Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted
16 minutes ago, goofs said:

Što si ga skidao sa ignora uopšte, svaki post mu je kontra Partizana i kontra Žoca, čovek ima agendu - ili namerno troluje i podjebava ili je dr Nebojša u stvarnom životu.

ti sto kazu da sam im na ignoru su prvi ukljucili da im iskoci notifikacija, svaki put kad nesto napisem..:fantom:

Posted
25 minutes ago, goofs said:

Elem, kod nas ukućutm slonovo uho je ona sobna biljka sa velikim zelenim listovima :unknow:

Isto pohovano?

• Haha 4
Posted
1 hour ago, dragance said:

Šta je “Slonovo uho”?? 🤨

@Eleniko i @Midgeta?

Nemam pojma, nesto sto se hasalo u studentskoj menzi kad je Eleniko studirao, ja prvi put cujem za to iskreno receno

Posted

odli;an recap finala od strane edina, od nekog 15og, do 30og minuta, udvajanje podcast.

Posted
1 hour ago, Fins fleet said:

Masni ustipci, mozes vec pogoditi u kom obliku. Jeo sam ih u Portlandu ima 5-6 godina. Pojma nisam imao da ih se moglo naci kod nas, a nazalost zagubila mi se karta za menzu. :(

Prvi znak da je neko operisan od realnosti je kad kazu kako su oni super, a ovi preko tarabe operisani od realnosti. Milosici svaka cast na trudu sto je pokusao.

Kako se zovu u Portlanda?

1 hour ago, uini said:

da budemo precizni^ slonovo uvo moze biti puno toga sto je enormno veliko, od becke shnicle, preko pljeskavice, pa do ovih ustipaka koje pominjes

Može i pica :fantom:

1 hour ago, SNARC said:

Zar nije slonovo uvo svinjska snicla..izlupana i rasirena toliko da se bukvalno providi..najcesce sastavljena od vise komada ispohovanih u jednu celinu ?

Nailazio sam na varijante slonovo uvi i dabrov rep.

Jel kao dabrov rep slonovo uvo mala porcija?

1 hour ago, Milošica said:

I paprika može biti slonovo uvo.

Otvoriti temu "KK Partizan 2024/2025 - Slonovo uvo"

Aj ne izmišljaj mali

43 minutes ago, goofs said:

Što si ga skidao sa ignora uopšte, svaki post mu je kontra Partizana i kontra Žoca, čovek ima agendu - ili namerno troluje i podjebava ili je dr Nebojša u stvarnom životu.

Elem, kod nas ukućutm slonovo uho je ona sobna biljka sa velikim zelenim listovima :unknow:

To je fikus ako su baš zeleni:fantom:

• +1 2
  • Haha 1
Posted (edited)
6 minutes ago, uini said:

odli;an recap finala od strane edina, od nekog 15og, do 30og minuta, udvajanje podcast.

i on, iako pro grobarski orijentisan, verovatno isto laze da je bilo problema u svlacionici partizana, sto se i vise nego ocigledno reflektovalo kroz energiju i govor tela na terenu jelte..:fantom:

Edited by Shaq
  • +1 1
Posted
Just now, Shaq said:

i on, iako pro grobarski orijentisan, :fantom:

edin je košarkaški orijentisan, zabole njega za partizan ili zvezdu

• +1 7
Posted
18 minutes ago, uini said:

edin je košarkaški orijentisan, zabole njega za partizan ili zvezdu

Ne baš.

Posted

Nije toliko navijački obojen kao neki drugi jer je državljanin BIH, ali pokazuje blagu naklonost ka KKP.

• +1 1
Posted

Zar nije slonovo uvo vrsta paprike?

Posted

Jeste, blago savijena, za ajvar idealna. 

Takođe je i pohovana šnicletina, nalik bečkoj. 

Posted

ok, možemo o ciframa......daj opalte spekulacije :D

Posted (edited)

rip tema

7 strana bez da se spomene Dzonsa iz Valensije i za koliko dough ga dovodimo
aj da vidim da njega Naneli proba da cima

Edited by lord_s
  • +1 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...