Popular Post shimpu Posted July 29, 2023 Popular Post Posted July 29, 2023 Dulence im je nabio takve komplekse, tako da ih potpuno razumem i podrzavam u ispovestima. Ovaj topic im omogucava da izbace sve frustracije koje su se godinama nagomilavale. Naravno, vecina je normalna u komunikacijama, ali ima par primeraka kojima je neophodna pomoc. 6 1 1 1 1
Milošica Posted July 29, 2023 Posted July 29, 2023 Ja sam do sada upoznao mnogo navijača Zvezde koji Duleta kritikuju kao ličnost, ali 0 koji osporavaju njegove trenerske uspehe. Dragane, samo nastavi. 1
Nikodije Posted July 29, 2023 Posted July 29, 2023 2 hours ago, smooth.Op said: Razmišljam se da li da ti repliciram uopšte, jer ovo što si napisao je pre za brisanje nego što je vredno neke diskusije. Ali evo, čisto malo uspomene da evociram. Taj nepresušni izvor novca i talenta... U F4 sezonu se ušlo tako što su iz ekipe otišli Tepić, Tripković, Veličković, Lazme. Njihove zamene su bili Mekejleb (koji je sleteo ja mislim za drugu utakmicu u EL), Stefan Sinovec, povratnik Kecman, Aleks Marić (problem s kolenima) i Lorens Roberts (dolazi iz sezone gde je non stop bio povređen). U ekipi ima Rašića, Božića, Bracu Miloševića, Veselog, Vraneša, Đekića, Mitrovića, Lešića... U prve tri utakmice TOP 16 faze bili bez povređenog Marića. Njegova zamena bio Stevan Milošević. I u takvom sastavu se pobedi PAO u Atini i Barsa kući. Po tvom pisanju da ga je još malo usralo Teodosić bi pogodio obruč iz one frljoke i user Dule bi igrao finale EL. 2006/07 igra top 16, 07/08 plejof, 08/09 plejof, 09/10 F4. Neću se baviti igračima pojedinačno jer skupog pojačanja nije bilo, ni time koji su igrači sve formirani tokom tog perioda. User. Razmišljam da li da repliciram... :replicira u 6 pasusa: 1 6
pbg12345 Posted July 29, 2023 Posted July 29, 2023 dragance nego volem ovaj forum sto nikad ne recikliramo stare teme, samo nove sadrzaje nudimo NOV, NOV, NOV! 2
Nikodije Posted July 29, 2023 Posted July 29, 2023 3 minutes ago, pbg12345 said: dragance nego volem ovaj forum sto nikad ne recikliramo stare teme, samo nove sadrzaje nudimo NOV, NOV, NOV! Novo je to što se Dulence iz jurisdikcije Rumunske pravoslavne crkve vratio pod okrilje spc 2
pbg12345 Posted July 29, 2023 Posted July 29, 2023 nego ajd, kad se pominje dule ima neke veze sa njim, mada nije za ovu temu, al ko da je btino slusam neki dan dejana milojevica, koji oduvek deluje kao iskren lik, sumnjam da laze, nego mi prosto cudno elem, prica o bobiju, kako se preporodio u megi, posle raspada u cska kod vujosevica, zalgirisu, njiznjem, radnickom i kaze sustina je sto sam ga iz stava ledja prema kosu okrenuo na stranu, da se tako pozicionira, prima loptu pa mi malo cudno da je to bas promaklo svima pre milojevica koji su trenirali bobija, ukljucujuci i pomenutg vujosevica, koji je upravo od raznih neupotrebljivih i poluupotrebljivih umeo napraviti igraca
goofs Posted July 29, 2023 Posted July 29, 2023 Vujosevic jedva da je radio 3 puna meseca sa Bobijem, nema boga da se ispravi bilo sta za tako kratko vreme. Miloje je ranije pominjao jos jednu stvar glede Bobija - bio je vrlo striktan i nista Bobanu nije popustao na konto njegove visine. Ako se trce kamikaze, ako se trce sprintevi, krugovi, Boban mora da ih cepa do kraja kao i ostali saigraci, ne sme da bude sporiji od likova od 30 godina itd. To mi se cini kao najveci Bobanov napredak, pre Mege bio je nepokretno drvo, posle Mege igra normalno na EL tempu. 1
