Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

Hahah to sam propustio

Daj neki link leba ti

Posted
26 minutes ago, Heaviside said:

Trener u invalidskoj penziji i patrijarh se prepucavaju preko medija oko propalog transfera :lolol:

I do sada je bila mnogo jaka priča, sad je već nebeski level, pun intended 

tako bi i vučić rekao

:fantom:

• Haha 4
Posted
6 minutes ago, Heaviside said:

Hahah to sam propustio

Daj neki link leba ti

posle je ostoja izdao saopstenje gde je odgovorio terzi.

• Haha 3
Posted (edited)
3 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

Dulo je običan “sve ću za pare d’uradim” i postane opozicionar tek kad izvisi za stipendijicu. Običan nasilnik, bully, koji ništa bez monopola na ligu nije uspeo da uradi. Dokazi: Francuska, Rusija, Rumunija…

Sad mu je Ostoja car! :D 

Edited by dragance
  • +1 4
  • Haha 1
  • Tužno 4
Posted
19 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

tako bi i vučić rekao

:fantom:

To gde si krenuo implicira da davitelj, iako je zdrav i vitalan, ne može da nađe posao nigde na svetu osim u državnom klubu dok je na vlasti njegov drug. Može i tako što se mene tiče.

• +1 3
  • -1 2
  • Tužno 1
Posted (edited)
On 22. 7. 2023. at 15:02, BlackGeorge said:

Partizan Mozzart Bet: Neka Mirotić kaže ko mu je pretio, Vučić mu garantovao bezbednost !!!

Kakav naslov teksta :laugh:

Ne pada mi napamet da ga čitam, ovde je sve jasno već iz naslova.

Imaš Ostoju koji je hteo da dovede Mirotića jer je Željko hteo, dogovorili su se itd. Ali Ostoja je vučićev poslušnik pa je dobio naređenje od svevišnjeg Srbije da se to stopira kako zna i ume. Onda idu pretnje, uvrede, sve se svali na tog Mirotića, angažuju i patrijarha i neke kaluđere. Vučiić mu kao garantuje bezbednost. Mirotić se smorio, video opasne pretnje njemu i porodici i, da ne bi njegov biznis i porodica u Srbiji imali problema, rešio da odustane. Tu je Ostoja napokon odahnuo jer je ispunio vučićev zadatak i krenuo kao pijani zec da se kurči sa "Neka Mirotić kaže ko mu je pretio, Vučić mu garantovao bezbednost!" :laugh:

Ako me se sete za dan bezbednosti, sete me se. :fantom:

Edited by BlackGeorge
  • Tužno 1
Posted

I to domaci, moze da igra i KLS.

Posted

Kako se zvao Amer isto centar sto je takodje imao neke nase korene? Mislim da se nije zadrzao ni mesec dana ukupno, vrlo malo igrao, bas je bio los..

Posted

E taj. Znam da je Piter, ali se nisam mogao setiti prezimena..

Posted
3 hours ago, dragance said:

Dulo je običan “sve ću za pare d’uradim” i postane opozicionar tek kad izvisi za stipendijicu. Običan nasilnik, bully, koji ništa bez monopola na ligu nije uspeo da uradi. Dokazi: Francuska, Rusija, Rumunija…

Sad mu je Ostoja car! :D 

Kako dođe do F4 majmun?

• +1 1
Posted
7 minutes ago, BWA said:

kvot

giphy.gif?cid=2154d3d74d9d9db5cd9c8fb78b

ovog topika

• +1 3
  • Hvala 2
  • Tužno 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...