Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted
15 minutes ago, Midgeta said:

Zvucimo kao neka zajebana banda koja ide da opljacka banku, a onda se smeje Vladi Đuroviću i menja brzine reprodukcije klipa dok bezimo into the sunset sa plenom :lolol:

• Haha 2
Posted
23 minutes ago, Ratamahatta said:

Kako se zove onaj klip kad se Ludovan smeje mislim bas Jakovljevicu kod Andjusa? 

Garant je Goračinov. Najjači Andjus ikad.

• Haha 1
Posted

Šta god mislio o EL kao takmičenju, uzorak pokazuje da je najmanje sranja na relaciji Zvezda- Partizan bilo u tom takmičenju, vrlo lako se može i napraviti rang lista ozbiljnosti postojećih takmičenja u kojima učestvuju blizanci:

1. EL (velika glupost je što i dalje drže F4 format koji ima smisla samo u NCAA gde se za titulu bore timovi koji se do tada nisu sastajali međusobno, ali je to valjda "sponzorima" zanimljivo). Na derbijima: manji broj incidenata koji se svode na verbalni delikt.

2. ABA (završni format ok, pati od istih nedostataka kao i EL, u sred sezone menjaju pravila o tome ko učestvuje sledeće i sl). Na derbijima: utakmice na krv i nož, uzavrela atmosfera, ali nekako se utakmice privedu kraju.

3. KLS (osim Kupa, poprilično besmisleno i nepotrebno takmičenje, isključivo u službi merenja pataka).

Na derbijima: uglavnom potpuni svinjac i neodigravanje utakmica. 

• +1 2
Posted

@Ratamahatta nmg da nadjem taj klip ali evo i ovo sad kad sam upala u Ludovan loop

Posted

Grmeč - Šumatovac - Srpska kafana 

• +1 1
Posted
1 hour ago, BlackGeorge said:

Ko je novinarima b92 rekao da se zvanično utakmica nastavlja u četvrtak? Sve je ovo jako mutno i jadno.

Ma ne moze se odloziti utakmica za sutra bez zapisnika. Da je stvarno bila odlozena objavili bi vasi na netu zapisnik i prije no sto smo skakali za loptu u praznoj hali bez protivnika

47 minutes ago, garmonbozia said:

Meni deluje kao da ga je uhvatio neki grč od sedenja ili tako nešto, možda mu zaspala noga. 

Djeluje kao da su ga ledja ukocila

Posted

Presmesno je i kad se čita šta bi mu moglo biti.

• +1 1
Posted (edited)

KLS vs izbori u Nišu

Mrtva trka

Edited by April
  • +1 2
Posted

Ja se iskreno nadam da doca ne dobija 20 milki od sekte :unsure:

Posted
7 hours ago, MiddleClass said:

Nazalost tacno, ali su igraci posli u svlacionicu tek kad su gadjani sa tribina.

7 hours ago, copkillah said:

Ne baš, gađani su tek kada su se okupili da krenu u svlačionicu.

^da se osvrnem na ovo, pošto mi izgledaš kao razuman navijač, pa ću da batalim ovu temu & javljam se kada vam stignu novi igrači, odu neki stari i tako;

taman da navijači imaju izravni prenos razgovora igrača zvezde na centru, ostaje činjenica da su ih gađali predmetima a da je pre toga bio apel da se prestane sa skandiranjem, koje je, uprkos ovdašnjem mišljenju da je to okej, pošto je u pitanju čovićeva porodica, zapravo nije (okej).  sve smo to manje-više videli pretprošle sezone u 5oj tekmi finala aba, kao što sam već dva puta pomenuo.

daklem, umesto da hajpuju igrače na +12 da idu na +20, navijači su se opredelili za džiberstvo, pod pretpostavkom da niko neće da talasa. to govori nešto i o prioritetima ali i o famoznom entitlementu koji navijaći partizana jednako gaje kao i onu puno puta hvaljenu inkluziju različitih nacija na balkanu. svakako izbor navijača i pored apela igrača da se prestane. a onda i ta odluka da igrače treba počastiti upaljačima i flajkama, jer, šta oni ima da idu u svlačionicu.

ovo posle sa spikerom ne bih komentarisao, niko nije toliko glup i neinformisan, pogotovo u partizanu.

poenta je sledeća; ako želiš nešto da isteraš kao svoje viđenje pravde - bilo kao navijač ili klub, to je valjda u redu ali mojne da kriviš posle nekog ljulja što se završilo kako se završilo.

zvezda vas je ove sezone dobila gde je stigla i to će ostati činjenica, ma koliko se željko, klub ili navijači, upirali da nađu razloge u čoviću, pokvarenim ligama i slično.

igra se i sledeće sezone, makar u euroleague a za ostalo vidite šta za vas ima smisla, pošto očigledno ni aba, kls da ne pominjem, nije ulaznica za el, koja vam očigledno jedina znači.

meni je što se klsa tiče drago što nije bilo većih sranja, a da se kako-tako završilo.

hajde, pa pričamo kada krenu transferi.

• +1 4
  • Hvala 2
  • -1 1
Posted
24 minutes ago, copkillah said:

to je ta gospostina, opozicija, fali pesma  savije 

• +1 3
  • Wub 1
  • Tužno 2
Posted

Kaže taj neki direktor tog čovićevog svinjca: Željko je vredjan u ABA ligi nije u ponedeljak:laugh: Jednom se opominje publika, drugi put se opominje publika, treći put se skine pištaljka™. I onda kad mu neko kaže ali vredjan je Željko i u ponedeljak pa nije prekidano, ovaj govnar kaže: dovoljno je ovo, dovidjenja.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...