cartman Posted October 17, 2023 Posted October 17, 2023 Ne razumem zašto se insistira na preuzimanju. Pa probaj da ostaneš na svom igraču i probijes taj blok
lord_s Posted October 17, 2023 Posted October 17, 2023 Jabari Parker ovoliko ofanzivnih skokova nije imao ni po NBA sezoni, kamoli u jednoj tekmi. Inace imaju 16 ofanzivnih ukupno, skoro 30 pripaljenih trojki
Ted Posted October 17, 2023 Posted October 17, 2023 mene čudi sa smo još uvek u igri, posle ovako očajnog izdanja
SNARC Posted October 17, 2023 Posted October 17, 2023 Just now, Ted said: mene čudi sa smo još uvek u igri, posle ovako očajnog izdanja Pa ...ako oni sad uvedu Divca iz '84 onda smo u igri.
*edited by mod Posted October 17, 2023 Posted October 17, 2023 Imam utisak da smo nakon svakog tajmauta napravili neko sranje. 2
goofs Posted October 17, 2023 Posted October 17, 2023 Neće moći ovako kroz sezonu, nešto mora da se menja. Imamo nula poena iz tranzicije, a to nam je bilo najjače oružje prošle godine, a ne možemo da igramo tranziciju kad ne možemo ništa da odbranimo, a šta odbranimo ne uhvatimo. Ovo ostalo je uglavnom ok, pozicioni napad nam je solidan, slabi smo u šutu i neobjašnjivo mašimo bacanja. Barselona ništa specijalno, ne vidim ih na final4 ove godine, bar po ovome prikazanom.
Ted Posted October 17, 2023 Posted October 17, 2023 da se igra još četiri četvrtine ništa ne bi uradili, niti bi im prišli na više od 6 ili 7 razlike 4
booyaka Posted October 17, 2023 Posted October 17, 2023 Neće moći ovako kroz sezonu, nešto mora da se menja. Imamo nula poena iz tranzicije, a to nam je bilo najjače oružje prošle godine, a ne možemo da igramo tranziciju kad ne možemo ništa da odbranimo, a šta odbranimo ne uhvatimo. Ovo ostalo je uglavnom ok, pozicioni napad nam je solidan, slabi smo u šutu i neobjašnjivo mašimo bacanja. Barselona ništa specijalno, ne vidim ih na final4 ove godine, bar po ovome prikazanom. Šta su trebali 120 poena da postignu, pošto 90 nije ništa specijalno? 1
Ted Posted October 17, 2023 Posted October 17, 2023 hvala Bogu pa se završi ovo sranje, idem da gledam fudbal valjda će tamo da se desi nešto lepo odradili nas laganica....mora da se završi selekcija tima što pre inače nećemo biti u prvih 10. sve miriše da to da ćemo imati start sezone sličan prošlom. dal ova ekipa posle toga može da pravi serije 15-3 i vraća se u igru, šta ja znam. možda i može
MocaVukotic Posted October 17, 2023 Posted October 17, 2023 Ne zajebavajte, jaki su ko grom, u svakom momentu imaju 5 azdaja na parketu. Nismo jos usli u sut, pogotovo punter, par vezanih trojki i odmah ulazi voda u usi. Imamo jeben raspored, bice bolje ne brigajte. 5
lord_s Posted October 17, 2023 Posted October 17, 2023 Sad ce biti zahebano. Ako ne iznenadimo u Pireju, bice pritisak da se dobije derbi, a trenutno mi ne delujemo glavom dovoljno dobro, deluje da tu manjka samopouzdanja, a od pojacanja ne dobijamo ni pola onoga sto smo po njihovim imenima ocekivali da dobijemo. protiv Barse kao da uvek igramo istu utakmicu. Tu smo negde, ali nikako (i nikad) da ih uzmemo.
Jimmy Kowalski Posted October 17, 2023 Posted October 17, 2023 Just now, MocaVukotic said: Ne zajebavajte, jaki su ko grom, u svakom momentu imaju 5 azdaja na parketu. Nismo jos usli u sut, pogotovo punter, par vezanih trojki i odmah ulazi voda u usi. Imamo jeben raspored, bice bolje ne brigajte. Ako oni imaju azdaje, mi smo onda trebali na parket da izvedemo vitezove a la Ser Zile.. 1 1
Shaq Posted October 17, 2023 Posted October 17, 2023 17 minutes ago, ToniAdams said: jbg nemamo kvalitet, željan može da urla i da crveni ali nemamo. a bez pleja panter ima da se sunovrati. lmao.. treca godina u kontinuitetu za robiju, pantera, lideja( i to zadrzani kao najbolji fa na svojim pozicijama), avram treca godina tkdj, naneli druga.. dosli direktno iz nba dozier, kaminski.. doveden i ponitka rutiner itd.. i kae lik nema partizan kvalitet.. vidim ja da ce kad robija ode, 90% opet da prestane da prati partizan, kad se vrate na canka i bezkintajera™.. 5
Recommended Posts