kud u maglu Simoviću Posted July 28, 2023 Author Posted July 28, 2023 26 minutes ago, Heaviside said: Trener u invalidskoj penziji i patrijarh se prepucavaju preko medija oko propalog transfera I do sada je bila mnogo jaka priča, sad je već nebeski level, pun intended tako bi i vučić rekao 4
Кристофер Лумумбо Posted July 28, 2023 Posted July 28, 2023 6 minutes ago, Heaviside said: Hahah to sam propustio Daj neki link leba ti posle je ostoja izdao saopstenje gde je odgovorio terzi. 3
dragance Posted July 28, 2023 Posted July 28, 2023 (edited) 3 hours ago, kud u maglu Simoviću said: ako je porfirije patrijarh, dulo je bog otac Dulo je običan “sve ću za pare d’uradim” i postane opozicionar tek kad izvisi za stipendijicu. Običan nasilnik, bully, koji ništa bez monopola na ligu nije uspeo da uradi. Dokazi: Francuska, Rusija, Rumunija… Sad mu je Ostoja car! Edited July 28, 2023 by dragance 4 1 4
Heaviside Posted July 28, 2023 Posted July 28, 2023 19 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: tako bi i vučić rekao To gde si krenuo implicira da davitelj, iako je zdrav i vitalan, ne može da nađe posao nigde na svetu osim u državnom klubu dok je na vlasti njegov drug. Može i tako što se mene tiče. 3 2 1
Kreator Posted July 28, 2023 Posted July 28, 2023 (edited) On 22. 7. 2023. at 15:02, BlackGeorge said: Partizan Mozzart Bet: Neka Mirotić kaže ko mu je pretio, Vučić mu garantovao bezbednost !!! Kakav naslov teksta Ne pada mi napamet da ga čitam, ovde je sve jasno već iz naslova. Imaš Ostoju koji je hteo da dovede Mirotića jer je Željko hteo, dogovorili su se itd. Ali Ostoja je vučićev poslušnik pa je dobio naređenje od svevišnjeg Srbije da se to stopira kako zna i ume. Onda idu pretnje, uvrede, sve se svali na tog Mirotića, angažuju i patrijarha i neke kaluđere. Vučiić mu kao garantuje bezbednost. Mirotić se smorio, video opasne pretnje njemu i porodici i, da ne bi njegov biznis i porodica u Srbiji imali problema, rešio da odustane. Tu je Ostoja napokon odahnuo jer je ispunio vučićev zadatak i krenuo kao pijani zec da se kurči sa "Neka Mirotić kaže ko mu je pretio, Vučić mu garantovao bezbednost!" Ako me se sete za dan bezbednosti, sete me se. Edited July 28, 2023 by BlackGeorge 1
Kreator Posted July 28, 2023 Posted July 28, 2023 (edited) Može. https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/kaminski-bira-izmeu-partizana-i-makabija/457566 Edited July 28, 2023 by BlackGeorge
Jimmy Kowalski Posted July 28, 2023 Posted July 28, 2023 Kako se zvao Amer isto centar sto je takodje imao neke nase korene? Mislim da se nije zadrzao ni mesec dana ukupno, vrlo malo igrao, bas je bio los..
Jimmy Kowalski Posted July 28, 2023 Posted July 28, 2023 E taj. Znam da je Piter, ali se nisam mogao setiti prezimena..
BWA Posted July 28, 2023 Posted July 28, 2023 3 hours ago, dragance said: Dulo je običan “sve ću za pare d’uradim” i postane opozicionar tek kad izvisi za stipendijicu. Običan nasilnik, bully, koji ništa bez monopola na ligu nije uspeo da uradi. Dokazi: Francuska, Rusija, Rumunija… Sad mu je Ostoja car! Kako dođe do F4 majmun? 1
kud u maglu Simoviću Posted July 28, 2023 Author Posted July 28, 2023 7 minutes ago, BWA said: kvot ovog topika 3 2 1
Popular Post dragance Posted July 29, 2023 Popular Post Posted July 29, 2023 (edited) 6 hours ago, BWA said: Kako dođe do F4 majmun? Kad otimaš drugima i imaš monopol na sve talente u zemlji + nepresušan izvor novca. Što nigde ništa slično nije uradio? Šta je bio problem u Rusiji? Dosta više preseravanja i mitova o nitkovu. A i taj F4 ga je usralo realno gledajući sa kakvim odnosom pobeda je prošao i brojem ekipa. Edited July 29, 2023 by dragance 3 3 6
Popular Post smooth.Op Posted July 29, 2023 Popular Post Posted July 29, 2023 Razmišljam se da li da ti repliciram uopšte, jer ovo što si napisao je pre za brisanje nego što je vredno neke diskusije. Ali evo, čisto malo uspomene da evociram. Taj nepresušni izvor novca i talenta... U F4 sezonu se ušlo tako što su iz ekipe otišli Tepić, Tripković, Veličković, Lazme. Njihove zamene su bili Mekejleb (koji je sleteo ja mislim za drugu utakmicu u EL), Stefan Sinovec, povratnik Kecman, Aleks Marić (problem s kolenima) i Lorens Roberts (dolazi iz sezone gde je non stop bio povređen). U ekipi ima Rašića, Božića, Bracu Miloševića, Veselog, Vraneša, Đekića, Mitrovića, Lešića... U prve tri utakmice TOP 16 faze bili bez povređenog Marića. Njegova zamena bio Stevan Milošević. I u takvom sastavu se pobedi PAO u Atini i Barsa kući. Po tvom pisanju da ga je još malo usralo Teodosić bi pogodio obruč iz one frljoke i user Dule bi igrao finale EL. 2006/07 igra top 16, 07/08 plejof, 08/09 plejof, 09/10 F4. Neću se baviti igračima pojedinačno jer skupog pojačanja nije bilo, ni time koji su igrači sve formirani tokom tog perioda. User. 14 7
Recommended Posts