Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

Featured Replies

5 minutes ago, Midgeta said:

Tuzilastvo je grobarsko opa

Moraju nešto i nama da daju, nisu ni oni na kraj srca. Ćokster postrojava policiju, Ostoja tužilaštvo

• Replies 17.7k
  • Views 1.1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

1 minute ago, Uskebasi said:

Milsis da je teska telesna povreda? 

album cover outlandos damour GIF by uDiscoverMusic

Image

Znamo ko ovde voli da...sece snimke.. 

3 minutes ago, Uskebasi said:

Mi to ne možemo da znamo i pristojan čovek se na osnovu pristiglih detalja o tome jednostavno ne izjašnjava. Niti postoji išta što bi sugerisalo da Lazarević to tako predstavlja, tako da sumnjam da bi ga čak i neko iz SNS tužilaštva nazvalo "pizdom", više mi to liči na nekakvog iskompleksiranog internet huligana, ali moguće i da grešim.

1 minute ago, kralj said:

Mi to ne možemo da znamo i pristojan čovek se na osnovu pristiglih detalja o tome jednostavno ne izjašnjava. Niti postoji išta što bi sugerisalo da Lazarević to tako predstavlja, tako da sumnjam da bi ga čak i neko iz SNS tužilaštva nazvalo "pizdom", više mi to liči na nekakvog iskompleksiranog internet huligana, ali moguće i da grešim.

U saopštenju zvezde piše da su teške telesne povrede, sve sa slikama. U saopštenju tužilaštva piše lake telesne povrede. 

A na Lazareviću je da odluči da li će dozvoliti Čoviću da ga bruka

43 minutes ago, ToniAdams said:

naneliju doživotni ugovor, pa nek šutira slobodno 9/0 nije ni bitno :fantom:

videcemo dal ces biti tako vickast i kad se okrenu cunak™ na drugu stranu..:fantom:

1 minute ago, Uskebasi said:

U saopštenju zvezde piše da su teške telesne povrede, sve sa slikama. U saopštenju tužilaštva piše lake telesne povrede. 

A na Lazareviću je da odluči da li će dozvoliti Čoviću da ga bruka

Igrači su u ovoj kloaki nosili majice 1 Saleta Mutavog, odakle ti ideja da su u stanju da se odupru zlikovačkom sistemu, pa čak i kad su u pitanju šibicarski detalji.

Samo što, kad je Exum nosio štaku zbog zanoktice i glumio kosovskog junaka na umoru da bi se ižickala veća kazna, klub nije govorio o dripcima, a tuzilastvo o pizdama.

Just now, kralj said:

Igrači su u ovoj kloaki nosili majice 1 Saleta Mutavog, odakle ti ideja da su u stanju da se odupru zlikovačkom sistemu, pa čak i kad su u pitanju šibicarski detalji.

Samo što, kad je Exum nosio štaku zbog zanoktice i glumio kosovskog junaka na umoru da bi se ižickala veća kazna, klub nije govorio o dripcima, a tuzilastvo o pizdama.

Ne, ali nije pisao saopstenja, pozivao se na zaveru, a dva dana posle toga su igrači najnormalnije odigrali mečeve. 

Slikanje igrača za ovakva saopstenja, vadanje istih po policiji je specijalitet doktora nebojše i uperen je ka tome da se tenzije podignu do nivoa na kome se ovakve stvari mogu ocekivati. 

Pizda je profesionalni sportista koji posle 5 dana ima potrebu da raspravi jedan grublji faul koji je promakao i sudijama

23 minutes ago, Uskebasi said:

meni deluje da se bori za yivot, iydryi legendo :fantom:

5 minutes ago, kralj said:

Pa nemoj ovo jbt

kralje je nepristrasni ortoped inače, verujem ako tako kaže

1 minute ago, Milošica said:

Pa nemoj ovo jbt

ne smeta ti hejlovanje nanelija? 

2 minutes ago, Milošica said:

Pa nemoj ovo jbt

Ali jeste bilo tako.

Just now, Milošica said:

Pa nemoj ovo jbt

Ajde, ajde navikao si valjda da on uglavnom forumaši sa nekim svojim izmaštanim navijačima Partizana kojima sam u glavi piše postove i sam im odgovara. Ova Exumova zanoktica™ mu nije ni u top 10 bisera.

2 minutes ago, Uskebasi said:

Ne, ali nije pisao saopstenja, pozivao se na zaveru, a dva dana posle toga su igrači najnormalnije odigrali mečeve. 

Slikanje igrača za ovakva saopstenja, vadanje istih po policiji je specijalitet doktora nebojše i uperen je ka tome da se tenzije podignu do nivoa na kome se ovakve stvari mogu ocekivati. 

Pizda je profesionalni sportista koji posle 5 dana ima potrebu da raspravi jedan grublji faul koji je promakao i sudijama

Hvatanje za vrat ih čista mira kada je utakmica već rešena  - "jedan grublji faul".

Da li si svestan količine gadluka koji danas izbacuješ na ovaj forum?

Sramota je i da si plaćen za tako nešto, a ne volonter.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.