Popular Post Ted Posted June 6 Popular Post Posted June 6 (edited) 1 hour ago, weedman said: e vidiš ja prezirem takve lelemude sto ne mogu dva skleka da urade a seru na temi koja ih ne zanima i kojoj nisu dorasli...pisao ti ovde ili na sexu isto ti je, nemas iskustva čuo si nešto pa kao ajde da ti imaš neko mišljenje... takvi grobari navodni sto prave usrane forumske karijerice na pljuvanju Željka Obradovića mogu samo da odsmrde u komšiluk koji im prirodno pripada branilac lika i dela.....što je reče odmah provalio si me....jbg....forumsku karijeru sam započeo tamo negde 2004/5, ali sam tada mudro odlučio da Željka ne pominjem prvih 17 godina. smatrao sam da je to dovoljno vremena da se ne primeti moj primarni motiv i da je dovoljno da zavarm trag. mnoge sam prevario, ali onda si se ti pojavio evo sad ću da ti ponovim.....ne sviđa mi se Željkov kkp, mislim da su rezultati u prethodne tri sezone znatno ispod onog što je realno moglo da se postigne, mislim da uloženi novac nije opravdan na terenu, mislim da će kkp da postoji i posle Željka i da sudbina kluba nije vezana za njega, mislim da je Čović podlac ali da ne treba da bude izgovor za naše gluposti i jedino objašnjenje naših neuspeha. a ništa od navedenog ne znači da ne poštujem Željka kao trenera, ali tvoj mentalni sklop izgleda ne može da dosegne toliko. mada ja verujem da može, ako se potrudiš a to da ćeš ti ovde da zavodiš red i raspoređuješ druge po topicima.....to zaboravi Edited June 6 by Ted 9 2
ZokiAsov Posted June 6 Posted June 6 1 minute ago, Tresko said: Govna su prenosila dodelu pehara, sad nisu imali tehničkih problema, serem im se u usta. Kuca im na bozic gorela, sto bi dragica stojanova rekla... 8
Midžeta Posted June 6 Posted June 6 2 hours ago, ZokiAsov said: Cekaj da odu cigani, za koji dan... Ako to budemo cekali nikad necemo otvorit novu temu 1 1
Popular Post Lord Stef Posted June 6 Popular Post Posted June 6 8 minutes ago, Midgeta said: Ako to budemo cekali nikad necemo otvorit novu temu Udri sad dok gledaju Covica, sad je prilika! 1 14
Ted Posted June 6 Posted June 6 15 minutes ago, Midgeta said: Ako to budemo cekali nikad necemo otvorit novu temu otvoriću ja lažni topik i tamo ću da ih navučem sve, pošto mene vole i onda ću da ih zagovaram a ti sačekaj par dana, pa otvori pravi eto, da se žrtvujem za ekipu 1
MiddleClass Posted June 6 Posted June 6 2 minutes ago, Nikodije said: Otvaraj Midži topik, da ted konačno izađe iz ove sezone Obavezno da napise da smo dobrodosli na topik 1 1 1
Nikodije Posted June 6 Posted June 6 Just now, MiddleClass said: Obavezno da napise da smo dobrodosli na topik Ne znam za tebe, ja se osećam dobrodošlo i ako ne napiše 1
kud u maglu Simoviću Posted June 6 Author Posted June 6 5 minutes ago, Midgeta said: Jel ste sigurni da hocete da ja otvorim? sačekaj još koji dan
*edited by mod Posted June 6 Posted June 6 Ako Midgeta ne uspe ove sezone sledeći topic otvara AI 2 2
ToniAdams Posted June 6 Posted June 6 3 hours ago, weedman said: e vidiš ja prezirem takve lelemude sto ne mogu dva skleka da urade a seru na temi koja ih ne zanima i kojoj nisu dorasli...pisao ti ovde ili na sexu isto ti je, nemas iskustva čuo si nešto pa kao ajde da ti imaš neko mišljenje... takvi grobari navodni sto prave usrane forumske karijerice na pljuvanju Željka Obradovića mogu samo da odsmrde u komšiluk koji im prirodno pripada Crnjo aj stvarno
Midžeta Posted June 6 Posted June 6 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: sačekaj još koji dan Ma hocu, nego mozda ima i boljih kandidata da otvore topik pa zato pitam 1
Recommended Posts