kralj Posted June 5 Posted June 5 (edited) 4 minutes ago, Midgeta said: Dojajano je i na 1.25x Da, zapravo je najjače kad se prvo uspori, pa onda indžekšn. Sve se slaže, čak i Jakovljevićev lyrics. Sutra mora da se preseče x2 Edited June 5 by kralj 1
Milošica Posted June 5 Posted June 5 (edited) 1 minute ago, Ratamahatta said: Ko zna sta se desava coveku, ovo nije smesno za razliku od svega ostalog Šta bre morališeš tu. Midgy, Mindy, gramofon, kraljina i ja mu se smejemo a uživo bismo mu odmah pomogli, dok bi ti krenuo da vrištiš i pobegao od straha. Edited June 5 by Milošica
Ratamahatta Posted June 5 Posted June 5 Zao mi coveka zbog onog sto mu se desilo skoro, pre sam ga i ja zajebavao
hooyadahoo Posted June 5 Posted June 5 3 minutes ago, garmonbozia said: Meni deluje kao da ga je uhvatio neki grč od sedenja ili tako nešto, možda mu zaspala noga. Lupio mu Jakovljević grubo cajper, tako izgleda. Pa. Valjda je dobro Vlado, iskreno
kralj Posted June 5 Posted June 5 A jbt, deluje kao grč. Jel su prekinuli program? Aj ne zajebavajte. 2
Milošica Posted June 5 Posted June 5 1 minute ago, Ratamahatta said: Zao mi coveka zbog onog sto mu se desilo skoro, pre sam ga i ja zajebavao To je drugo, niko od nas nije zver. 1 3 1
Midžeta Posted June 5 Posted June 5 4 minutes ago, kralj said: Da, zapravo je najjače kad se prvo uspori, pa onda indžekšn. Sve se slaže, čak i Jakovljevićev lyrics. Sutra mora da se preseče x2 Da, da, ako imas vremena probaj na 0.50x pa na 1.50x odma posle, mene sestra zamalo da ubije koliko sam se cepala 1 1
Midžeta Posted June 5 Posted June 5 5 minutes ago, Milošica said: Midgy, Mindy, gramofon, kraljina i ja Zvucimo kao neka zajebana banda koja ide da opljacka banku, a onda se smeje Vladi Đuroviću i menja brzine reprodukcije klipa dok bezimo into the sunset sa plenom 4
ubibobi Posted June 5 Posted June 5 (edited) 4 minutes ago, kralj said: A jbt, deluje kao grč. Jel su prekinuli program? Aj ne zajebavajte. Grč u debelom crevu Edited June 5 by ubibobi
Milošica Posted June 5 Posted June 5 Just now, Midgeta said: Zvucimo kao neka zajebana banda koja ide da opljacka banku, a onda se smeje Vladi Đuroviću i menja brzine reprodukcije klipa dok bezimo into the sunset sa plenom Kao onaj film s Gerijem Oldamom po romanu Lovkrafta. 1
Ratamahatta Posted June 5 Posted June 5 Kako se zove onaj klip kad se Ludovan smeje mislim bas Jakovljevicu kod Andjusa?
Midžeta Posted June 5 Posted June 5 9 minutes ago, Ratamahatta said: Kako se zove onaj klip kad se Ludovan smeje mislim bas Jakovljevicu kod Andjusa? Pokusavam da nadjem, a do tad 1 klasik 4
kud u maglu Simoviću Posted June 5 Author Posted June 5 40 minutes ago, Midgeta said: Zasto zvuci kao da laje 🐩 znaš onu tezu o sličnosti između pasa i gazdi 1
*edited by mod Posted June 5 Posted June 5 Ovo danas iskoristiti kao dokaz zašto ne treba igrati KLS. Čak i da klub i igrače nateraju, to ne treba gledati. Kad meni uspeva već godinama, sigurno mogu i drugi. Što se tiče samih propozicija, za gotovo sve verbalne stvari sa tribina ne treba prekidati meč. Ponajmanje zbog familije Čović. Sa druge strane za ubacivanje svega težeg od papira treba prvo upozoriti preko kapitena/trenera/zvaničnog spikera drugi put prazniti deo odakle doleće i za treći put prazniti halu. Sve ostalo je besmisleno. 6 1 1
Recommended Posts