SNARC Posted June 6 Posted June 6 Just now, Tresko said: Kaže taj neki direktor tog čovićevog svinjca: Željko je vredjan u ABA ligi nije u ponedeljak Jednom se opominje publika, drugi put se opominje publika, treći put se skine pištaljka™. I onda kad mu neko kaže ali vredjan je Željko i u ponedeljak pa nije prekidano, ovaj govnar kaže: dovoljno je ovo, dovidjenja. Taj direktor je jedna vrsacka jebena pandurcina glupava..Koja se pre dve decenije usunjala u Svislajon koji je drzao i finansirao Rodja Draskovic. Braca Grujin su mu podmetnula da potpise papire u kojima se bukvalno odrice kluba..prejebali ga i posle u talu sa Dinkicem klub prebacili u Kragujevac, tako smo dobili Mutin Radnicki. Muljara..mutljaga..govno..kao i svi oni koji su na nekim pozicijama danas 1 1
*edited by mod Posted June 6 Posted June 6 16 minutes ago, uini said: ^da se osvrnem na ovo, pošto mi izgledaš kao razuman navijač, pa ću da batalim ovu temu & javljam se kada vam stignu novi igrači, odu neki stari i tako; taman da navijači imaju izravni prenos razgovora igrača zvezde na centru, ostaje činjenica da su ih gađali predmetima a da je pre toga bio apel da se prestane sa skandiranjem, koje je, uprkos ovdašnjem mišljenju da je to okej, pošto je u pitanju čovićeva porodica, zapravo nije (okej). sve smo to manje-više videli pretprošle sezone u 5oj tekmi finala aba, kao što sam već dva puta pomenuo. daklem, umesto da hajpuju igrače na +12 da idu na +20, navijači su se opredelili za džiberstvo, pod pretpostavkom da niko neće da talasa. to govori nešto i o prioritetima ali i o famoznom entitlementu koji navijaći partizana jednako gaje kao i onu puno puta hvaljenu inkluziju različitih nacija na balkanu. svakako izbor navijača i pored apela igrača da se prestane. a onda i ta odluka da igrače treba počastiti upaljačima i flajkama, jer, šta oni ima da idu u svlačionicu. ovo posle sa spikerom ne bih komentarisao, niko nije toliko glup i neinformisan, pogotovo u partizanu. poenta je sledeća; ako želiš nešto da isteraš kao svoje viđenje pravde - bilo kao navijač ili klub, to je valjda u redu ali mojne da kriviš posle nekog ljulja što se završilo kako se završilo. zvezda vas je ove sezone dobila gde je stigla i to će ostati činjenica, ma koliko se željko, klub ili navijači, upirali da nađu razloge u čoviću, pokvarenim ligama i slično. igra se i sledeće sezone, makar u euroleague a za ostalo vidite šta za vas ima smisla, pošto očigledno ni aba, kls da ne pominjem, nije ulaznica za el, koja vam očigledno jedina znači. meni je što se klsa tiče drago što nije bilo većih sranja, a da se kako-tako završilo. hajde, pa pričamo kada krenu transferi. Debelo preteruješ oko tog vređanja. Mislim da po toj logici teranje u PM ili radovanje majke od aktera može da bude vređanje porodice i dovoljan povod za povlačenje tima. A nije. Video si u EL kako nije a isto vređanje će biti i sledeće sezone ali se neće povući tim sa terena. Zato što zna unapred gde te stvari prolaze sa 0:20 za goste a gde kreću kazne. 3 1
Filozof manijak Posted June 6 Posted June 6 KLS svinjac, to se nisam nado. Za čije babe zdravlje su odlučili da ga igraju ove godine, nije mi jasno. 1 1
booyaka Posted June 6 Posted June 6 20 minutes ago, uini said: ^da se osvrnem na ovo, pošto mi izgledaš kao razuman navijač 🤣🤣🤣 2
ZokiAsov Posted June 6 Posted June 6 6 hours ago, MiddleClass said: Djeluje kao da su ga ledja ukocila Deluje kao da mu se vraca vinjak na grlo 1
nenad Posted June 6 Posted June 6 1 minute ago, Filozof manijak said: KLS svinjac, to se nisam nado. Za čije babe zdravlje su odlučili da ga igraju ove godine, nije mi jasno. vrlo je jasno zasto su odlucili da igraju. 2
booyaka Posted June 6 Posted June 6 (edited) 4 minutes ago, Filozof manijak said: KLS svinjac, to se nisam nado. Za čije babe zdravlje su odlučili da ga igraju ove godine, nije mi jasno. Za zdravlje dede Robije i za novi ugovor. Edited June 6 by booyaka 1 1
Ted Posted June 6 Posted June 6 21 minutes ago, uini said: zvezda vas je ove sezone dobila gde je stigla i to će ostati činjenica, ma koliko se željko, klub ili navijači, upirali da nađu razloge u čoviću, pokvarenim ligama i slično. na našu veliku žalost i sramotu, ovo je tačno. a naša jedina odbrana je klasična srpska, kriv je neko drugi, mi smo sve super odradili al zavera očekujem, posle ove 2023/2024 bruke i sramote, da Ostoja, Savić i Željko barem ponude ostavke. ja da sam napravio ovakvo sranje i bedu i prezentovao klub u ovakvom izdanju, bilo bi me sramota neko vreme iz kuće da izađem hvala i navijačima, zbog njih danas nije 1-1 u seriji. hvala im do neba. samo neka nastave tako, bravo momci. tako se voli klub. kada vodiš i stvari idu na terenu kako treba, to je pravo vreme da se pomisli na neku Vesnu Čović i da se sitni predmeti zafrljače na teren. ti ljudi bukvalno treba na lečenje da idu. ne može Čović ni približno štete da nam načini koliko mogu oni koji navodno vole kkp 6
