Jimmy Kowalski Posted July 3, 2023 Posted July 3, 2023 Kazu da se malo neckao, ali je zazvonio telefon i sa druge strane se samo zaculo Aleksaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! I tacno je znao sta treba da uradi..
lord_s Posted July 3, 2023 Posted July 3, 2023 U slucaju da ga povrede zaobidju lagano 6th man ili MIP award sledece sezone
goofs Posted July 3, 2023 Posted July 3, 2023 opa, dolazi nam u goste dete Dalo sledece sezone, potpisao za Asvela 1
kud u maglu Simoviću Posted July 3, 2023 Author Posted July 3, 2023 10 minutes ago, goofs said: opa, dolazi nam u goste dete Dalo sledece sezone, potpisao za Asvela 3
smooth.Op Posted July 3, 2023 Posted July 3, 2023 (edited) Bio sam na toj utakmici. Od boljih poteza izdvojio bih još alej-up pas Bogdanovića sa svoje polovine za Milosavljevića u kontri. Verovali smo da EL sezona nije izgubljena i posle dobili Željkov Fener u Istanbulu. Edited July 3, 2023 by smooth.Op 1
kud u maglu Simoviću Posted July 3, 2023 Author Posted July 3, 2023 (edited) izašao kapiten u urbonasovom podkastu, cenim da ima svašta zanimljivo koga ne mrzi da gleda/sluša sat i po Edited July 3, 2023 by kud u maglu Simoviću
BWA Posted July 3, 2023 Posted July 3, 2023 Dalo je beskrajno simpatičan momak, ali je jedan od najslabijih stranaca u istoriji KKP. On i onaj sociolog Tori Tomas. 1
Jimmy Kowalski Posted July 3, 2023 Posted July 3, 2023 4 minutes ago, BWA said: Dalo je beskrajno simpatičan momak, ali je jedan od najslabijih stranaca u istoriji KKP. On i onaj sociolog Tori Tomas. 1
Jimmy Kowalski Posted July 3, 2023 Posted July 3, 2023 6 minutes ago, Lord Stef said: E jbg, RIP Cecil Exum U bre jebote, osecam se ko da mi umro neki dragi ujak ili stric. Bas mi bilo puno srce sto je proveo dobar deo sezone uz Dantea i uzivao u Bg. Jos i radosna vest da ce postati deda i sad ovo. Zivot bas ume da bude surov.. 5
Papovac Posted July 3, 2023 Posted July 3, 2023 19 minutes ago, Jimmy Kowalski said: U bre jebote, osecam se ko da mi umro neki dragi ujak ili stric. Bas mi bilo puno srce sto je proveo dobar deo sezone uz Dantea i uzivao u Bg. Jos i radosna vest da ce postati deda i sad ovo. Zivot bas ume da bude surov.. pocivao u miru
kud u maglu Simoviću Posted July 3, 2023 Author Posted July 3, 2023 1 hour ago, smooth.Op said: Opa. Očekivao sam ovo tek sutra. Odlično. jako je zanimljiv momenat kada ga pita za sloukasa
Geo Posted July 4, 2023 Posted July 4, 2023 Tavares bi nam bolje legao od Mirotica za slicne pare ...
Recommended Posts