SNARC Posted May 23, 2024 Posted May 23, 2024 1 minute ago, Ted said: ako Zvezda ne bude igrala, izletece snimak kako Motijeunas krade parfem negde u Evropi +1000 8
uini Posted May 23, 2024 Posted May 23, 2024 3 minutes ago, Ted said: ako Zvezda ne bude igrala, Čović neće moći da garantuje sigurnost Motijeunasu nigde u Evropi zna to i motieunas, pa će nas pustiti da igramo bolje nego da se tresu koševi svuda po evropi
copkillah Posted May 23, 2024 Posted May 23, 2024 4 minutes ago, uini said: zna to i motieunas, pa će nas pustiti da igramo bolje nego da se tresu koševi svuda po evropi plus vade se kese mokraće iz šteka 1 1
Ted Posted May 23, 2024 Posted May 23, 2024 3 minutes ago, uini said: zna to i motieunas, pa će nas pustiti da igramo bolje nego da se tresu koševi svuda po evropi EL je tanka po mnogim osnovama, ali u odnosu na abu-u i domaći brlog je zlato jedina satisfakcija za kkp, ali svakako ni približno dovoljna da ukloni ovosezonski blam, jeste da je u obe EL bio ispred Zvezde. odnosno, da je bio bolji u ligi koja upravljački i finansijski nije povezana sa regionalnom kanalizacijom. objektivno, to je ponbajbolje merilo ako govorimo o suvom kvalitetu oba tima u obe te godine zašto taj kvalitet ne možemo da opredmetimo kući......e to je pitanje za Ostoju, Savića, Željka. zašto se brukamo bez potrebe i razloga. ima tu i stvari van terena naravno, ali ništa od toga nije obrazloženje da se ovako zaglibi i zabaguje 1 1
copkillah Posted May 23, 2024 Posted May 23, 2024 1 hour ago, napadaj said: https://www.instagram.com/p/C7UOLiMMv-P/?igsh=MmNmZTNhMndvc3Ew 7 1
Ted Posted May 23, 2024 Posted May 23, 2024 da, izuzetno sam srećan.....što se vidi i iz mojih upisa ovde. prosto vrcam
uini Posted May 23, 2024 Posted May 23, 2024 4 minutes ago, Ted said: jedina satisfakcija za kkp, ali svakako ni približno dovoljna da ukloni ovosezonski blam, jeste da je u obe EL bio ispred Zvezde. odnosno, da je bio bolji u ligi koja upravljački i finansijski nije povezana sa regionalnom kanalizacijom. objektivno, to je ponbajbolje merilo ako govorimo o suvom kvalitetu oba tima u obe te godine kao sto rekoh pre neki dan, ako je nekakva satisfakcija biti 11i u odnosu na 16og, vi ste ga ugasili. mislim, nisam tako rekao ali eto, simple as that. sto se tice kanalizacije i blata, takodje mislim da je zdravije za partizanovce da prihvate kako su izgubili tri tekme u finalu, sest uzastopno, od ekipe koja je bila bolja u tim tekmama i serijama. ne mora ni to ali je dobar pocetak. u suprotnom cete kao zvezdasi da vidite svugde zavere koje vas sprecavaju da odigrate kako umete. a igrali ste goli pimpek, that's eit. uostalom, ne morate da igrate ni aba niti kls, nije kao da donosi ufur u el. 4
Ted Posted May 23, 2024 Posted May 23, 2024 1 minute ago, uini said: kao sto rekoh pre neki dan, ako je nekakva satisfakcija biti 11i u odnosu na 16og, vi ste ga ugasili. mislim, nisam tako rekao ali eto, simple as that. sto se tice kanalizacije i blata, takodje mislim da je zdravije za partizanovce da prihvate kako su izgubili tri tekme u finalu, sest uzastopno, od ekipe koja je bila bolja u tim tekmama i serijama. ne mora ni to ali je dobar pocetak. u suprotnom cete kao zvezdasi da vidite svugde zavere koje vas