kralj Posted June 6 Posted June 6 6 minutes ago, *edited by mod said: Debelo preteruješ oko tog vređanja. Mislim da po toj logici teranje u PM ili radovanje majke od aktera može da bude vređanje porodice i dovoljan povod za povlačenje tima. A nije. Video si u EL kako nije a isto vređanje će biti i sledeće sezone ali se neće povući tim sa terena. Zato što zna unapred gde te stvari prolaze sa 0:20 za goste a gde kreću kazne. Uini preteruje samo u smislu što očekuje da ovde dolaze drugačiji ljudi od ovih što idu na utakmice i urlaju šta urlaju. Naravno da ima i takvih, ali se ne čuju mahom. 2
uini Posted June 6 Posted June 6 6 minutes ago, *edited by mod said: Debelo preteruješ oko tog vređanja. Mislim da po toj logici teranje u PM ili radovanje majke od aktera može da bude vređanje porodice i dovoljan povod za povlačenje tima. A nije. Video si u EL kako nije a isto vređanje će biti i sledeće sezone ali se neće povući tim sa terena. Zato što zna unapred gde te stvari prolaze sa 0:20 za goste a gde kreću kazne. ma okej, samo mogu da se ponovljam: da je navijacima bila prioritet pobeda, nakon apela bi batalili chupri & okrenuli se svom timu, kao sto se xy puta desilo i na zvezdinom i na partizanovom domacinstvu; ovde je bilo nesto drugo vaznije, sto bi rek'o mark renton, "i've chosen something else" 1 1
*edited by mod Posted June 6 Posted June 6 Just now, uini said: ma okej, samo mogu da se ponovljam: da je navijacima bila prioritet pobeda, nakon apela bi batalili chupri & okrenuli se svom timu, kao sto se xy puta desilo i na zvezdinom i na partizanovom domacinstvu; ovde je bilo nesto drugo vaznije, sto bi rek'o mark renton, "i've chosen something else" Iskreno ja se stvarno ne sećam nekog apela protiv bilo koje vrste skandiranja a da je urodio plodom. Obično bude još jače. Jednostavno u Zvezdi su znali šta mogu da očekuju ako se povuku i šta mogu da dobiju pa su zato to i uradili. Iz istih razloga im tako nešto ne pada na pamet u EL. Na to sve treba dodati da je ovo više nego verovatno neka vrsta zakasnele kazne KLS za KKP zbog prethodnih sezona jer je bilo očigledno da drugačije ne mogu da ih kazne kao što je i očigledno da se ovo iz ugla Partizana igra pod prisilom tj pre bi se moglo reći ispod neke viseće šargarepe a ne ispod pruta. 2 1
kralj Posted June 6 Posted June 6 (edited) 11 minutes ago, uini said: ma okej, samo mogu da se ponovljam: da je navijacima bila prioritet pobeda, nakon apela bi batalili chupri & okrenuli se svom timu, kao sto se xy puta desilo i na zvezdinom i na partizanovom domacinstvu; ovde je bilo nesto drugo vaznije, sto bi rek'o mark renton, "i've chosen something else" Problem je nastao kad se navijačima dozvolilo da idu na utakmice kao akteri, a ne kao konzumenti. Taj trenutak se otprilike podudara sa epidemijom svih boleština na tribini i egzodusom pukih ljubitelja košarke kao sporta, kojima to što navijaju za ovaj ili onaj klub nije deo identiteta. Evo gledam 360 stepeni snimak one svinjarije od juče i ne uspevam baš da uočim simpatizersko grotlo u kome gro ljudi nisu klonovi velje nevolje - kačketaši sa isprintanim tesnim crnim majama, ne đipaju i ne vređaju. Talog. Edited June 6 by kralj 3 1
uini Posted June 6 Posted June 6 (edited) 11 minutes ago, *edited by mod said: Iskreno ja se stvarno ne sećam nekog apela protiv bilo koje vrste skandiranja a da je urodio plodom. Obično bude još jače. ja se sećam i apela lazića i radonjića a i željka. nebitno ustalom. Edited June 6 by uini 1
Uskebasi Posted June 6 Posted June 6 11 minutes ago, kralj said: Evo gledam 360 stepeni snimak one svinjarije od juče i ne uspevam baš da uočim simpatizersko grotlo u kome gro ljudi nisu klonovi velje nevolje - kačketaši sa isprintanim tesnim crnim majama, ne đipaju i ne vređaju. Talog. Verovatno ima i ljudi sa foruma koji su bili u hali i koji su kopije velje nevolje i talog. Al utakmicu treba prekinuti kad se vredja vesna covic... 2
Filozof manijak Posted June 6 Posted June 6 27 minutes ago, booyaka said: Za zdravlje dede Robije i za novi ugovor. Odlično, onda se finale završilo na najbolji mogući način da se ogoli KLS svinjac 2 1
Recommended Posts