Midžeta Posted January 31, 2024 Posted January 31, 2024 52 minutes ago, BlackGeorge said: Nije blam. Mi ne znamo bolje. Nemamo dovoljno kvalitetnih igrača da igraju ovaj nivo košarke. Videćemo kakvu ćemo ekipu sastaviti na leto, nadam se jedno 5 - 6 otkaza ili ne produžavanja ugovora. Pretera ga Crni Džordže, do one mrtve petorke na pocetku 4/4 smo bili egal, protiv Makabija smo se iskopali iz rupe, da ne kazem groba, nije baš da smo nemači pojma toliki, mada fakat imamo teška pomračenja i ispale kao večeras, ali bože moj, cant win em all, biće bolje 1
Jimmy Kowalski Posted January 31, 2024 Posted January 31, 2024 2 minutes ago, Midgeta said: Pa necu da mi odgovori nego da mi udeli jos koju reakciju, gotivniji je ovako kad samo reaguje Pa jeste, pametniji je kad cuti i reaguje.. 1 1 1
Midžeta Posted January 31, 2024 Posted January 31, 2024 Just now, Jimmy Kowalski said: Pa jeste, pametniji je kad cuti i reaguje.. Pa jeste, a meni je baš simpa ovaj harassment reakcijama, kad vidim da mi je udelio tumbdown na moderaciji znam da sam nesto dobro napisala 100% 1 1
goofs Posted January 31, 2024 Posted January 31, 2024 Nije problem poraz protiv Monaka u gostima, ni protiv PAOa, pa ni Fenera. Problem je što smo ispustili neke pobedive utakmice s početka sezone, Baskonija, Bajern, Oly za dlaku, plus onaj Virtus u Areni, skandal protiv Zvezde, mnogo. Negde moramo da krenemo da nadoknađujemo. 1 1
booyaka Posted January 31, 2024 Posted January 31, 2024 10 minutes ago, J.R. Cash said: ... Daj ne blamiraj se i ne predstavljaj se kao da nešto znaš, lupaš gluposti. Dečko niti ima brzinu, niti dribling, niti glavu da igra na tri. Mada nema glavu da igra na bilo kojoj poziciji, a na pet može najmanju štetu da napravi Idi na doškolovavanje. 1 1
Ratamahatta Posted January 31, 2024 Posted January 31, 2024 Ko je rotirao s Ouatare kad je dao onu trojku s +8 na +11? To je ubilo tekmu, 20 sekundi je taj napad bio dobro branjen i onda je portir otiso da prilegne 2
J.R. Cash Posted January 31, 2024 Posted January 31, 2024 3 minutes ago, April said: Problem je što mi više nemamo rešenje u reketu i to je to. Svi mogu da nas probiju sa jednom nadrkanom peticom. Nije ni da nemamo. Al kad Kaminski igra, moras da zivis s tim kraterom. To je jos jedna Zeljkova greska u cetvrtoj. Posle Panterovih bacanja za - 8, nije napravio odbrana/napad izmenu koja u poslednje vreme dobro sljaka. U narednom posedu smo krili Frenka, i to prilicno uspesno do kraja poseda kad je Outtara ostao sam zbog greske u komunikaciji i pogodio trojku. Moglo je to drvo lako da promasi, ali ipak nije bilo potrebe da Frenk bude na parketu za taj defanzivni posed. 1
goofs Posted January 31, 2024 Posted January 31, 2024 Panter je jurnuo ka njemu, ali mislim da nije bio njegov čovek, bila su tri naša u reketu dole. 1
bradilko Posted January 31, 2024 Posted January 31, 2024 sve bilo manje vise ok do pocetka cetvrte i onda krah. ovi zajebani, atleticniji od nas. imaju dzejmsa pride. da probamo virtus da iznenadimo. jel mi se cini ili su malo pali sa formom? treca jaka utakmica za 5 dana. tu nema odmora za startere. samo da nam se neko ne povredi
goofs Posted January 31, 2024 Posted January 31, 2024 Virtusa trenutno Barselona bamberguje. Zato će da izađu ko Golden Stejt u petak u Bolonji. 2
Jimmy Kowalski Posted January 31, 2024 Posted January 31, 2024 2 minutes ago, goofs said: Nije problem poraz protiv Monaka u gostima, ni protiv PAOa, pa ni Fenera. Problem je što smo ispustili neke pobedive utakmice s početka sezone, Baskonija, Bajern, Oly za dlaku, plus onaj Virtus u Areni, skandal protiv Zvezde, mnogo. Negde moramo da krenemo da nadoknađujemo. Pa sad, koliko smo minusa nadoknadili kod kuce, da dobijamo i na strani, bili bismo uz rame sa Realom.. 1
Ted Posted January 31, 2024 Posted January 31, 2024 (edited) 1 hour ago, BlackGeorge said: Nije blam. Mi ne znamo bolje. Nemamo dovoljno kvalitetnih igrača da igraju ovaj nivo košarke. Videćemo kakvu ćemo ekipu sastaviti na leto, nadam se jedno 5 - 6 otkaza ili ne produžavanja ugovora. nije baš sve ni tako crno. ekipa je trenutno na učinku 12-12, odnosno na 50%, pa kad se sve ukupno sagleda, može se konstatovati da je to izvanredan skor s obzirom na sve probleme o kojima pišemo i činjenicu da se radi o ekipi koja ne može da pohvata konce i posloži se, a igra EL koja je najkvalitetnije takmičenje u Evropi. vrlo verovatno da je to i neki realan domet ove sezone, učinak 50%, što može ali i ne mora da bude dovoljno za prvih 10. ako u nekom trenutku kliknu i uhvate kakvu takvu konstantu, može da bude i bolji učinak. ali nema nikakvih garancija za to. prethodna sezona jeste bila šansa da se dohvati f4, maltene smo zakoračili tamo, al jbg. a malo je i pretenciozno očekivati da će Partizan svake sezone da bude u predvorju f4. Edited January 31, 2024 by Ted
SNARC Posted January 31, 2024 Posted January 31, 2024 18 minutes ago, smooth.Op said: Mnogo mi je žao Smajlija. Dečko je kolateralna šteta. Ne zna više ni sam koju poziciju igra i šta pokriva. Prošle godine sam ga gledao protiv Baskonije kako se lomata i pada po terenu i pomislio da od njega nema ništa. Kako je bata odigrao posle toga, porobio. Nadam se da će posle pauze za kup da se malo sredi. Ono na pocetku 4/4 kada je sam na sutu za tri u uglu i daje ekstra pas bese Aleksi..nepotrebno..to je dokaz u kolikom je on qrcu. Koliko je dobro sutirao prosle sezone, kakvo nam je oruzje bio kad ostane sam spolja..ove ne sme ni da pogleda kos.. 2
arheolog1981 Posted January 31, 2024 Posted January 31, 2024 10 minutes ago, Midgeta said: Pa jeste, a meni je baš simpa ovaj harassment reakcijama, kad vidim da mi je udelio tumbdown na moderaciji znam da sam nesto dobro napisala 100% Izgleda je ispucao sve reakcije Ništa do četvrtka dušo 6 1
booyaka Posted January 31, 2024 Posted January 31, 2024 @arheolog1981 @Midgeta Eto, ko kaže da nema razloga za radost večeras. 1 1
Recommended Posts