Ted Posted January 31, 2024 Posted January 31, 2024 skor u gostima 3-10 na prethodnih pet gostovanja bili smo, realno, pometlani, odnosno nismo bili ni blizu (Real, Zvezda, Fener, Panata, Monako). za očekivati je da trsnemo i od Virtusa za dva dana, isto ovako ako ne i grđe 2
stajebrebilo Posted January 31, 2024 Posted January 31, 2024 Ovo ako bude i u top 10 na kraju da pevamo kako igramo 2
ToniAdams Posted January 31, 2024 Posted January 31, 2024 biće bolje sledeće sezone kad žoc bude selektirao 3 3
April Posted January 31, 2024 Posted January 31, 2024 Kad podvučeš crtu, ne zna se ko je imao gori skauting, mi ili ciganija. 1
Ted Posted January 31, 2024 Posted January 31, 2024 Just now, smooth.Op said: Ajde ne naričite. ih bre, niko ne nariče.....ljudi su realni. to je ono kad čovek uspe na par trenutaka da skolni navijača iz sebe, pa sagleda realno. posle se vratimo u carstvo bajki i snova, jel tako je lepše i lakše u basketu mi je nekako lakše to da uradim, u fudbalu baš teško.......što Sveta ili Severina mogu da me izlude, to ne mogu četiri Kabokla, tri Anđuše i pet Smajlija 3 2
Jimmy Kowalski Posted January 31, 2024 Posted January 31, 2024 3 minutes ago, ToniAdams said: biće bolje sledeće sezone kad žoc bude selektirao Nece ako Savic ne dobije otkaz. Unistio nas covek u prelaznom roku..
Kreator Posted January 31, 2024 Posted January 31, 2024 9 minutes ago, J.R. Cash said: Kako bacena utakmica koja vredi tri pobede. Pomracenje uma. Top 6 je cao. Okrecemo se lovljenju 7. i 8. mesta. Ma daj, ne zajebavaj. Čak i da se nekako dokopamo tog 7 i 8 mesta, bićemo pobeđeni od koga god. Polako kompletitramo lošiji skor sa svima od 10 mesta pa nagore. Ostaje nam Virtus, Barsa, Real i Pao. Sa ostalima smo pokazali da smo lošiji u međusobnom skoru. A čak i da prođemo play in, opaliće nas neki Virtus, Pao, Barsa, Monako, Real u plej ofu a mi ćemo kao da se ložimo, uuu zamalo da prođemo. Nećemo. Nemamo mozga. Premalo imamo upotrebljivih igrača i ako neko odigra malo lošije poput PJ i Nanelija, zbogom. Najcrnje mi što ne možemo uopšte da računamo na domaće igrače. Sve sam škart. Ali pratimo, navijamo... naši su, kakvi god da su. 2 1
Ratamahatta Posted January 31, 2024 Posted January 31, 2024 Dobicete Kinder, red je i oni da izduvaju nesto kuci posle 10 tekmi. U gostima ih guze u zadnje vreme svi 1
booyaka Posted January 31, 2024 Posted January 31, 2024 (edited) 5 minutes ago, April said: Kad podvučeš crtu, ne zna se ko je imao gori skauting, mi ili ciganija. Neuporedivo, mi smo doveli 11 novih igrača, računajući dvojicu koji su otišli i dvojicu koji su pristigli tokom sezone, i treba vreme da se stvori hemija, vi ste sačuvali core ekipe od prošle sezone, zapravo ima igrača koji su već treću sezonu u Partizanu a nosioci su ekipe. Edited January 31, 2024 by booyaka 2
booyaka Posted January 31, 2024 Posted January 31, 2024 2 minutes ago, Ratamahatta said: Dobicete Kinder, red je i oni da izduvaju nesto kuci posle 10 tekmi. U gostima ih guze u zadnje vreme svi Ne svi, dobili su Partizan. 1
*edited by mod Posted January 31, 2024 Posted January 31, 2024 Ovo sam odavno otpisao jednostavno nije realno bilo da da njima imalo 4-0 u EL, samo nisu baš morali da ovako bedno odigraju 4/4 Doduše i dalje mislim da ćemo vratiti brejk u petak.
Vasilij Zajcev Posted January 31, 2024 Posted January 31, 2024 4 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Nece ako Savic ne dobije otkaz. Unistio nas covek u prelaznom roku.. Misliš da boske skraćuje i ovu rotaciju o kojoj pišeš, ono kao Kajzer Soze, mastermind useravanja najvećeg budžeta u istoriji kluba? Robija ništa konta i slepo mu veruje.. 3
kud u maglu Simoviću Posted January 31, 2024 Author Posted January 31, 2024 4 minutes ago, *edited by mod said: Doduše i dalje mislim da ćemo vratiti brejk u petak. lagano 3
Recommended Posts