Midžeta Posted June 6 Posted June 6 4 minutes ago, *edited by mod said: Ako Midgeta ne uspe ove sezone sledeći topic otvara AI A ako ne uspe ni AI onda stvarno pakao
Kreator Posted June 6 Posted June 6 (edited) 26 minutes ago, Midgeta said: Ma hocu, nego mozda ima i boljih kandidata da otvore topik pa zato pitam Nema. Ti si najbolja. Veoma si duhovita osoba a nama je potrebno toga jer je žuči u protekloj sezoni bilo stvarno i previše. Želimo i malo meda da potisne žuč. Želimo da ti otvoriš topik. Hoću to da vidim. Edited June 6 by BlackGeorge 1 1
Lord Stef Posted June 6 Posted June 6 51 minutes ago, Nikodije said: Ne znam za tebe, ja se osećam dobrodošlo i ako ne napiše Ti se ne racunas, ti si ionako nas 3
hooyadahoo Posted June 6 Posted June 6 1 hour ago, Midgeta said: Jel ste sigurni da hocete da ja otvorim? Žarkovački spell. Ostalo je istorija. Kako je te 2025e Balša postao muškarac, kkp u Evroligi osigurao prvo mesto u plej-ofu u februaru, punter posadio drvo u šumicama, Džejlen postao najbolji trojkas, andjusa dobio ulogu u how I met your mother 2 a Naneli u John Wick 4, majka kaboklovog deteta prebila kabokla i Vesnu Čović, poreska služba zaplenila koševe u Pioniru, smajli zakucao sa linije za 3, i Zoc deseti put uzeo EL. 🥰🥰🥰 1 1
Midžeta Posted June 6 Posted June 6 3 minutes ago, hooyadahoo said: Žarkovački spell. Ostalo je istorija. Kako je te 2025e Balša postao muškarac, kkp u Evroligi osigurao prvo mesto u plej-ofu u februaru, punter posadio drvo u šumicama, Džejlen postao najbolji trojkas, andjusa dobio ulogu u how I met your mother 2 a Naneli u John Wick 4, majka kaboklovog deteta prebila kabokla i Vesnu Čović, poreska služba zaplenila koševe u Pioniru, smajli zakucao sa linije za 3, i Zoc deseti put uzeo EL. 🥰🥰🥰 Prodato realno
uini Posted June 7 Posted June 7 6 hours ago, hooyadahoo said: Žarkovački spell. Ostalo je istorija. Kako je te 2025e Balša postao muškarac, kkp u Evroligi osigurao prvo mesto u plej-ofu u februaru, punter posadio drvo u šumicama, Džejlen postao najbolji trojkas, andjusa dobio ulogu u how I met your mother 2 a Naneli u John Wick 4, majka kaboklovog deteta prebila kabokla i Vesnu Čović, poreska služba zaplenila koševe u Pioniru, smajli zakucao sa linije za 3, i Zoc deseti put uzeo EL. 🥰🥰🥰 1
arheolog1981 Posted June 7 Posted June 7 Jery Savić proverava spam folder, sve će da se rasproda što valja
ZokiAsov Posted June 7 Posted June 7 Onaj ostojin picopevac sto napusava navijace dok s caletom bezi iz arene kaze da skoro sigurno ostaju smit i smajli tj da su ponudjeni ugovori. Izmedju redova svi ostali mogu da pale. Cak i ledej i panter. Reklo bi se da su definitivno bivsi (ako kabokla, kamenskog i dozera racunamo vec u tu kategoriju) djusa, trifa, naneli, ponitka i najverovatnije aleksa. Od dolazaka samo vanja prvi klimoglavi, ali bice popularnih bombi posto mora kamion igraca da se doveze...
Lezilebovich Posted June 7 Posted June 7 (edited) Danas procitao na twitteru da ponitka ostaje edit : neki jako mali twitter nalog , kontam da lupeta, ali i onako je letnja pauza Edited June 7 by Lezilebovich 1
arheolog1981 Posted June 7 Posted June 7 (edited) 39 minutes ago, ZokiAsov said: Onaj ostojin picopevac sto napusava navijace dok s caletom bezi iz arene kaze da skoro sigurno ostaju smit i smajli tj da su ponudjeni ugovori. Izmedju redova svi ostali mogu da pale. Cak i ledej i panter. Reklo bi se da su definitivno bivsi (ako kabokla, kamenskog i dozera racunamo vec u tu kategoriju) djusa, trifa, naneli, ponitka i najverovatnije aleksa. Od dolazaka samo vanja prvi klimoglavi, ali bice popularnih bombi posto mora kamion igraca da se doveze... Panter ako ode od nas u neki normalan sistem gde imaju bilo kakvog pleja ima da gazi... isto kao što je prošlu sezonu kod nas. Ponitka i Aleksa bi meni bili prioritet da se potpišu, Smit i Smajli slažem se da ostanu. Ponitka se uklopio pri kraju sezone kao i Smit i očekujem da budu još bolji... nije Ponitkina krivica što je ili pogrešno ili na kašičicu korišten. Ledej ima još godinu dana ugovora kao i Panter... ja ih se ne bih odrekao. Naneli sledeće godine 35 puni, ako pristane na neki veteranski ugovor više je nego dobrodošao Edited June 7 by arheolog1981 3
ZokiAsov Posted June 7 Posted June 7 7 minutes ago, arheolog1981 said: Panter ako ode od nas u neki normalan sistem gde imaju bilo kakvog pleja ima da gazi... isto kao što je prošlu sezonu kod nas. Ponitka i Aleksa bi meni bili prioritet da se potpišu, Smit i Smajli slažem se da ostanu. Ponitka se uklopio pri kraju sezone kao i Smit i očekujem da budu još bolji... nije Ponitkina krivica što je ili pogrešno ili na kašičicu korišten. Ledej ima još godinu dana ugovora kao i Panter... ja ih se ne bih odrekao. Naneli sledeće godine 35 puni, ako pristane na neki veteranski ugovor više je nego dobrodošao Aleksa ima ugovor za sledecu sezonu, ali mu se navodno ide, a i zeljko nije nesto lud da ga na silu zadrzava. Sto se tice smita i ponitke ja bi to produzio u zavisnosti kolike su im stipendije. Cenim da poni ima jaci ugovor nego sto doprinosi i da bi tu moglo da se iskopa nesto napadacki potentnije za slicne novce. Mislim da se naneli zasitio ove nase price i da ce pred penziju da bira nesto sa manje tenzije i obaveza... 2
Recommended Posts