Jump to content

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

Featured Replies

• Replies 17.7k
  • Views 1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

skor u gostima 3-10

na prethodnih pet gostovanja bili smo, realno, pometlani, odnosno nismo bili ni blizu (Real, Zvezda, Fener, Panata, Monako). za očekivati je da trsnemo i od Virtusa za dva dana, isto ovako ako ne i grđe

Ovo ako bude i u top 10 na kraju da pevamo kako igramo

Ajde ne naričite. 

biće bolje sledeće sezone kad žoc bude selektirao

Kad podvučeš crtu, ne zna se ko je imao gori skauting, mi ili ciganija. 

Just now, smooth.Op said:

Ajde ne naričite. 

ih bre, niko ne nariče.....ljudi su realni. to je ono kad čovek uspe na par trenutaka da skolni navijača iz sebe, pa sagleda realno. posle se vratimo u carstvo bajki i snova, jel tako je lepše i lakše :)

u basketu mi je nekako lakše to da uradim, u fudbalu baš teško.......što Sveta ili Severina mogu da me izlude, to ne mogu četiri Kabokla, tri Anđuše i pet Smajlija ;)

3 minutes ago, ToniAdams said:

biće bolje sledeće sezone kad žoc bude selektirao

Nece ako Savic ne dobije otkaz. Unistio nas covek u prelaznom roku..

9 minutes ago, J.R. Cash said:

Kako bacena utakmica koja vredi tri pobede. Pomracenje uma.

Top 6 je cao. Okrecemo se lovljenju 7. i 8. mesta.

Ma daj, ne zajebavaj.

Čak i da se nekako dokopamo tog 7 i 8 mesta, bićemo pobeđeni od koga god. Polako kompletitramo lošiji skor sa svima od 10 mesta pa nagore. Ostaje nam Virtus, Barsa, Real i Pao. Sa ostalima smo pokazali da smo lošiji u međusobnom skoru.

A čak i da prođemo play in, opaliće nas neki Virtus, Pao, Barsa, Monako, Real u plej ofu a mi ćemo kao da se ložimo, uuu zamalo da prođemo.

Nećemo.

Nemamo mozga.

Premalo imamo upotrebljivih igrača i ako neko odigra malo lošije poput PJ i Nanelija, zbogom. Najcrnje mi što ne možemo uopšte da računamo na domaće igrače. Sve sam škart.

Ali pratimo, navijamo... naši su, kakvi god da su. 

Dobicete Kinder, red je i oni da izduvaju nesto kuci posle 10 tekmi. U gostima ih guze u zadnje vreme svi 

5 minutes ago, April said:

Kad podvučeš crtu, ne zna se ko je imao gori skauting, mi ili ciganija. 

Neuporedivo, mi smo doveli 11 novih igrača, računajući dvojicu koji su otišli i dvojicu koji su pristigli tokom sezone, i treba vreme da se stvori hemija, vi ste sačuvali core ekipe od prošle sezone, zapravo ima igrača koji su već treću sezonu u Partizanu a nosioci su ekipe.

Edited by booyaka

2 minutes ago, Ratamahatta said:

Dobicete Kinder, red je i oni da izduvaju nesto kuci posle 10 tekmi. U gostima ih guze u zadnje vreme svi 

Ne svi, dobili su Partizan.

Ovo sam odavno otpisao jednostavno nije realno bilo da da njima imalo 4-0 u EL, samo nisu baš morali da ovako bedno odigraju 4/4

Doduše i dalje mislim da ćemo vratiti brejk u petak.

4 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Nece ako Savic ne dobije otkaz. Unistio nas covek u prelaznom roku..

Misliš da boske skraćuje i ovu rotaciju o kojoj pišeš, ono kao Kajzer Soze, mastermind useravanja najvećeg budžeta u istoriji kluba? Robija ništa konta i slepo mu veruje..

• Author
4 minutes ago, *edited by mod said:

Doduše i dalje mislim da ćemo vratiti brejk u petak.

lagano

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout