Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

Chill brate, nisam objektivan nego otvoreno navijam za Zvezdu.

Btw, ti si (nedorasli) kraljev sparing partner kad mu se patkometriše i šizofreno je da se stavljaš u ulogu nekoga ko se bavi time ko je objektivan i to na osnovu lajkovanih postova :D

• Haha 1
Posted

da li je realno da smo već pokrali gerijevu kreativu

• +1 1
Posted
5 hours ago, Eleniko said:

Ovo kad pokaže majicu je Supermen trenutak, baš sa šmekom urađeno

• Haha 3
  • Hvala 1
Posted
6 hours ago, Heaviside said:

Chill brate, nisam objektivan nego otvoreno navijam za Zvezdu.

Btw, ti si (nedorasli) kraljev sparing partner kad mu se patkometriše i šizofreno je da se stavljaš u ulogu nekoga ko se bavi time ko je objektivan i to na osnovu lajkovanih postova :D

Očigledno nisi čitao naše "rasprave", kako počinju i o kojim stvarima se vode.

Stanem u odbranu Partizana, ali i te kako vodim računa da ne prljam i ne trujem teme pominjanjem Zvezde u nekom kontekstu van sporta.

Posted (edited)

kuku meni, neće valjda sad da krene taximetrija

taxi je vrlo očigledno i pogodno sredstvo za ovu vrstu video marketinga. koji je, po meni, nepotreban. navijam za Partizan odavno i nikada mi nije trebao bilo kakav poseban poziv da gledam utakmicu, niti obaveštenje o tome kad se ista igra, kad počinje sezona isl. naročito u doba interneta. a ni ranije nije bilo potrebno. ako treba specijalna pozivnica to znači da nešto nije u redu

isto kao što su oni kontejneri ispred Arene vrlo očigledan i pogodan način da napraviš prodavnicu

tako da nema tu nikakvih čudesa vrednih rasprave

Edited by Ted
Posted (edited)
8 hours ago, Eleniko said:

barcokas može da ide da prodaje giros i espreso fredo na glifadi ako iznenadite u pireju

iznenađenje u Pireju bi bilo ako Milutinov sam ne bude imao ofanzivnih skokova koliko svi igrači Barse sinoć

Edited by Ted
Posted (edited)

misliš da će milutinov baš da ga šilji preko leđa svog kluba

Edited by Eleniko
  • +1 1
Posted (edited)

Nije nama problem što centar pokupi te skokove, nego što niski skinu sve jer ih niko ne zagrađuje. 

Satoranski 10 skokova jbt.

Edit:

A sad baš gledam statistiku i nisam u pravu. Od 16 ofanzivnih skokova 12 su pokupile četvorke i petice. 

Ali to za zagađivanje stoji.

Edited by smooth.Op
  • +1 3
Posted
10 hours ago, Milošica said:

Objasnio vam Eleniko, ako slučajno iznenadimo to je do njih...

nisam valjda nešto loše napisao

samo sam mislio da oly u krizi rezultata nije baš tim za vađenje na njihovom terenu pogotovo što se vraćaju NWG, sikma, mckissic

mada ako larantzakis bude imao minutažu šanse vam značajno rastu, nikad neću razumeti kako ovaj lik uopšte igra basket a kamoli u timu sa ambicijama

Posted
46 minutes ago, Eleniko said:

misliš da će milutinov baš da ga šilji preko leđa svog kluba

njegov klub je sad Oly.....tako da će da radi ono za šta ga plaćaju, a mi ako mu omogućimo da skakuće okolo kao bambi i ubacuje lagane koševe sigurno će to i da uradi

• +1 3
Posted
1 minute ago, Ted said:

njegov klub je sad Oly.....tako da će da radi ono za šta ga plaćaju, a mi ako mu omogućimo da skakuće okolo kao bambi i ubacuje lagane koševe sigurno će to i da uradi

teoretski da a onda pogledamo primere lovernja od prošle nedelje /7 dana nakon što je nama dao 18 koševa/ ili lučića i marinkovića prošle godine...

zapravo će najzanimljivije biti kako će lesor da igra u areni

Posted
7 minutes ago, Eleniko said:

nisam valjda nešto loše napisao

Pusti majmuna malog.

Posted
1 minute ago, Eleniko said:

teoretski da a onda pogledamo primere lovernja od prošle nedelje /7 dana nakon što je nama dao 18 koševa/ ili lučića i marinkovića prošle godine...

zapravo će najzanimljivije biti kako će lesor da igra u areni

vidi, ja zaista ne verujem da se profesionalci na tom nivo bave tim stvarima. možda na nekom subjektivnom nivou imaju dodatni motiv kada igraju protiv Zvezde, što je razumljivo ako se radi o igračima koji su bili dugo u Patizanu ili su vezani za njega. ali da suštinski rade na štetu svog kluba kada igraju protiv Partizana, u to ne verujem.

imaš primera i u fudbalu, gde se vrlo često dešavalo da Partizan zakopa neki njegov bivši igrač.

konačno, imaš primer Saleta Đorđevića kada je igrao u Barseloni. ako je neko vezan za KKP on je, pa to nije bila prepreka da nas zatrpa samo tako.

• +1 3
Posted
9 hours ago, Eleniko said:

Kakav je ovo taksista koji ide na stadion ulicom Ivana Ribara u 45-om, koja vodi na Savski nasip?

Posted
1 hour ago, smooth.Op said:

Nije nama problem što centar pokupi te skokove, nego što niski skinu sve jer ih niko ne zagrađuje. 

Satoranski 10 skokova jbt.

Edit:

A sad baš gledam statistiku i nisam u pravu. Od 16 ofanzivnih skokova 12 su pokupile četvorke i petice. 

Ali to za zagađivanje stoji.

Barsa je jako dugo, prakticno sve dok kraja prvog poluvremena imala samo 1 ofanzivni skok. Onda su pokupili nekoliko (ukupno 4), a u drugom poluvremenu smo skroz popustili u zagradjivanju. Najbolje smo izgledali sa Balsom i Frankom na parketu, problemi nastaju kada je Smajli na 5 jer je on ocajan u zagradjivanju. Jos kada je jedini visoki u petorci kao u 4/4, pa izadje da preuzme, ostali nasi su izgledali kao deca naspram Willija, Jabarija u drugih.

• +1 3
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...