Jimmy Kowalski Posted January 31, 2024 Posted January 31, 2024 4 minutes ago, Vasilij Zajcev said: Misliš da boske skraćuje i ovu rotaciju o kojoj pišeš, ono kao Kajzer Soze, mastermind useravanja najvećeg budžeta u istoriji kluba? Robija ništa konta i slepo mu veruje.. Ma da, niko ne sme da mu se suprotstavi. Proso bi ko Moma Jakovljevic..
MiddleClass Posted January 31, 2024 Posted January 31, 2024 1 hour ago, goofs said: Ne može ovo da se igra sa 7 igrača, padamo energetski, a oni mnogo čvrsto igraju odbranu i lakše daju koševe Šut za 3p nas drži da ne potonemo Da, ovo bas bode oci. Od 15 igraca, 90% minuta igra samo 7. 4 minutes ago, Vasilij Zajcev said: Misliš da boske skraćuje i ovu rotaciju o kojoj pišeš, ono kao Kajzer Soze, mastermind useravanja najvećeg budžeta u istoriji kluba? Robija ništa konta i slepo mu veruje.. A jbg... kad je dobro trener je zasluzan, a kad je lose krivac je neko drugi. 5
garmonbozia Posted January 31, 2024 Posted January 31, 2024 (edited) 8 minutes ago, MiddleClass said: A jbg... kad je dobro trener je zasluzan, a kad je lose krivac je neko drugi. Uvek bilo. Ali danas je bio popriličan brainfart sa onom kamenom petorkom na početku 4. Edited January 31, 2024 by garmonbozia 4 1
booyaka Posted January 31, 2024 Posted January 31, 2024 8 minutes ago, MiddleClass said: Da, ovo bas bode oci. Od 15 igraca, 90% minuta igra samo 7. A jbg... kad je dobro trener je zasluzan, a kad je lose krivac je neko drugi. Samo 6 igrača Partizana su postigli poene večeras. 1
April Posted January 31, 2024 Posted January 31, 2024 16 minutes ago, booyaka said: mi smo doveli 11 novih igrača, računajući dvojicu koji su otišli i dvojicu koji su pristigli tokom sezone, i treba vreme da se stvori hemija. Obzirom na prosečnu starost tima, vama od hemije prvo trebaju vijagra i turski medići Čuj novi igrači 3
booyaka Posted January 31, 2024 Posted January 31, 2024 Just now, April said: Obzirom na prosečnu starost tima, vama od hemije prvo trebaju vijagra i turski medići Čuj novi igrači Tako je, sve si u pravu. 1
J.R. Cash Posted January 31, 2024 Posted January 31, 2024 20 minutes ago, BlackGeorge said: Ma daj, ne zajebavaj. Čak i da se nekako dokopamo tog 7 i 8 mesta, bićemo pobeđeni od koga god. Polako kompletitramo lošiji skor sa svima od 10 mesta pa nagore. Ostaje nam Virtus, Barsa, Real i Pao. Sa ostalima smo pokazali da smo lošiji u međusobnom skoru. A čak i da prođemo play in, opaliće nas neki Virtus, Pao, Barsa, Monako, Real u plej ofu a mi ćemo kao da se ložimo, uuu zamalo da prođemo. Nećemo. Nemamo mozga. Premalo imamo upotrebljivih igrača i ako neko odigra malo lošije poput PJ i Nanelija, zbogom. Najcrnje mi što ne možemo uopšte da računamo na domaće igrače. Sve sam škart. Ali pratimo, navijamo... naši su, kakvi god da su. Po obicaju, preterujes. Padas u ocajanja posle svakog poraza. Dozier vam je danas uzasna selekcija, juce je bio bolji od Dantea. Monako je odlicna i do zla boga cvrsta ekipa. Imali bismo vece sanse da se nije bilo tog nebitnog krljanja u nedelju, ali ni tad ne bismo bili favoriti. Mi smo vrlo bili u utakmici dok poslednju cetvtinu nisu pocela 4 zadnja vezna i covek s pogledom neukaljkanim mislju. I nije najveci problem sto je ta petoka pocela, nego kad je odbrambena petorka primila dva kosa iz tranzicije, dakle bez odbrane, morao je da se zove tajmaut i izvedu svi napolje. Ovako su pojeli jos dva minuta Jaretovim pokasujima kreacije i onda je Dzejms spakovao trojku sa 10 metara i cao. 4
