kud u maglu Simoviću Posted August 2, 2023 Author Posted August 2, 2023 ludilo od tekme, iako su nas tamo nakantali(sad proverio, 13 razlike) ni jednog trenutka bukvalno od početka niko nije dovodio u pitanje dal ćemo uzeti trofej 2
hooyadahoo Posted August 2, 2023 Posted August 2, 2023 Ja bio na ovoj, to mi je jedna od najdražih all time. Grba tukao Oscara svo vreme i ništa mu nije mogao. Ali pera vilfan 🥰🥰🥰 ja sam zbog njega počeo da dolazim na košarku 4-12-1985 KK Partizan Beograd - SC Mobilgirgi Juventus Caserta 98-96 (50-46) KK Partizan (coach: Vladislav Lučić): Aleksandar Đorđević 12, Željko Obradović, Vladimir Dragutinović, Dragan Živanović, Goran Grbović 23, Milenko Savović 8, Miodrag Marić 6, Peter Vilfan 40, Savo Stefanović, Slaviša Koprivica 3. Mobilgirgi Caserta (coach: Bogdan Tanjević): Oscar Schmidt 39, Horacio López 10, Nando Gentile 19, Marco Ricci 13, Pietro Generali, Sandro Dell’Agnello 13, Claudio Capone 2, Gennaro Palmieri, Silla Scaranzin, Errico Chiusolo
nenad Posted August 2, 2023 Posted August 2, 2023 2 minutes ago, goofs said: Kako ga je tukao, lik utrpao 39 pa napisao je covek da mu nista nije mogao.
goofs Posted August 2, 2023 Posted August 2, 2023 12 minutes ago, nenad said: pa napisao je covek da mu nista nije mogao. Ma vidim, nego me generalno zanima kako to biješ nekoga da ti utrpa 39 i šta bi se za ime boga desilo da ga ne biješ
kud u maglu Simoviću Posted August 2, 2023 Author Posted August 2, 2023 2 minutes ago, goofs said: Ma vidim, nego me generalno zanima kako to biješ nekoga da ti utrpa 39 i šta bi se za ime boga desilo da ga ne biješ nisi gledao oscara schmidta? taj je jeo šta je hteo tramvaj ceo, i oblaka jedan deo zamisli dirka u primeu da igra el, e to je bio oscar 6
BWA Posted August 2, 2023 Posted August 2, 2023 Uh, on i Đamši u to vrijeme su baš bili ubice. Drugačija košarka se igrala, ali majstor je uvijek majstor. 3
kud u maglu Simoviću Posted August 2, 2023 Author Posted August 2, 2023 7 minutes ago, Filozof manijak said: A Nikos Galis? ja njega nikad nisam cenio preterano klasični basketaš od metar i žilet
BWA Posted August 2, 2023 Posted August 2, 2023 Bacao se unazad da izbjegne bananu. Ali da je trpao, jeste. Nisam siguran da bi bez njega Grci bili u konkurenciji za medalje, a bili su redovno. Naravno, Janakis, Fasulas, Hristodulu su davali doprinos, ali on jeste bio lider te reprezentacije i Arisa.. 4
hooyadahoo Posted August 2, 2023 Posted August 2, 2023 3 hours ago, kud u maglu Simoviću said: nisi gledao oscara schmidta? taj je jeo šta je hteo tramvaj ceo, i oblaka jedan deo zamisli dirka u primeu da igra el, e to je bio oscar Dlaka s kurca Oskara Šmita Kao kita Druga Tita
Recommended Posts