goofs Posted October 18, 2023 Posted October 18, 2023 Smrsao je jedno 9kg letos, nesto je povratio (pun intended). Licno mislim da mu fale ti kg, on je i onako bio eksplozivan, ali sad ne moze toliko da se rve sa grdosijama ispod kosa.
Lord Stef Posted October 18, 2023 Posted October 18, 2023 3 hours ago, MiddleClass said: +1 Zoc juce +/- -9 Kurac od trenera, Piksi je za njega Greg Popovic. Nego, Aleksa se probudio i izabrao nasilje
Azdaja Posted October 18, 2023 Posted October 18, 2023 3 hours ago, copkillah said: Nadovezaću se na ono što sam već napisao: prošle godine smo u ovo vreme gubili od Armanija na svom terenu, Upaliće se mašina, polako. Slažem se sa tobom. Naučio sam prošle godine da zacepim gubicu i da čekam da sazre voćkica. 4
*edited by mod Posted October 18, 2023 Posted October 18, 2023 "Spreman sam. On je jako dobar igrač, dugo igra u Evropi, veliki je, snažan… Biće izazov za nas, ali mi imamo tri dobra centra i možemo da ga poremetimo. Biće zanimljiv duel”, zaključio je Kaminski. Znači šijemo ih na centru lagano, samo još taj plej. 1
Nebojsa Posted October 18, 2023 Posted October 18, 2023 1 hour ago, goofs said: Smrsao je jedno 9kg letos, nesto je povratio (pun intended). Licno mislim da mu fale ti kg, on je i onako bio eksplozivan, ali sad ne moze toliko da se rve sa grdosijama ispod kosa. smajli je 1 tip fenomena kad se ukrste uzasno, ali uzasno spore i nestabilne noge, ta neka skocnost i koordinacija jednog silje ili bambija na ledu. imao je par sjajnih rola prosle godine cuvajuci vise i jace od sebe, ali pre na foru, flop i kakvu sve ne improvizaciju, nego na snagu. ponavljam opet, nogice i koordinacija kao nekad ono simpaticno vestern kljuse sto se tek otelilo, pa samo cekas kad ce da se skljoka samo od sebe.
bradilko Posted October 18, 2023 Posted October 18, 2023 2 hours ago, ZokiAsov said: Jaramaz izgleda dosta lose i govor tela i sve ... ni senka onog igraca koji je bio kod zabarske slatkorecive prevare u svetom dresu. Aleksa unosi zivinu i menja momentum, ali bi mogao da ima u vidu da nije zabranjeno izbaciti pas ako vidis da si se zaleteo u nekoseno. I da zagradis nekad igraca pod svojim kosem, isto tako veruj mi da izgleda bolje kakav je bio na onom aba super kupu. juce sam se malo cak i iznenadio koliko je bio bolji. na super kupu je bio katastrofa. blaga rec. ne kazem da je neki nivo ali poboljsao se
bradilko Posted October 18, 2023 Posted October 18, 2023 5 hours ago, BWA said: Djeluje kao promašaj jer se od njega previše očekuje. Znalo se da je krater u odbrani a u napadu pristojan. Sad, da li nam je trebao takav profil igrača, to vec ne znam. kaminski igra ono sto ne moze, ne zna. kad dodje taj lazmoliki bice to bolje. i mislim da jos uvek potcenjuje evropsku kosarku.cini se iznenadjen agresivnoscu protivnickih igraca u odbrani. mislim da je pretucen vise nego ikad u karijeri. panter se trosi jer igra nekakvog pleja i slabo sta pruza u napadu. treba ga osloboditi te uloge. neka ga upari sa pj-om ili avramom. pre bi mi naneli vozio loprtu preko pola nego panter. pj mi se cini da ima najvise prostora da napreduje. vidi se neki cutko ali kapira stvari i sta bi sve mogao da radi. jos i njemu treba vremena da prihvati ulogu i navikne se na evro kosarku. trifunlvic se trudi ali cini se da se ugojio a i sut katastrofa. jos veca mi je katastrofa kad krene 1 na 1 pa ima onu jednu fintu pa roling i onda kako mu prodje to jer vise ne zna sta ce ni gde ce sa loptom.ne ume da prilagodi. nema to. smajli mi je omiljeni lik. kad malo koristi glavu odlican je ali kad pocne sa fade away sutevima, kad iskljuci mozak onds je katastrofalan. jel on planirano smrsao onoliko zbog pokretljivosti ili? video sam juce le deja da krene u dribling i promesa protivnickig igraca i lagano polozi. nije to pre radio. mnogo nas je ujebao odlazak madara i nedolazak mirotica. i mora taj visoki pokretni skakac da dodje ili smo najebali. dobro gura balsa ali nedovoljno je to.