Ted Posted January 31, 2024 Posted January 31, 2024 naravno da je odgovornost na stručnom štabu......ako ćemo realno ova ekipa od početka sezone ne izgleda kako treba, ne može da uhvati formu, nenormalno oscilira i, generalno, ne izgleda ništa bolje nego što je izgledala u oktobru. bilo je nekih pikova i serija pobeda, kada je ličilo da će da uzlete, ali to se naprosto nije desilo ni u jednom trenutku ok, bilo je i objektivnih problema, povreda, naknadnih dolazaka, gustog rasporeda......sve se to uzima u obzir. ali uz napomenu da to nije naš specifikum, ovo je imao svaki tim EL moguće da ovaj tim u teoriji i pod nekim idealnim uslovima može da bude šampionski.....ali mi ne igramo u teoriji nego u praksi, a uslovi su takvi kakvi su pa važi princip uzmi ili ostavi 2
smooth.Op Posted January 31, 2024 Posted January 31, 2024 Mnogo mi je žao Smajlija. Dečko je kolateralna šteta. Ne zna više ni sam koju poziciju igra i šta pokriva. Prošle godine sam ga gledao protiv Baskonije kako se lomata i pada po terenu i pomislio da od njega nema ništa. Kako je bata odigrao posle toga, porobio. Nadam se da će posle pauze za kup da se malo sredi. 1
Midžeta Posted January 31, 2024 Posted January 31, 2024 (edited) @Eleniko Gayyo lepo od tebe sto si mi sve lajkovao ❤️ Drago mi je da se slazemo, i ako si fakat malo dosadan, ali jbg svi smo nekakvi Edited January 31, 2024 by Midgeta 1
J.R. Cash Posted January 31, 2024 Posted January 31, 2024 Just now, smooth.Op said: Mnogo mi je žao Smajlija. Dečko je kolateralna šteta. Ne zna više ni sam koju poziciju igra i šta pokriva. Treba da ga koristi na pet, kako bog zapoveda, eventualno na tri u visokim petorkama i nikada na cetiri. Bolje da ne igra nego da ga ubija ovako u ulozi koja mu ne lezi. Tu mu sva napadacka prednost otpada a u odbrani dolazi do izrazaja njegov fokus veverice kad je od lopte.
Jimmy Kowalski Posted January 31, 2024 Posted January 31, 2024 1 minute ago, Midgeta said: @Eleniko Gayyo lepo od tebe sto si mi sve lajkovao ❤️ Drago mi je da se slazemo, i ako si fakat malo dosadan, ali jbg svi smo nekakvi Nemoj da spominjes banovanog, kad ne moze da ti odgovori.. 1
Midžeta Posted January 31, 2024 Posted January 31, 2024 Just now, Jimmy Kowalski said: Nemoj da spominjes banovanog, kad ne moze da ti odgovori.. Pa necu da mi odgovori nego da mi udeli jos koju reakciju, gotivniji je ovako kad samo reaguje 2 1 2
April Posted January 31, 2024 Posted January 31, 2024 3 minutes ago, J.R. Cash said: Po obicaju, preterujes. Padas u ocajanja posle svakog poraza. Dozier vam je danas uzasna selekcija, juce je bio bolji od Dantea. Monako je odlicna i do zla boga cvrsta ekipa. Imali bismo vece sanse da se nije bilo tog nebitnog krljanja u nedelju, ali ni tad ne bismo bili favoriti. Mi smo vrlo bili u utakmici dok poslednju cetvtinu nisu pocela 4 zadnja vezna i covek s pogledom neukaljkanim mislju. I nije najveci problem sto je ta petoka pocela, nego kad je odbrambena petorka primila dva kosa iz tranzicije, dakle bez odbrane, morao je da se zove tajmaut i izvedu svi napolje. Ovako su pojeli jos dva minuta Jaretovim pokasujima kreacije i onda je Dzejms spakovao trojku sa 10 metara i cao. Meni je PJ i dalje pun pogodak, imao je i Dante loše trenutke, itekako. Problem je što mi više nemamo rešenje u reketu i to je to. Svi mogu da nas probiju sa jednom nadrkanom peticom. A ono da dva minuta ne možemo da ubacimo loptu, svakako nije problem igrača. 1
Recommended Posts