Ted Posted October 18, 2023 Posted October 18, 2023 (edited) prilično smo postradali od tih njihovih drugih i trećih napada nakon ofanzivnih skokova. valjda se i šuterima malo opusti ruka kada znaju da će njihovi pod košem verovatno sve da pokupe takođe, ponavlja se isto što i na početku prethodne sezone, odnosno da nakon brzog protoka lopte u napadu igrači protivnika ostaju sami na šutu za tri. mislim, neminovno je da se i ovo dešava, ali juče se to dešavalo prečesto. Barsa je mogla lagano da ode i na +20 da su bili precizniji ti šuteri što ostanu sami u hali Edited October 18, 2023 by Ted 2
goofs Posted October 18, 2023 Posted October 18, 2023 Meni Balsa dosta dobro deluje na terenu, bolje no sam ocekivao. Da nije isao prosle godine na matursku ekskurziju ne bismo sad imali toliko glavobolje. Frenktenk s druge strane mi sve manje uliva poverenja iz utakmice u utakmicu. 1
Vasilij Zajcev Posted October 18, 2023 Posted October 18, 2023 Totalni promašaj. Ne vidim trika kako on može da se učini upotrebljivim u EL..
Jimmy Kowalski Posted October 18, 2023 Posted October 18, 2023 Mi smo sa Frankom na parketu imali +4, sa Balsom +1, sa Smajlijem -9. Za 20 minuta Alen 2 skoka. 2
MiddleClass Posted October 18, 2023 Posted October 18, 2023 1 hour ago, Eleniko said: teoretski da a onda pogledamo primere lovernja od prošle nedelje /7 dana nakon što je nama dao 18 koševa/ ili lučića i marinkovića prošle godine... zapravo će najzanimljivije biti kako će lesor da igra u areni Milutinov ih je odjebao ljetos tako da ocekujem da bude profi. Pazi bogove marketinga https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/duple-ulaznice-naljutile-navijace-partizana-vise-od-poraza/?utm_source=onesignal&utm_medium=webpush&utm_campaign=2023-10-18-Duple-ulaznice- 1
BWA Posted October 18, 2023 Posted October 18, 2023 Djeluje kao promašaj jer se od njega previše očekuje. Znalo se da je krater u odbrani a u napadu pristojan. Sad, da li nam je trebao takav profil igrača, to vec ne znam.
Ted Posted October 18, 2023 Posted October 18, 2023 (edited) 13 minutes ago, MiddleClass said: Milutinov ih je odjebao ljetos tako da ocekujem da bude profi. Pazi bogove marketinga https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/duple-ulaznice-naljutile-navijace-partizana-vise-od-poraza/?utm_source=onesignal&utm_medium=webpush&utm_campaign=2023-10-18-Duple-ulaznice- ovo je toliko ozbiljan fejl da je isključena mogućnost da je urađeno s nekim umišljajem. prvo, nemoguće je da se ne provali ili prikrije, drugo, kada se već provali donosi negativan marketing, odnosno štetu koja je značajno veća od koristi. ovo je brljotina i nemar organizatora prodaje karata, dakle kk i tog nekog tiket servisa. ako su ljudima prodate karte za mesta koja ne postoje ili duple karte za ista mesta, nekome će tu morati da bude nadoknađena šteta i vraćen novac. a ako su šmekeri moraće tim ljudima da se nekako i iskupe i da probaju malo da ispeglaju brljotinu Edited October 18, 2023 by Ted 2
copkillah Posted October 18, 2023 Posted October 18, 2023 Polako sa Kaminskim, setite se kako su neki izgledali prošle godine, do nove godine, pa šta su nam posle dali. 8
SNARC Posted October 18, 2023 Posted October 18, 2023 2 minutes ago, copkillah said: Polako sa Kaminskim, setite se kako su neki izgledali prošle godine, do nove godine, pa šta su nam posle dali. Mogu da razumem da Andjusic izgleda kao da ne zna sta mu je posao na parketu, navikli smo vec..i za Jaramaza da je preplasen sada i da ce verovatno tako ostati..i to mi je jasno. Ovaj bi morao da zna gde mu je mesto i sta treba da radi. Juce je izgledalo kao da mu je svaki korak, sto u napadu sto u odbrani, potpuna improvizacija. PJ ce ispasti dobra kupovina..za Frenka cu se iznenaditi ako doceka Bozic u Srbiji.