J.R. Cash Posted October 18, 2023 Posted October 18, 2023 Svi ofanzivni skokovi Barse: 1- nezgodno se odbila lopta, dvojica nasih na njoj, odbila se u ruke Parkeru 2- dva nasa na lopti, jedan manje na strani pomoci, Satoranski zbog toga nije zagradjen. Smajli mora da ide na skok, ne samo da zagradi svog coveka 3- long rebound u ruke suteru - jebiga 4- opet visok odbitak, Veseli nadskocio nase i odbio napolje Drugo poluvreme: 5-7 Smajli izblokirao Vilija, lopta se ovom vratila u ruke (dobra reakcija), Da Silva pokusao neki nekontrolisan tip, 4 nasa u reketu, 3 njihova. Naneli nije krenuo na skok i lopta se odbije na to mesto Laprovitoli 8 - dvojica na close out, Da silva negradjen na skok 9 - Opet dva na loptu u piku, posle rotacija Aleksa ostao na JAbariju koji ga je nadskocio. Prelazak na 4 mala, Leday na klupi (svi od 7.07 do 3.35 u 4/4): 10 - 12 Naneli s Parkera udvaja Vilija, Panter ostaje Parkeru na ledjima, nekontrolisan Vilijev sut ide metar pored kosa i upada Parkeru u ruke, ovaj masi zicer pa tip pa je kupi. Smajli je mozda mogao jace s perimetra da uleti u tu guzvu 13 - Vili dole sa Jaramazom, masi mrtvi zicer al ubacuje tip neometan - posledica switch odbrane i male petorke 14 -15 opet swtichujemo sve, PJ ostao na Viliju, Trifa krenuo na lotu, Vili je izbio ispred njega (odlicne ruke); tu smo vec u scramble modeu, Vili izbacuje loptu na tri, na promasaj nalece nebranjeni Jabari za tip dunk (Trifa s njega izsao da kontestuje sut), Naneli je morao da bude aktivniji poslati log od juce 16 - Abrines skida loptu sa glave Panteru, koji ga je koliko-toliko zagradio. Gotovo polovina ofanzivnih skokova je pala u tri i po minuta kao posledica koncepcijskog rizika preuzimanja svega i petorke sa 4 mala igraca. Nisam siguran da je to bila dobra odluka, posebno sto smo igrali bez LeDaya. Tu je mozda ispustena sansa da se vratimo, ali utakmica je izgubljena u zavrsnici druge cetvrtine. Od 30-29 za nas doslo se do 34-44. Primili smo pet trojki, dve iz drugog napada, jednu iz tranzicije posle Smajlijevog uzasnog pasa sa posta. Inace, uzasan je dole u mismecu - jedan na jedan resava uglavnom groznim fadeaway sutevima koje ne moze da uvaci, a nema strpljenja ni viziju da kazni pomoc. Mali igrac na njemu je fools gold i switch je dobra taktika protiv njega jer mu oduzima pop. 4 1
J.R. Cash Posted October 18, 2023 Posted October 18, 2023 54 minutes ago, bradilko said: kaminski igra ono sto ne moze, ne zna. kad dodje taj lazmoliki bice to bolje. i mislim da jos uvek potcenjuje evropsku kosarku.cini se iznenadjen agresivnoscu protivnickih igraca u odbrani. mislim da je pretucen vise nego ikad u karijeri. panter se trosi jer igra nekakvog pleja i slabo sta pruza u napadu. treba ga osloboditi te uloge. neka ga upari sa pj-om ili avramom. pre bi mi naneli vozio loprtu preko pola nego panter. pj mi se cini da ima najvise