku, plus onaj Virtus u Areni, skandal protiv Zvezde, mnogo. Negde moramo da krenemo da nadoknađujemo.

Pa sad, koliko smo minusa nadoknadili kod kuce, da dobijamo i na strani, bili bismo uz rame sa Realom..

• Haha 1
Posted (edited)
1 hour ago, BlackGeorge said:

Nije blam. Mi ne znamo bolje. Nemamo dovoljno kvalitetnih igrača da igraju ovaj nivo košarke. Videćemo kakvu ćemo ekipu sastaviti na leto, nadam se jedno 5 - 6 otkaza ili ne produžavanja ugovora.

nije baš sve ni tako crno. ekipa je trenutno na učinku 12-12, odnosno na 50%, pa kad se sve ukupno sagleda, može se konstatovati da je to izvanredan skor s obzirom na sve probleme o kojima pišemo i činjenicu da se radi o ekipi koja ne može da pohvata konce i posloži se, a igra EL koja je najkvalitetnije takmičenje u Evropi.

vrlo verovatno da je to i neki realan domet ove sezone, učinak 50%, što može ali i ne mora da bude dovoljno za prvih 10. ako u nekom trenutku kliknu i uhvate kakvu takvu konstantu, može da bude i bolji učinak. ali nema nikakvih garancija za to. prethodna sezona jeste bila šansa da se dohvati f4, maltene smo zakoračili tamo, al jbg. a malo je i pretenciozno očekivati da će Partizan svake sezone da bude u predvorju f4.

Edited by Ted
Posted
18 minutes ago, smooth.Op said:

Mnogo mi je žao Smajlija. Dečko je kolateralna šteta. Ne zna više ni sam koju poziciju igra i šta pokriva. 

Prošle godine sam ga gledao protiv Baskonije kako se lomata i pada po terenu i pomislio da od njega nema ništa. Kako je bata odigrao posle toga, porobio. Nadam se da će posle pauze za kup da se malo sredi. 

Ono na pocetku 4/4 kada je sam na sutu za tri u uglu i daje ekstra pas bese Aleksi..nepotrebno..to je dokaz u kolikom je on qrcu. 

Koliko je dobro sutirao prosle sezone, kakvo nam je oruzje bio kad ostane sam spolja..ove ne sme ni da pogleda kos..

• +1 2
Posted
10 minutes ago, Midgeta said:

Pa jeste, a meni je baš simpa ovaj harassment reakcijama, kad vidim da mi je udelio tumbdown na moderaciji znam da sam nesto dobro napisala 100% 

Izgleda je ispucao sve reakcije :covid19: Ništa do četvrtka dušo :fantom:

• Haha 6
  • -1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...