Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

i patrijarh profitirije se uključio u sagu oko mirotića, kako se našao prozvanim odgovorio je generalisimusu vujoševiću preko svog fb naloga

videti više na fb porfirije….

IMG_7373.thumb.jpeg.f2ff168bfd5ba64fbaf5425be9923dfb.jpeg

:gospode:

neko pametan je ovde pisao kako ova država treba da se resetuje na 1804. džaba i taj reset ako se ne demontiraju stubovi na kojima počiva ova banana država

• +1 2
  • Hvala 1
Posted

cela saga s miroticem neodoljivo pocinje da podseca na pfc slucaj ivanic od pre par godina...

• +1 1
Posted

taman koliko je ivanić blizu mirotića u svom sportu

ni prineti

Posted
12 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

i patrijarh profitirije se uključio u sagu oko mirotića, kako se našao prozvanim odgovorio je generalisimusu vujoševiću preko svog fb naloga

neko pametan je ovde pisao kako ova država treba da se resetuje na 1804. džaba i taj reset ako se ne demontiraju stubovi na kojima počiva ova banana država

Neverovatno! Ovo nema ni u banana republikama, a kamoli latinoameričkim kartelima... Predsednik, koji je neostvareni vođa navijača jednog kluba, daje bezbednosne garancije stranom igraču da dođe u konkurentski, a Patrijarh demantuje da je on pritiskao istog...bukvalno globalno redefinišemo dno dna u koje može da se odvede neka država

• +1 7
Posted

Evo i odgovora. I nad Porfirijem ima Porfirije. 

Kompletno ludilo. 

• +1 2
Posted
12 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

"ne zelim da komentarisem"

:komentarise:

• +1 2
  • Haha 3
Posted (edited)

Sever je ceo crven i beo

Porfirije patrijarh njega je deo

Germana su svojevremeno nazvali crveni patrijarh jer je navodno bio blizak komunistima, a ovaj će imati epitet mafijaški patrijarh

Edited by Nikodije
  • +1 2
Posted (edited)
20 minutes ago, kralj said:

Evo i odgovora. I nad Porfirijem ima Porfirije. 

Kompletno ludilo. 

Nemaš srama.

Truješ po svim sportskim temama.

Edited by Milošica
Posted
8 minutes ago, Nikodije said:

ovaj će imati epitet mafijaški patrijarh

Kardinaltm, po ugledu na katoličke pandane koji su bili na vezi cosa nostre.. Što je opet dostignuće samo po sebi - biti gori od one jajare Irineja. Bukvalno redefinisanje novog dna i na toj poziciji..

• +1 3
  • Hvala 1
Posted
5 minutes ago, Milošica said:

Nemaš srama.

Ja sam tebi jednom prećutao i od tad si mi se oklembesio kao koala, razumem da si forumski koker španijel i mahom me ne interesuje tvoje kevtanje, ali svanuće i taj dan kad mi ne bude bio dan. 

Niti sam kandidovao temu, niti sam napisao išta uznemirujuće. Mani me se. 

• Tužno 2
Posted
9 minutes ago, Milošica said:

Nemaš srama.

Tesko je podneo panterove  duge dvojke. Od tad stancuje postove na boga ne misli

• +1 3
  • Tužno 1
Posted
2 minutes ago, kralj said:

Ja sam tebi jednom prećutao i od tad si mi se oklembesio kao koala, razumem da si forumski koker španijel i mahom me ne interesuje tvoje kevtanje, ali svanuće i taj dan kad mi ne bude bio dan. 

Niti sam kandidovao temu, niti sam napisao išta uznemirujuće. Mani me se. 

Imam pravo da ti se obraćam, ako daješ povod za to. Nije nikakav stalking ako ima materijala za quote.

A za boldovano ne vidim problem, odgovori kako želiš. Osim ako nisu RL pretnje u pitanju.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...