Jump to content

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

Featured Replies

Elaboriraj :fantom:

Zaustavi se, probijas dno.

4 minutes ago, dragance said:

Je li? Pošto super mod štiti “jebače majki” i trovanja na “našim temama”, samo odgovaram u sličnom stilu, da vidite kako je.

Znači i sam priznaješ da truješ temu? Mnogo jako :D 

Ne, diskutujem o činjenicama. Baš kao i vi drugde.

17 minutes ago, dragance said:

kad bude neko normalniji moderisao

Ono jes, poželjno je da upravnik ludnice bude normalan

1 hour ago, dragance said:

User je zbog formata takmicenja tada. Proći u  1/4 finale sa skorom 8-8, u grupnim fazama, nema šanse da se ikada više desi.

Mene donekle podseca na eliminaciju prvaka Svajcarske, Skotske i istocne Nemacke da bi dosao do polufinala...

Mlitav kurac od uspeha, realno

Dajte molim vas neki snimak gde na njemu nije trener zlikovac ubica sektas drogos narkoman ratni profiter antihrist davitelj snsovac nekrst Dusko Dulence Vujosevic. Kao covek grozan, a jos gori trener. Kakav je trener najbolje govori podatak da sa rumunskim kluzom nije uzeo nijednu evroligu

1 hour ago, shimpr said:

Dajte molim vas neki snimak gde na njemu nije trener zlikovac ubica sektas drogos narkoman ratni profiter antihrist davitelj snsovac nekrst Dusko Dulence Vujosevic. Kao covek grozan, a jos gori trener. Kakav je trener najbolje govori podatak da sa rumunskim kluzom nije uzeo nijednu evroligu

Da je igrao Belodedić druga bi se pesma pevala. Neki rumunski folk kontam 

Na finjaka ispolivao Mirotu. Posebno ono debilsko objasnjenje o podelama

Slažem se.

Ne znam šta čekaju, baš su usporili, tri igrača je obećao, nadam se Kaminskom.

Sva tri iz nba. U Evropi nema nista vise zanimljivo. Mozda Kalates

Meni se Kaminski ne dopada ništa, čovek ne zna da zida i samo pripaljuje trojke. Onaj iz sactown je bombona. Plus je crn 🥰

1 hour ago, MiddleClass said:

Sva tri iz nba. U Evropi nema nista vise zanimljivo. Mozda Kalates

Jezik pregrizo. Kontam da bi ga već doveli da je ozbiljno razmatran.

Guest
This topic is now closed to further replies.