dragance Posted July 29, 2023 Posted July 29, 2023 2 hours ago, smooth.Op said: Razmišljam se da li da ti repliciram uopšte, jer ovo što si napisao je pre za brisanje nego što je vredno neke diskusije. Ali evo, čisto malo uspomene da evociram. Taj nepresušni izvor novca i talenta... U F4 sezonu se ušlo tako što su iz ekipe otišli Tepić, Tripković, Veličković, Lazme. Njihove zamene su bili Mekejleb (koji je sleteo ja mislim za drugu utakmicu u EL), Stefan Sinovec, povratnik Kecman, Aleks Marić (problem s kolenima) i Lorens Roberts (dolazi iz sezone gde je non stop bio povređen). U ekipi ima Rašića, Božića, Bracu Miloševića, Veselog, Vraneša, Đekića, Mitrovića, Lešića... U prve tri utakmice TOP 16 faze bili bez povređenog Marića. Njegova zamena bio Stevan Milošević. I u takvom sastavu se pobedi PAO u Atini i Barsa kući. Po tvom pisanju da ga je još malo usralo Teodosić bi pogodio obruč iz one frljoke i user Dule bi igrao finale EL. 2006/07 igra top 16, 07/08 plejof, 08/09 plejof, 09/10 F4. Neću se baviti igračima pojedinačno jer skupog pojačanja nije bilo, ni time koji su igrači sve formirani tokom tog perioda. User. User je zbog formata takmicenja tada. Proći u 1/4 finale sa skorom 8-8, u grupnim fazama, nema šanse da se ikada više desi. 1
hooyadahoo Posted July 29, 2023 Posted July 29, 2023 26 minutes ago, pbg12345 said: dragance nego volem ovaj forum sto nikad ne recikliramo stare teme, samo nove sadrzaje nudimo NOV, NOV, NOV! O čemu da pišemo? Vidiš da su sredili bogomoljci da nas i bog zaboravi. Došla nam 2 igrača pre mesec dana. I to poni i jare, ko da smo zoološki vrt. Sad valjda čekamo da se razmnože ovi koji su već tu. Elem, biće to ok, projebacemo put do f4, rukama ili kurcima i nosevima. Hanibalovski 😈 2
dragance Posted July 29, 2023 Posted July 29, 2023 1 hour ago, Milošica said: Ja sam do sada upoznao mnogo navijača Zvezde koji Duleta kritikuju kao ličnost, ali 0 koji osporavaju njegove trenerske uspehe. Dragane, samo nastavi. Gde god drugo da je otišao je ekspresno dobio šut kartu. Zbog čega? O reprezentaciji da ne govorimo. 1
Popular Post ZokiAsov Posted July 29, 2023 Popular Post Posted July 29, 2023 Dajte nemojte potpaljivati draganceta, koji vam je kurac. Budimo ljudi iako smo hrvati 2 8
Milošica Posted July 29, 2023 Posted July 29, 2023 (edited) 4 minutes ago, dragance said: Gde god drugo da je otišao je ekspresno dobio šut kartu. Zbog čega? O reprezentaciji da ne govorimo. Na osnovu reprezentacije je teško proceniti, a nije tip trenera niti osobe za ogromne sisteme kakav je CSKA. Oseća se komforno da bude šef skoro svega u klubu, kao što je bio u Partizanu, a to ima svoje pozitivne i negativne strane. Bespotrebno je pričati koliko je pozitivnih to donelo Partizanu Upravo prisustvujemo jednoj od najjačih epizoda na forumu. Edited July 29, 2023 by Milošica
dragance Posted July 29, 2023 Posted July 29, 2023 14 minutes ago, Milošica said: Na osnovu reprezentacije je teško proceniti, a nije tip trenera niti osobe za ogromne sisteme kakav je CSKA. Oseća se komforno da bude šef skoro svega u klubu, kao što je bio u Partizanu, a to ima svoje pozitivne i negativne strane. Bespotrebno je pričati koliko je pozitivnih to donelo Partizanu Upravo prisustvujemo jednoj od najjačih epizoda na forumu. Je li? Pošto super mod štiti “jebače majki” i trovanja na “našim temama”, samo odgovaram u sličnom stilu, da vidite kako je. Ako i kad bude neko normalniji moderisao, onda će i ovo stati. Što ne menja činjenicu da je Dulo kancer sporta u Srbiji. 1 3
Recommended Posts