ToniAdams Posted October 17, 2023 Posted October 17, 2023 Dobro druže znam da je vama yućkova levica vrhunac nekakav, ovde ja pričam o evropi 2 1
Azdaja Posted October 17, 2023 Posted October 17, 2023 Nisam bio na parketu ali se slažem da imaju jako jako dobru ekipu i veoma dobro složenu. 1
Jimmy Kowalski Posted October 17, 2023 Posted October 17, 2023 Ponitku i dalje muci rame, to je razlog sto nije se skidao. Nece putovati ni u Atinu..
Ted Posted October 17, 2023 Posted October 17, 2023 (edited) životna želja mi je da klub za koji navijam barem jednom, samo jednom ako može, na početku neke sezone ne bude taj koji traži formu, traži igrače, traži igru, čeka izlaske iz povreda, privikavanje na Evropu isl. ajde jednom da bude neko drugi, a mi kao da izgledamo kako treba, pa onda kao pobedimo nekoga ko traži formu, traži igrače i čeka nešto. samo jednom ako može, čisto da vidim kako to izgleda. posle neka se vrate na staro. Edited October 17, 2023 by Ted 5
Facundo Orellana Posted October 17, 2023 Posted October 17, 2023 Da li smo imali i jedan skok u odbrani? Jezivo kakvi smo defanzivno, a većina igrača je bila tu i prošle godine.
*edited by mod Posted October 17, 2023 Posted October 17, 2023 1 hour ago, lord_s said: Sad ce biti zahebano. Ako ne iznenadimo u Pireju, bice pritisak da se dobije derbi, a trenutno mi ne delujemo glavom dovoljno dobro, deluje da tu manjka samopouzdanja, a od pojacanja ne dobijamo ni pola onoga sto smo po njihovim imenima ocekivali da dobijemo. protiv Barse kao da uvek igramo istu utakmicu. Tu smo negde, ali nikako (i nikad) da ih uzmemo. Pritisak da se dobiju oba derbija na domaćem terenu bi bio isti taman i da u njih ulazimo sa 4-0 taj dvomeč u velikoj meri određuju prvu polovinu sezone. Protiv Olija tamo ne očekujem ništa, ali bi od derbija pa do kraja novembra trebalo da imamo nekakvu pozitivnu seriju. 1
copkillah Posted October 17, 2023 Posted October 17, 2023 1 hour ago, Shaq said: vidim ja da ce kad robija ode, 90% opet da prestane da prati partizan, kad se vrate na canka i bezkintajera™.. Ne brini, Partizan je bio najgledaniji i sa Vrapcem u ekipi. 2
Profesionalac Posted October 17, 2023 Posted October 17, 2023 A sad ga prizivaš da ostavi novu mudrost 1 1
SNARC Posted October 17, 2023 Posted October 17, 2023 3 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Bezkintajer Numenis, Uantactumac i Fullraspadsson na aparatima..
Popular Post Ted Posted October 17, 2023 Popular Post Posted October 17, 2023 Hriste Bože, raspeti i sveti Shaq nam opet na topik doleti Muku muči misao da složi a 15 gobara pakosno ga loži ne merem dalje, gde je @shimpr kad ti treba 10
Eleniko Posted October 17, 2023 Posted October 17, 2023 3 hours ago, lord_s said: Ako ne iznenadimo u Pireju... barcokas može da ide da prodaje giros i espreso fredo na glifadi ako iznenadite u pireju 1
Milošica Posted October 17, 2023 Posted October 17, 2023 Objasnio vam Eleniko, ako slučajno iznenadimo to je do njih...
Milošica Posted October 17, 2023 Posted October 17, 2023 1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said: Bezkintajer Al super je videti objektivne Hevisajde kako lupaju plus jedan.
Recommended Posts