April Posted July 3, 2023 Posted July 3, 2023 (edited) Panter i Ledej kao kompletan prelazni rok Terze Mađije. Šta reći Edited July 3, 2023 by April
lord_s Posted July 3, 2023 Posted July 3, 2023 18 hours ago, BlackGeorge said: Samo pustiti link videa potencijalnim zeljama u prelaznom roku, cuj, Miroticu, uz komentar "vidimo se uskoro"
villiem Posted July 3, 2023 Posted July 3, 2023 Jel ima neko da je otisao iz Partizana ovaj prelazni rok, kada sam prosli put otvorio temu nije bilo nikoga samo petlici
kud u maglu Simoviću Posted July 3, 2023 Author Posted July 3, 2023 3 minutes ago, villiem said: Jel ima neko da je otisao iz Partizana ovaj prelazni rok, kada sam prosli put otvorio temu nije bilo nikoga samo petlici lesor, a najavljuje se i odlazak papapetrua mislim i da je tristan ex, negde sam čitao da mu je radna etika bila minus(za želimirove standarde) 1
Lord Stef Posted July 3, 2023 Posted July 3, 2023 Tristan je bio na ledu jos od kad je zapalio na draft combine, minut od tad nije dobio
April Posted July 3, 2023 Posted July 3, 2023 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: mislim i da je tristan ex, negde sam čitao da mu je radna etika bila minus(za želimirove standarde) Moj omiljeni prospekt, valjda neće da ga šutnu Ali već drugi put ne uspeva u EL rosteru Mogao bi mali da se zapita
kud u maglu Simoviću Posted July 3, 2023 Author Posted July 3, 2023 nema od njega ništa ako ozbiljno ne poradi na sebi. ovakav kakav je trenutno nema mesta u nba, a ni u el vreme mu je srećom još uvek saveznik, al ne dugo što kaže dr nele k. preslab za kik boks prejak za r’n’r 4
Popular Post kud u maglu Simoviću Posted July 3, 2023 Author Popular Post Posted July 3, 2023 al će morati mnogo više da poradi na sebi tamo nego ovde, pre svega na telu on je ovde u aba bio u problemu kad ga čuva hadžibegović iz sc-a mogu misliti na šta će da liči kad mu se prilepi neka mrga tipa harris ili randle dok čekamo 💣 našao sam najjači grobarsko košarkaški gif u istoriji 9 8 1
BWA Posted July 3, 2023 Posted July 3, 2023 49 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: al će morati mnogo više da poradi na sebi tamo nego ovde, pre svega na telu on je ovde u aba bio u problemu kad ga čuva hadžibegović iz sc-a mogu misliti na šta će da liči kad mu se prilepi neka mrga tipa harris ili randle dok čekamo 💣 našao sam najjači grobarsko košarkaški gif u istoriji Sjajno, sjajno, sjajno. Suza u oku mi se javila. 1
Kreator Posted July 3, 2023 Posted July 3, 2023 (edited) 51 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: Edited July 3, 2023 by BlackGeorge
Jimmy Kowalski Posted July 3, 2023 Posted July 3, 2023 23 minutes ago, hooyadahoo said: Davitelj početnik Tacno mu porucuje "ili ce ti zivot biti cvece ili tebe vise biti nece".. 1
Recommended Posts