Kreator Posted June 6 Posted June 6 Završena je sezona. Otvarajte novu temu. Neka otvori recimo @Midgeta 6
*edited by mod Posted June 6 Posted June 6 2 minutes ago, BlackGeorge said: Završena je sezona. Otvarajte novu temu. Neka otvori recimo @Midgeta Ili @theanswer on je bio srećne ruke. 1
Lord Stef Posted June 6 Posted June 6 I zamandaljujte ovu temu, dosta mi je ove sezone za 3 zivota. Novu moze da otvori Danswer jasta, ako je jos tu, Midgeta, ili brat J.R. Cash ako je i on i dalje tu. Samo da se usaglasimo oko termina otvaranja nove teme, da posaljemo Teda da gleda neku jermensku b produkciju, cisto da ne bude na forumu u vreme otvaranja teme zbog radi uroka.
weedman Posted June 6 Posted June 6 moze @Ted on je cokijevcima omiljeni partizanovac on im otvara kapiju za desant na kkp temu 1 3
Ted Posted June 6 Posted June 6 2 minutes ago, weedman said: moze @Ted on je cokijevcima omiljeni partizanovac on im otvara kapiju za desant na kkp temu ajd ne seri leba ti 4 2
Midžeta Posted June 6 Posted June 6 Ako ja otvaram samo mi recite kad ili do kad treba da otvorim 1 1
Dankan Ajdaho Posted June 6 Posted June 6 2 hours ago, Choda said: Parizanova sipka naredila nesto? Tako je. Upravo ovde. 2
napadaj Posted June 6 Posted June 6 (edited) Miiiidžeta između naaaas i dna još samo tiiiiii stojiiš Midžeta Edited June 6 by napadaj 1 1 1
MeanM@ Posted June 6 Posted June 6 Jbg, sledeci stih sugerise Midgi da razmisli o promeni boja i novom pocetku 1 3
Ted Posted June 6 Posted June 6 treba odmah/brzo otvarati.....nema veza ni što ne znamo koje takmičenje igramo sledeće sezone da se stavi tačka na ovu bruku i sramotu i da probamo da mentalno potisnemo događaje od oktobra do danas 3
napadaj Posted June 6 Posted June 6 1 minute ago, MeanM@ said: Jbg, sledeci stih sugerise Midgi da razmisli o promeni boja i novom pocetku To bi svakom od nas grobara bilo dobro za mentalno zdravlje u ovoj konstelaciji raznih snaga. 1 1
Nikodije Posted June 6 Posted June 6 (edited) ja bih midgi dao da otvori i cigansku temu, ros se pokvario, tek 16. u evroligi Edited June 6 by Nikodije 2 1 1
Ted Posted June 6 Posted June 6 3 minutes ago, Nikodije said: ja bih midgi dao da otvori i cigansku temu, ros se pokvario, tek 16. u evroligi ma daj jednu zajedničku temu Večiti 24/25 - (lj)ubi bližnjeg svog
Recommended Posts