Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

Featured Replies

Jaramaz fakat izgleda ko ocvala ruska kasirka

• Replies 17.7k
  • Views 1.1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Pa Hrvata valjda ostavljate, on nije pobegao?

Brazilac i Grk pobegli.

CSKA hoće da kupi Jaramaza

Seth Meyers Omg GIF by Late Night with Seth Meyers

Што нас доводи до закључка да неће они скоро назад у евролигу ако разматрају О Џеја за појачање.

15 minutes ago, johan nagel said:

Што нас доводи до закључка да неће они скоро назад у евролигу ако разматрају О Џеја за појачање.

Sto implicira da mozemo u EL i bez Aba lige..da ostavimo pudlicu da se sa Bokanom pracaka u blatu, mi da gledamo svoja posla

a opet, eto i dubaija, ekipe koja pretenduje da igra el u neko dogledno vreme, u aba ligi. 

2 hours ago, garmonbozia said:

Nisam se sinoć osvrnuo na ono postrojavanje kod navijača igrača i Željka. Baš je bilo otužno. 

Šipka je i zabranila igranje bez publike, stoga i naređenje spikeru od strane rukovodstva Partizana da bulazni o odlaganju utakmice za 24h.

Da Ostoyyah nije ucenjen od njihove strane, igralo bi se bez publike kao što se igralo bez publike u ABA i u subotu bi najverovatnije imali treći meč.

4 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Šipka je i zabranila igranje bez publike, stoga i naređenje spikeru od strane rukovodstva Partizana da bulazni o odlaganju utakmice za 24h.

Da Ostoyyah nije ucenjen od njihove strane, igralo bi se bez publike kao što se igralo bez publike u ABA i u subotu bi najverovatnije imali treći meč.

jel tebe çoki jurio po pioniru? 

9 minutes ago, weedman said:

jel tebe çoki jurio po pioniru? 

jel' sme da se otkriva identitet forumaša, pošto i ja umem da nagađam  ( :

a dosta dobro raspoznajem i rukopis i ikonopis gifova

Zar se ti nisi oprostio vise puta?

8 minutes ago, uini said:

jel' sme da se otkriva identitet forumaša, pošto i ja umem da nagađam  ( :

Laki je sam pisao o sebi, nema potrebe da iko otkriva njegov identitet. Čovek kači i svoje tvitove ovde, tako da sumnjam i da se krije uopšte. Omašio si ovde. 😀

• Author
9 minutes ago, uini said:

šta kaže ovaj

spacer.png

samo ako se zavrsilo.

A nije moglo normalno, kao sto vise nista, poodavno, nije normalno kada su odnosi dva kluba (nevezano za sport) a narocito simpatizera, u pitanju.

Poceo sam ponovo, intenzivnije da pratim KKP one druge Trinkijeve sezone, intenzivno u smislu gledanja utakmica i pracenja foruma i pokusaja ucestvovanja u vrlo retkim prilikama u diskusijama koje su imale za temu kosarkasku igru i samo i iskljucivo sportski aspekt. Makar sam se trudio. Licno, opet sam u momentu da mi je ovo sve toliko previse zastranilo da ne kazem ogadilo, ne secam se da sam (na 3 foruma koja pratim) procitao dve vezane stranice na kojima su ljudi pricali o kosarci a da nisu bila prepucavanja, napusavanja, objasnjavanja, vredjanja i omalovazavanja.

I ne, apsolutno nema nikakve veze sto ne osvajamo nikakve trofeje ili gubimo od Zvezde 14 puta uzastopno. Ko hoce tako da shvati, alal mu.

Ili sam ja otisao u kurac. Nesto jeste

2 hours ago, Dankan Ajdaho said:

Parizanova sipka naredila nesto? :covid19:

3 hours ago, lord_s said:

samo ako se zavrsilo.

A nije moglo normalno, kao sto vise nista, poodavno, nije normalno kada su odnosi dva kluba (nevezano za sport) a narocito simpatizera, u pitanju.

Poceo sam ponovo, intenzivnije da pratim KKP one druge Trinkijeve sezone, intenzivno u smislu gledanja utakmica i pracenja foruma i pokusaja ucestvovanja u vrlo retkim prilikama u diskusijama koje su imale za temu kosarkasku igru i samo i iskljucivo sportski aspekt. Makar sam se trudio. Licno, opet sam u momentu da mi je ovo sve toliko previse zastranilo da ne kazem ogadilo, ne secam se da sam (na 3 foruma koja pratim) procitao dve vezane stranice na kojima su ljudi pricali o kosarci a da nisu bila prepucavanja, napusavanja, objasnjavanja, vredjanja i omalovazavanja.

I ne, apsolutno nema nikakve veze sto ne osvajamo nikakve trofeje ili gubimo od Zvezde 14 puta uzastopno. Ko hoce tako da shvati, alal mu.

Ili sam ja otisao u kurac. Nesto jeste

Naravno da nisi otišao u kurac

prepucavanja, emocije i zaokupljenost koje ona donose su možda i jedan od razloga za sipanje para u blizance. svakako to dominira i ljudi se toliko primaju da nisam mogao da verujem koliko su inače normalni ljudi investirani u to sad kad sam došao u Beograd tokom završnice sezone.

bar da je basket u tim finalima dobar, a ono go kurac, čak i aba, a o KLS da ne pričamo

neki dugorični koncepti od kojih bi oba kluba i košarka u celini imali dugoročne koristi su već težak SF, ali nema ni instant kvaliteta ni makar ponekog igrača koji se afirmiše, ni velikog rezultata…nema ničega osim vike, dreke i kalimerisanja sa obe stvari.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.