Midžeta Posted May 19, 2024 Posted May 19, 2024 Au koliko ce koncilijacija na sportu da bude, cak ni Krošekara nije redi
Uskebasi Posted May 19, 2024 Posted May 19, 2024 1 minute ago, sigurnost said: Hvatanje za vrat ih čista mira kada je utakmica već rešena - "jedan grublji faul". Da li si svestan količine gadluka koji danas izbacuješ na ovaj forum? Sramota je i da si plaćen za tako nešto, a ne volonter. A da ti malo prošetas tri po tri? 1 2
*edited by mod Posted May 19, 2024 Posted May 19, 2024 1 minute ago, sigurnost said: Hvatanje za vrat ih čista mira kada je utakmica već rešena - "jedan grublji faul". Jeste. U rangu ljuljove pesnice kada je utakmica već rešena. To su grublji i nesportski faulovi. 2 1
kralj Posted May 19, 2024 Posted May 19, 2024 10 minutes ago, Uskebasi said: Ne, ali nije pisao saopstenja, pozivao se na zaveru, a dva dana posle toga su igrači najnormalnije odigrali mečeve. Slikanje igrača za ovakva saopstenja, vadanje istih po policiji je specijalitet doktora nebojše i uperen je ka tome da se tenzije podignu do nivoa na kome se ovakve stvari mogu ocekivati. Pizda je profesionalni sportista koji posle 5 dana ima potrebu da raspravi jedan grublji faul koji je promakao i sudijama Nije bio grublji faul, ne izmišljaj. Vidiš, kada sam ja bio mali, pizde su bile oni koji ne odgovaraju na kinjenja siledžija, a ne obratno. I naravno da su slikali, kačeni su prst i štake širom neta, čak su slikom preplavili EL naloge. Inače, naravno da je ovo Lazarevićevo bilo glupo i neodgovorno i što se mene tiče treba da ga se kazni, samo mi je 1
ToniAdams Posted May 19, 2024 Posted May 19, 2024 tačno se vidi da je naneli izasao iz svlacionice i krenuo lazara da prati i izaziva kavgu a da se ovaj trudio da izbegne po svaku cenu 5
Milošica Posted May 19, 2024 Posted May 19, 2024 2 minutes ago, nenad said: ne smeta ti hejlovanje nanelija? Meni si se nakačio da glumiš moralnu policiju? Ako neko gleda da bude korektan sve ovo vreme u svim našim odnosima, i to ne iz foliranja nego jer stvarno tako misli... 3
nenad Posted May 19, 2024 Posted May 19, 2024 Just now, Milošica said: Meni si se nakačio da glumiš moralnu policiju? Ako neko gleda da bude korektan sve ovo vreme u svim našim odnosima, i to ne iz foliranja nego jer stvarno tako misli... pa ne, ozbiljno te pitam.
Milošica Posted May 19, 2024 Posted May 19, 2024 Just now, nenad said: pa ne, ozbiljno te pitam. Imaš moj post na kkcz temi. 1
Uskebasi Posted May 19, 2024 Posted May 19, 2024 6 minutes ago, kralj said: Nije bio grublji faul, ne izmišljaj. Vidiš, kada sam ja bio mali, pizde su bile oni koji ne odgovaraju na kinjenja siledžija, a ne obratno. I naravno da su slikali, kačeni su prst i štake širom neta, čak su slikom preplavili EL naloge. Inače, naravno da je ovo Lazarevićevo bilo glupo i neodgovorno i što se mene tiče treba da ga se kazni, samo mi je Ti kad si bio mali zbog faula na basketu si posle 5 dana išao da raspravis to sa nekim?
nenad Posted May 19, 2024 Posted May 19, 2024 3 minutes ago, Milošica said: Imaš moj post na kkcz temi. onda je ok, bez veze je da budes moralan i ovde, tu su ti ipak drugari, lakse je opomenuti samo kralja.
Milošica Posted May 19, 2024 Posted May 19, 2024 (edited) 3 minutes ago, nenad said: onda je ok, bez veze je da budes moralan i ovde, tu su ti ipak drugari, lakse je opomenuti samo kralja. Što je do mene osudio sam, naravno da ću i ovu kraljevu gadost. Da jurim ljude po forumu i molim ih da ne hejluju Nanelija, jel dovoljan moj post jbt? Baš ti je jadno ovo. Skoro u rangu posete TC Galeriji i trošenju tih para na lekove. Edited May 19, 2024 by Milošica
booyaka Posted May 19, 2024 Posted May 19, 2024 - Brate, samo da ti kažem sabio si u prvoj utakmici. - Hvala. - E, al samo nije ti fazon da me hvataš za gušu, pogotovo kad je već odlučena tekma. - Ma pujdaju me ovi iz kluba, Robija i ekipa, ne znam koji mi je kurac bio, izvini. - Nema frke, idemo na koncert Maje Berović, biće opasno zezanje. To je bila ideja. 1
kralj Posted May 19, 2024 Posted May 19, 2024 Just now, nenad said: onda je ok, bez veze je da budes moralan i ovde, tu su ti ipak drugari, lakse je opomenuti samo kralja. Nema šta mene da se opominje. Napisao sam šta sam napisao samo zato što se izmlaćen momak bez ijedne mrlje u karijeri ovde naziva pizdom i Ćokijevim dripcem. Ustvari slobodno opominjite, zabole me. 1 1 1
weedman Posted May 19, 2024 Posted May 19, 2024 1 minute ago, booyaka said: - Brate, samo da ti kažem sabio si u prvoj utakmici. - Hvala. - E, al samo nije ti fazon da me hvataš za gušu, pogotovo kad je već odlučena tekma. - Ma pujdaju me ovi iz kluba, Robija i ekipa, ne znam koji mi je kurac bio, izvini. - Nema frke, idemo na koncert Maje Berović, biće opasno zezanje. To je bila ideja. 1
Recommended Posts