prostora da napreduje. vidi se neki cutko ali kapira stvari i sta bi sve mogao da radi. jos i njemu treba vremena da prihvati ulogu i navikne se na evro kosarku. trifunlvic se trudi ali cini se da se ugojio a i sut katastrofa. jos veca mi je katastrofa kad krene 1 na 1 pa ima onu jednu fintu pa roling i onda kako mu prodje to jer vise ne zna sta ce ni gde ce sa loptom.ne ume da prilagodi. nema to. smajli mi je omiljeni lik. kad malo koristi glavu odlican je ali kad pocne sa fade away sutevima, kad iskljuci mozak onds je katastrofalan. jel on planirano smrsao onoliko zbog pokretljivosti ili? video sam juce le deja da krene u dribling i promesa protivnickig igraca i lagano polozi. nije to pre radio. mnogo nas je ujebao odlazak madara i nedolazak mirotica. i mora taj visoki pokretni skakac da dodje ili smo najebali. dobro gura balsa ali nedovoljno je to. Znalo se da ce Kaminski biti problem u odbrani, ali ga i Zeljko dovodi u situacije u kojima nikako ne moze da izgleda dobro insistiranjem na iskakanju. Slazem se da deluje iznenadjeno nivoom kontakta u Evroligi. Mislim da je prica o Panterovom trosenju na prevodjenju preuvelicana. Nije u najboljoj formi, ali i ne igramo dovoljno na njega. Sta znam, mozda bi trebalo pokusati sa forsiranjem najboljeg igraca. Trifunovic moze da bude solidan role igrac ako ikad postane iole konstantan suter otvorenih trojki. Dotad, Partizan je jedini EL klub u kom moze da igra. Odlazak Madara i posebno nedolazak Mirotica su nam vrlo moguce torpedovali sezonu. Sve se to izdesavalo u najgore vreme. Ta petica uopste ne mora da bude top klasa, a cini mi se da su nasi bas zapeli da dovedu skupog igraca. Sta fali Hayesu iz Zalgirisa recimo? Takav igrac bi nas znacajno podigao.
Eleniko Posted October 18, 2023 Posted October 18, 2023 šta fali bilo kome iz žalgirisa za bilo koga vašeg i našeg formata.... jedino što neki kad dođu u srbiju zaborave šta su igrali tamo /aaron white/....
Nebojsa Posted October 18, 2023 Posted October 18, 2023 hm, ako me secanje ne vara, nije aw nista tada zaboravio, vec je polomio ruku na pocetku sezone...
Ted Posted October 18, 2023 Posted October 18, 2023 braćo grobari i sestre grobarke, dok čekamo tog Spasitelja (prostački basket prevod ovog Biblijskog pojma bi bio zver/mamojeb), evo da da probam da ga prizovem jedim remek delom dame i gospodo - The Messiah Will Come Again
Nikodije Posted October 18, 2023 Posted October 18, 2023 Do kad se čekaju igrači iz Amerike, taj famozni last cut? To obično bude negde u ovo vreme, ne?
*edited by mod Posted October 18, 2023 Posted October 18, 2023 19 minutes ago, Nikodije said: Do kad se čekaju igrači iz Amerike, taj famozni last cut? To obično bude negde u ovo vreme, ne? Sad je tamo prošlo 18h tako da su zatvorili radnju. Jedino ako ne dovode nekog sa zapadne obale. Ali bolje idi spavaj nego da čekaš. 1
Recommended Posts