Ted Posted October 18, 2023 Posted October 18, 2023 šta ja znam, sa više nego pristojnim budžetom za standarde EL ne bi smelo da se dešava da se uleće u sezonu sa orgomnim kraterom ne bilo kojoj poziciji. igrača na tržištu nema zato što su svi tokom leta potpisali za nekoga. ali koliko se sećam dosta ih je bilo u opticaju tokom leta i ne verujem da ni jedan nije odgovarao našim kriterijumima, a odgovara drugim ekipama u EL. mislim, nije valjda da mi ciljamo Janisa, Jokića ili Porzingisa. bojim se da smo previše vremena izgubili na Mirotića i da smo propustili neke vozove, pa sad moramo da čekamo neke druge. a sezona počela. pored toga, to što smo prošle sezone uspeli da se čupamo i sa dna dođemo do vrha, nije nikakva garancija da će se i ove sezone to desiti. ne možemo se uzadti u to. na kraju krajeva ni jedan ozbiljan klub ne ulazi u sezonu sa planom da bude malo pri dnu, pa će posle da se uigra i bude pri vrhu. najvažnija stvar je da se ima kontinuitet u EL, odnosno licenca. a biće onda i dobrih i loših sezona u EL. nije to domaća prćija gde po definiciji moraš biti prvi ili drugi. 2
Jimmy Kowalski Posted October 18, 2023 Posted October 18, 2023 28 minutes ago, copkillah said: Polako sa Kaminskim, setite se kako su neki izgledali prošle godine, do nove godine, pa šta su nam posle dali. Pa evo pogledas kako izgledaju Punter ili Leday na pocetku sezone. Juce sa Punterom -14, sa Ledayom -11. Ali ne, nama su najveci problem igraci sa kojima smo, gle cuda, bili u plusu protiv Barse, iako smo gubili veci deo utakmice. 5
Ted Posted October 18, 2023 Posted October 18, 2023 (edited) meni opšte ne predstavlja problem poraz od Barse, oni imaju kvalitet protiv koga niko ne može da upisuje pobede unapred, pa ni kad igra kući. kao što mi nije problem ni poraz od Makabija, na terenu sa koga se malo ko vrati sa bodovima. problem mi je igra na obe utakmice, gde smo bili u podređenom položaju gotovo celu utakmicu i ni u jednom trenutku nije izgledalo da nešto možemo da napravimo. čak i kad smo se primicali na neku pristojnu razliku. Edited October 18, 2023 by Ted
Eleniko Posted October 18, 2023 Posted October 18, 2023 vi ste u martu ove godine igrali vrhunski basket protiv barse sa lesorom, egzumom /koji je bio igrač utakmice/ i sa ne baš zanemarivim madarom i opet je rezultat bio isti, 9 razlike u rutinskoj igri katalonaca bez previše cimanja, slično onoj sinoć postoje timovi protiv kojih se ne može, vi protiv barse, ciganija protiv žalgirisa 3
copkillah Posted October 18, 2023 Posted October 18, 2023 34 minutes ago, SNARC said: Mogu da razumem da Andjusic izgleda kao da ne zna sta mu je posao na parketu, navikli smo vec..i za Jaramaza da je preplasen sada i da ce verovatno tako ostati..i to mi je jasno. Ovaj bi morao da zna gde mu je mesto i sta treba da radi. Juce je izgledalo kao da mu je svaki korak, sto u napadu sto u odbrani, potpuna improvizacija. PJ ce ispasti dobra kupovina..za Frenka cu se iznenaditi ako doceka Bozic u Srbiji. Nadovezaću se na ono što sam već napisao: prošle godine smo u ovo vreme gubili od Armanija na svom terenu, Upaliće se mašina, polako. 3
Recommended Posts