Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

Featured Replies

Just now, Ted said:

onda samo mogu da mu poručim da sedne i odgleda dobro i pažljivo kkp u izvedbi Duleta Vujoševića

pri čemu je on u drastično povoljnijem položaju u smislu finansija i mogućnosti, pa bi trebalo da mu bude dosta lakše

da je, nekim čudom, Dule imao pola ovih para u svoje vreme, vrlo je moguće da bi do sada imali još neku EL u trofejnoj sali

ne bih poredio zheljka i duleta; dule kod vas ima taj charobnjachki status kao radonja u zvezdi pa puta 1000

dobar trener, jedan od najomiljenijih delova vase istorije ali je funkcionisao najbolje u datom kontekstu

sta bi uradio u ovakvom je tesko prosuditi, ja nisam siguran da bi ispalo dobro ali ja sam ducja-hejter.

• Replies 17.7k
  • Views 1.1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

jel Dek onaj što ima brčiće ko fićfirić iz doba kraljevine SHS......ili je to Laprovitola

@Eleniko

Nežne grobarske duše :fantom:

@Ted

To je Lapro. 

Edited by Milošica

1 minute ago, Ted said:

jel Dek onaj što ima brčiće ko fićfirić iz doba kraljevine SHS......ili je to Laprovitola

deck je onaj sa tarzankom

2 minutes ago, uini said:

deck je onaj sa tarzankom

to je kamenjarski

Dek liči na Saviolu, doduše samo kad se dere.

6 minutes ago, uini said:

ne bih poredio zheljka i duleta; dule kod vas ima taj charobnjachki status kao radonja u zvezdi pa puta 1000

dobar trener, jedan od najomiljenijih delova vase istorije ali je funkcionisao najbolje u datom kontekstu

sta bi uradio u ovakvom je tesko prosuditi, ja nisam siguran da bi ispalo dobro ali ja sam ducja-hejter.

ma ne poredim ih ja u tom smislu......nego kažem da bi mogao Željko nešto od toga da primeni na kontekst današnjice. u smislu fizionomije i karaktera ekipe

ako mu je, mislim Željku, želja da jednoga dana bude najbolji trener u istoriji kkp

Just now, Ted said:

ma ne poredim ih ja u tom smislu......nego kažem da bi mogao Željko nešto od toga da primeni na kontekst današnjice. u smislu fizionomije i karaktera ekipe

ako mu je, mislim Željku, želja da jednoga dana bude najbolji trener u istoriji kkp

Pa eto, ode Kaminski :fantom:

Just now, Ted said:

definitivno fali defanzivne čvrstine i vama i nama

a željko je već najbolji trener u istoriji partizana, ukoliko vas zanima euroleague a ne domaće blato ( :

Bogme, Dule da je naleteo na ekipu ovako mlitavih, pa bilo bi to zanimljivo videti

radila bi metla overtime

2 minutes ago, Ted said:

Zeljko jeste najbolji trener u istoriji KKP. I to se nece promeniti sve dok neko drugi ne osvoji 2 EL titule..

1 minute ago, Ted said:

Bogme, Dule da je naleteo na ekipu ovako mlitavih, pa bilo bi to zanimljivo videti

radila bi metla overtime

Ne bi se gasila svetla u Areni..

32 minutes ago, MiddleClass said:

Panter je domaci. Ledej, Kaboklo i Naneli su sigurni. Upada jedan iz trougla Smit, Dozer i Ponitka

mozda uleti pre ponitka umesto nanelija zbog situacije™ i ostaje dilema da li upada smit ili dozier, smit je svakako motivisaniji™ tako da je mozda on blizi da upadne u tih 5 stranaca..:fantom:

Edited by Shaq

1 minute ago, Jimmy Kowalski said:

Zeljko jeste najbolji trener u istoriji KKP. I to se nece promeniti sve dok neko drugi ne osvoji 2 EL titule..

na slažem se......ali razumem logiku

Žaljko je najveće uspehe ostvario daleko od kkp......nema dovoljan kontinuitet po meni da bih ga proglasio za najboljeg. a ovaj kontinuitet koji je sad započeo, započeo je prilično klimavo i neubedljivo

i nisam u svađalačkom raspoloženju......prihvatam drugačije mišljenje :)

Nemojte da ih poredite.

Pustite ih da zaspu zagrljeni u krevetu naše istorije.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.