kralj Posted May 17, 2024 Posted May 17, 2024 3 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Pa njegov motiv moze da bude skretanje paznje sa bitnih problema, ali sumnjam da mu je cilj povampirenje nekakvog nacionalizma na klupskom nivou. Predlog i nije da se jugoslovenski zameni sa srpski.. Imaš čak i izjavu Ostoje u ovde postavljenom linku, gde ne da ignoriše, već jasno podvlači da je motiv inicijative pežorativno nacionalističko podjebavanje.
Scouser Posted May 17, 2024 Posted May 17, 2024 15 minutes ago, copkillah said: To sam i ja rekao, malo po malo i za 50 godina će možda da se okrene priča i da bude da je Partizan bio ideja još Cara Dušana. Ne bini, neće cigani to nikad dozvoliti Mislim brate nema potrebe praviti razlike između nas i njih tamo gde znam da znaš da ih nema ... isti smo mi novčić i grobari i cigani. Najbitnija razlika je u tome što smo mi uspešniji u jednom sportu a oni u drugom i tako većinom uostalom i gledamo jedni na druge, i sa takvim (ne)uvažavanjem sve nas gledaju i ostali van granica ove države. Ja sam za JSD više estetski, kad to kažem mislim da mi je simpatično da se ta neka tradicija poštuje, makar u nazivu kluba (ovom slučaju SD). Više zbog toga nego što se plašim nekih direktnih posledica ako se naziv bude promenio.
kralj Posted May 17, 2024 Posted May 17, 2024 41 minutes ago, Nikodije said: Btw uzgred budi rečeno sa zvezdom petokrakom na čelu se jurišalo na Vukovar, ako baš hoćeš da teramo mak na konac. Izvini Nik, ali ovo je 1/1 ispalo iz Šešeljevog šinjela. Ološ je izrežirao milijardu godina robije, jahajući na tom Jna naratevu i krujući se iza simbolike petokrake, dok je u isto vreme suštinski bio njen apsolutni antipod. 2
Ted Posted May 17, 2024 Posted May 17, 2024 10 minutes ago, Nikodije said: Možda da se prebaci na vrtlog politike topik da, napribližnije je tome, od postojećih topika
Nikodije Posted May 17, 2024 Posted May 17, 2024 1 minute ago, kralj said: Izvini Nik, ali ovo je 1/1 ispalo iz Šešeljevog šinjela. Ološ je izrežirao milijardu godina robije, jahajući na tom Jna naratevu i krujući se iza simbolike petokrake, dok je u isto vreme suštinski bio njen apsolutni antipod. Ok, ali i dosta nevinih je stradalo od petokrake. Ona je ideološki simbol i nije joj mesto na sportskom grbu. Ne znam da li je ijedan klub iz istočnog bloka zadržao petokraku. Šta bi falilo da umesto nje bude crno-bela ili crveno-bela lopta.
uini Posted May 17, 2024 Posted May 17, 2024 2 minutes ago, Nikodije said: Šta bi falilo da umesto nje bude crno-bela ili crveno-bela lopta. šta bi falilo da real madrid umesto krune ima tortilju npr 1 3 1
Nikodije Posted May 17, 2024 Posted May 17, 2024 (edited) 7 minutes ago, Milošica said: Na sredinu našeg grba treba staviti jedan kurac. Onih 6 buktinja su falusoidnog oblika pa na neki način to već imate, dakle 6 komada. Dodajte još dva kurca za dve autonomne pokrajine da ispoštujete ustav iz 1974. Edited May 17, 2024 by Nikodije 3
uini Posted May 17, 2024 Posted May 17, 2024 1 minute ago, Milošica said: Na sredinu našeg grba treba staviti jedan kurac. šest kuraca = šest republika 5 BRZINA X 5 POLJUBACA!!11 1
Eleniko Posted May 17, 2024 Posted May 17, 2024 ja bi voleo da ciganski grb ima i pečeno prase na ražnju zamotano u srbsku trobojku taman po nešto za sve pa i za mene /zastava normalno/ 1 1
uini Posted May 17, 2024 Posted May 17, 2024 1 minute ago, Eleniko said: ja bi voleo da ciganski grb ima i pečeno prase na ražnju zamotano u srbsku trobojku odatle posle bacamo papke na turke, kad pustimo gusle 1 1
Ted Posted May 17, 2024 Posted May 17, 2024 (edited) 30 minutes ago, Milošica said: Na sredinu našeg grba treba staviti jedan kurac. to ako ga rebrendiraju da odgovara aktuelnoj situaciji. pored kurca mogu da ubace i krmka i tompus, pa sad dizajneri nek to osmisle a u grb kkp isto može kurac (u značenju kurcobolje) i silueta pantera sa perikom Edited May 17, 2024 by Ted 1
Recommended Posts