sprecavaju da odigrate kako umete. a igrali ste goli pimpek, that's eit. uostalom, ne morate da igrate ni aba niti kls, nije kao da donosi ufur u el. akcenat nije bio na satisfakciji, pošto je notorna činjenica da se niko od nas ne oseća zadovoljnim što smo ispred Zvezde u EL. niti tamo učestvujemo sa ciljem da budemo ispred Zvezde. akcenat je bio na EL kao objektivnom merilu kvaliteta (najobjektivnijem koje imamo), a pitanje je bilo zašto taj kvalitet ne možemo i kući da pokažemo na Zvezdino osvajanje aba lige nisam primedbovao, kad te neko drkne šest puta za redom, nema tu šta da se priča 4
uini Posted May 23, 2024 Posted May 23, 2024 okej, izuini, verovatno sam tumacio pod utiskom zeljkovog zavrsnog govora ali zaista mislim ovo sto sam napisao, isto kao i zvezdase koji obicno vide zavere euroleague ili koga vec sve - ako smatras da te neko stalno nsmesta, mojne da igras a partizan je konkretno u aba prosle sezone umeo da prenese svoje partije u finale aba, cak i pretprosle kada ste tik pred finale uspeli da pronadjete igru i u principu su vas davidovac i nesto malo voltersa i kalinarija, sprecili da uzmete pobedu u petoj tekmi. drugim recima, prenese se igra i u kanalizaciju bez problema ali je neki osnovni preduslov da imas sta da preneses, tj igru. vi to ove sezone nemate, verovatno zeljko zna dobro zasto a ja ne bih da nagadjam. 1
levi Posted May 23, 2024 Posted May 23, 2024 6 minutes ago, Ted said: akcenat je bio na EL kao objektivnom merilu kvaliteta (najobjektivnijem koje imamo) imamo međusobne susrete kao objektivnije merilo 1 1 1
Heaviside Posted May 23, 2024 Posted May 23, 2024 (edited) 10 minutes ago, Ted said: akcenat nije bio na satisfakciji, pošto je notorna činjenica da se niko od nas ne oseća zadovoljnim što smo ispred Zvezde u EL. niti tamo učestvujemo sa ciljem da budemo ispred Zvezde. akcenat je bio na EL kao objektivnom merilu kvaliteta (najobjektivnijem koje imamo), a pitanje je bilo zašto taj kvalitet ne možemo i kući da pokažemo na Zvezdino osvajanje aba lige nisam primedbovao, kad te neko drkne šest puta za redom, nema tu šta da se priča Pa i nije da postoji neka ogromna razlika između prikazanog u Evropi i u ABA. Prve i druge godine skoro i da nije bilo razlike. Ove godine jeste bilo razlike, ali nije ni to ne znam kakva enigma niti ogromna razlika. Bili ste loši i u EL plus prosto loša hemija u ekipi gde je glavne igrače boleo đoka za ABA jer se ugovor zarađuje u EL, a ovi sa kraja klupe se nisu dobro pokazali u regularnom delu ABA iz raznih razloga. Sa druge strane je Zvezda sve karte od pojačanja do bonusa bacila na ovu seriju. Edited May 23, 2024 by Heaviside
Ted Posted May 23, 2024 Posted May 23, 2024 1 minute ago, levi said: imamo međusobne susrete kao objektivnije merilo pa upravo to je ono što spada u wtf......timovi sličnog kvaliteta da te neko pita koja je verovatnoća da, šta ja znam, u susretima Liverpula i Arsenala, Liverpul dobije šest za redom, svakako bi rekao da je mala, gotovo nepostojeća
Lord Stef Posted May 23, 2024 Posted May 23, 2024 1 hour ago, Micko8 said: Neka Partizan i Zvezda osnuju svoju evroligu kao knkurencija toj nakaradnoj evroligi. Seici bi bili na njihovoj strani With blackjack and hookers! 1 3 1
Recommended Posts