Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

Svi su nas provalili

Pročitana knjiga

• +1 2
  • Tužno 2
Posted

skor u gostima 3-10

na prethodnih pet gostovanja bili smo, realno, pometlani, odnosno nismo bili ni blizu (Real, Zvezda, Fener, Panata, Monako). za očekivati je da trsnemo i od Virtusa za dva dana, isto ovako ako ne i grđe

• +1 2
Posted

Ovo ako bude i u top 10 na kraju da pevamo kako igramo

• +1 2
Posted

biće bolje sledeće sezone kad žoc bude selektirao

• +1 3
  • Haha 3
Posted

Kad podvučeš crtu, ne zna se ko je imao gori skauting, mi ili ciganija. 

• +1 1
Posted
Just now, smooth.Op said:

Ajde ne naričite. 

ih bre, niko ne nariče.....ljudi su realni. to je ono kad čovek uspe na par trenutaka da skolni navijača iz sebe, pa sagleda realno. posle se vratimo u carstvo bajki i snova, jel tako je lepše i lakše :)

u basketu mi je nekako lakše to da uradim, u fudbalu baš teško.......što Sveta ili Severina mogu da me izlude, to ne mogu četiri Kabokla, tri Anđuše i pet Smajlija ;)

• +1 3
  • -1 2
Posted
3 minutes ago, ToniAdams said:

biće bolje sledeće sezone kad žoc bude selektirao

Nece ako Savic ne dobije otkaz. Unistio nas covek u prelaznom roku..

Posted
9 minutes ago, J.R. Cash said:

Kako bacena utakmica koja vredi tri pobede. Pomracenje uma.

Top 6 je cao. Okrecemo se lovljenju 7. i 8. mesta.

Ma daj, ne zajebavaj.

Čak i da se nekako dokopamo tog 7 i 8 mesta, bićemo pobeđeni od koga god. Polako kompletitramo lošiji skor sa svima od 10 mesta pa nagore. Ostaje nam Virtus, Barsa, Real i Pao. Sa ostalima smo pokazali da smo lošiji u međusobnom skoru.

A čak i da prođemo play in, opaliće nas neki Virtus, Pao, Barsa, Monako, Real u plej ofu a mi ćemo kao da se ložimo, uuu zamalo da prođemo.

Nećemo.

Nemamo mozga.

Premalo imamo upotrebljivih igrača i ako neko odigra malo lošije poput PJ i Nanelija, zbogom. Najcrnje mi što ne možemo uopšte da računamo na domaće igrače. Sve sam škart.

Ali pratimo, navijamo... naši su, kakvi god da su. 

• +1 2
  • Tužno 1
Posted

Dobicete Kinder, red je i oni da izduvaju nesto kuci posle 10 tekmi. U gostima ih guze u zadnje vreme svi 

• +1 1
Posted (edited)
5 minutes ago, April said:

Kad podvučeš crtu, ne zna se ko je imao gori skauting, mi ili ciganija. 

Neuporedivo, mi smo doveli 11 novih igrača, računajući dvojicu koji su otišli i dvojicu koji su pristigli tokom sezone, i treba vreme da se stvori hemija, vi ste sačuvali core ekipe od prošle sezone, zapravo ima igrača koji su već treću sezonu u Partizanu a nosioci su ekipe.

Edited by booyaka
  • +1 2
Posted
2 minutes ago, Ratamahatta said:

Dobicete Kinder, red je i oni da izduvaju nesto kuci posle 10 tekmi. U gostima ih guze u zadnje vreme svi 

Ne svi, dobili su Partizan.

• Haha 1
Posted

Ovo sam odavno otpisao jednostavno nije realno bilo da da njima imalo 4-0 u EL, samo nisu baš morali da ovako bedno odigraju 4/4

Doduše i dalje mislim da ćemo vratiti brejk u petak.

Posted
4 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Nece ako Savic ne dobije otkaz. Unistio nas covek u prelaznom roku..

Misliš da boske skraćuje i ovu rotaciju o kojoj pišeš, ono kao Kajzer Soze, mastermind useravanja najvećeg budžeta u istoriji kluba? Robija ništa konta i slepo mu veruje..

• +1 3
Posted
4 minutes ago, *edited by mod said:

Doduše i dalje mislim da ćemo vratiti brejk u petak.

lagano

• +1 3
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...