Malvo Posted June 6 Posted June 6 Pa Hrvata valjda ostavljate, on nije pobegao? Brazilac i Grk pobegli. 1 1
johan nagel Posted June 6 Posted June 6 Што нас доводи до закључка да неће они скоро назад у евролигу ако разматрају О Џеја за појачање.
SNARC Posted June 6 Posted June 6 15 minutes ago, johan nagel said: Што нас доводи до закључка да неће они скоро назад у евролигу ако разматрају О Џеја за појачање. Sto implicira da mozemo u EL i bez Aba lige..da ostavimo pudlicu da se sa Bokanom pracaka u blatu, mi da gledamo svoja posla 2 1 1
uini Posted June 6 Posted June 6 a opet, eto i dubaija, ekipe koja pretenduje da igra el u neko dogledno vreme, u aba ligi. 1
Dankan Ajdaho Posted June 6 Posted June 6 2 hours ago, garmonbozia said: Nisam se sinoć osvrnuo na ono postrojavanje kod navijača igrača i Željka. Baš je bilo otužno. Šipka je i zabranila igranje bez publike, stoga i naređenje spikeru od strane rukovodstva Partizana da bulazni o odlaganju utakmice za 24h. Da Ostoyyah nije ucenjen od njihove strane, igralo bi se bez publike kao što se igralo bez publike u ABA i u subotu bi najverovatnije imali treći meč. 5 3 1
weedman Posted June 6 Posted June 6 4 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Šipka je i zabranila igranje bez publike, stoga i naređenje spikeru od strane rukovodstva Partizana da bulazni o odlaganju utakmice za 24h. Da Ostoyyah nije ucenjen od njihove strane, igralo bi se bez publike kao što se igralo bez publike u ABA i u subotu bi najverovatnije imali treći meč. jel tebe çoki jurio po pioniru? 1
uini Posted June 6 Posted June 6 9 minutes ago, weedman said: jel tebe çoki jurio po pioniru? jel' sme da se otkriva identitet forumaša, pošto i ja umem da nagađam ( : a dosta dobro raspoznajem i rukopis i ikonopis gifova 1
garmonbozia Posted June 6 Posted June 6 8 minutes ago, uini said: jel' sme da se otkriva identitet forumaša, pošto i ja umem da nagađam ( : a dosta dobro raspoznajem i rukopis i ikonopis gifova Laki je sam pisao o sebi, nema potrebe da iko otkriva njegov identitet. Čovek kači i svoje tvitove ovde, tako da sumnjam i da se krije uopšte. Omašio si ovde. 😀
kud u maglu Simoviću Posted June 6 Author Posted June 6 9 minutes ago, uini said: a dosta dobro raspoznajem i rukopis i ikonopis gifova šta kaže ovaj 1 1 1
lord_s Posted June 6 Posted June 6 samo ako se zavrsilo. A nije moglo normalno, kao sto vise nista, poodavno, nije normalno kada su odnosi dva kluba (nevezano za sport) a narocito simpatizera, u pitanju. Poceo sam ponovo, intenzivnije da pratim KKP one druge Trinkijeve sezone, intenzivno u smislu gledanja utakmica i pracenja foruma i pokusaja ucestvovanja u vrlo retkim prilikama u diskusijama koje su imale za temu kosarkasku igru i samo i iskljucivo sportski aspekt. Makar sam se trudio. Licno, opet sam u momentu da mi je ovo sve toliko previse zastranilo da ne kazem ogadilo, ne secam se da sam (na 3 foruma koja pratim) procitao dve vezane stranice na kojima su ljudi pricali o kosarci a da nisu bila prepucavanja, napusavanja, objasnjavanja, vredjanja i omalovazavanja. I ne, apsolutno nema nikakve veze sto ne osvajamo nikakve trofeje ili gubimo od Zvezde 14 puta uzastopno. Ko hoce tako da shvati, alal mu. Ili sam ja otisao u kurac. Nesto jeste 6 2
Choda Posted June 6 Posted June 6 2 hours ago, Dankan Ajdaho said: Šipka je i zabranila igranje bez publike, stoga i naređenje spikeru od strane rukovodstva Partizana da bulazni o odlaganju utakmice za 24h. Da Ostoyyah nije ucenjen od njihove strane, igralo bi se bez publike kao što se igralo bez publike u ABA i u subotu bi najverovatnije imali treći meč. Parizanova sipka naredila nesto? 1
Heaviside Posted June 6 Posted June 6 3 hours ago, lord_s said: samo ako se zavrsilo. A nije moglo normalno, kao sto vise nista, poodavno, nije normalno kada su odnosi dva kluba (nevezano za sport) a narocito simpatizera, u pitanju. Poceo sam ponovo, intenzivnije da pratim KKP one druge Trinkijeve sezone, intenzivno u smislu gledanja utakmica i pracenja foruma i pokusaja ucestvovanja u vrlo retkim prilikama u diskusijama koje su imale za temu kosarkasku igru i samo i iskljucivo sportski aspekt. Makar sam se trudio. Licno, opet sam u momentu da mi je ovo sve toliko previse zastranilo da ne kazem ogadilo, ne secam se da sam (na 3 foruma koja pratim) procitao dve vezane stranice na kojima su ljudi pricali o kosarci a da nisu bila prepucavanja, napusavanja, objasnjavanja, vredjanja i omalovazavanja. I ne, apsolutno nema nikakve veze sto ne osvajamo nikakve trofeje ili gubimo od Zvezde 14 puta uzastopno. Ko hoce tako da shvati, alal mu. Ili sam ja otisao u kurac. Nesto jeste Naravno da nisi otišao u kurac prepucavanja, emocije i zaokupljenost koje ona donose su možda i jedan od razloga za sipanje para u blizance. svakako to dominira i ljudi se toliko primaju da nisam mogao da verujem koliko su inače normalni ljudi investirani u to sad kad sam došao u Beograd tokom završnice sezone. bar da je basket u tim finalima dobar, a ono go kurac, čak i aba, a o KLS da ne pričamo neki dugorični koncepti od kojih bi oba kluba i košarka u celini imali dugoročne koristi su već težak SF, ali nema ni instant kvaliteta ni makar ponekog igrača koji se afirmiše, ni velikog rezultata…nema ničega osim vike, dreke i kalimerisanja sa obe stvari. 3 1
Recommended Posts