Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

ne, pričalo se nešto tjekom sablje kao zemunci al ništa više što bi dovelo do nekog procesa

• Tužno 1
Posted

Da, navodno dvojica iz zemunskog klana kad ih je zatekao dok su mu obijali kola, medjutim jedan je ubijen a drugi se ubio i nakon toga nista vise zvanicno

• Tužno 1
Posted (edited)

Mislim da je ubijen u sačekuši, hicima u potiljak, dok je prilazio autu, a motiv su valjda bile neke pare koje je pozajmljivao nekim likovima dok je igrao u Budućnosti.

Gledao sam ga uživo, strašne noge je imao, ulaz, ukršteni, trčanje, odbrana.. On i Čubrilo kontre, ponekad s Drobišom, baš je bio showtime u Pioniru.

Edited by Vasilij Zajcev
  • +1 1
  • Tužno 2
Posted

I ja znam za Zemunce. Pričalo se i pre ubistva da ima neke zajebane kontakte. Karijera mu je već krenula nizbrdo.

Imao sam trening tog dana. Sproveli nas iz Pionira. Baš mi bilo muka. Mnogo je lepu košarku igrao. 

Posted
43 minutes ago, Vasilij Zajcev said:

Mislim da je ubijen u sačekuši, hicima u potiljak, dok je prilazio autu, a motiv su valjda bile neke pare koje je pozajmljivao nekim likovima dok je igrao u Budućnosti.

Gledao sam ga uživo, strašne noge je imao, ulaz, ukršteni, trčanje, odbrana.. On i Čubrilo kontre, ponekad s Drobišom, baš je bio showtime u Pioniru.

Pozajmljivao je pare u svojstvu zelenaša.

Posted (edited)

Glede Harisa, bilo je u “novinama” pre koju godinu neko pojašnjenje nekog krimosa, po njemu je Haris nastradao nesrećno jer je izašao sa treninga ranije, a dva bilmeza su mu obijala auto. Nije bilo nikakvih pozadinskih priča, ti imbecili su samo hteli da se pokažu u hijerarhiji klana time što će da namaknu skup auto.

To je sve na konto izjave jednog mafijaša o drugim mafijašima.

edit: ovo 

Edited by goofs
  • +1 1
Posted
32 minutes ago, Vasilij Zajcev said:

Pa pazi to sa Dudom.. Nije problem slomiti kičmu starcu ali koliki ti degenerik treba da budeš da ga dovedeš pred kamere da ti ljubi papuču pred auditrijumom. Kao udaranje banane onom klincu pa puta 1000. A to je glavna karakteristika psihopata, da nemaju savesti i empatije, ovaj ni elementarnog kućnog vaspitanja.

Isti kolika i pizdurina treba da budeš da na to pristaneš a i ovako si pun miliona, i vrlo dobro znaš ko i šta je Vučić.

Posted (edited)

Ponavljam, starac je bio u pitanju. Ma koliko mi zasmetalo to "politički" ja mislim da je stvar empatije, vaspitanja, poštovanja (godina...na kraju krajeva i pijeteta) ne nazivati ga pizdurinom. Dementni mozak, andropauzna jaja, jebiga starost.

Mnogo su veće pizdurine sportisti u punoj snazi, a koji dolaze na psihopatine inauguracije, tipa Jokić, Bobi i Lovernj...ili Đoković sa onim prijemom. Drugi ešalon jajara su ovi ex sportisti u srednjim godinama, tipa razni Grbovići, Tomaševići, Nebojše Ilići i sl...a ne treba zaboraviti ni dobrog starog "generala" Vujoševića, koji je na miting dolazio u fazi dok je ovo govno još bilo PPV, tj. ustoličavao se kao apsolutni despot, i to u ulozi maskote (sa Ćokijem, da ova baraba pokaže kakav je pomiritelj). E tek onda, kad poseremo sve ove legende, ako je ostalo govana, da se izruči i po dementnim starcima.  

Edited by Vasilij Zajcev
  • +1 5
Posted

Čeda č koji je navodno ubio Brkića je Čeda Čakarević iz Mirijeva, na njemu je zasnovan Bikovićev lik u južnom vepru i samo navodno se ubio, zveknuli su ga panduri snajperom prilikom opsade njegove kuće a malo pre toga je zvao sestru da zove advokata. 

Zvali su ga Čeda GTA i bio je vrv najbolji kradljivac automobila u bgd ikad.

Lik je inače bio zli kepec od 30 kila sa krevetom, potpuni psihopata i verujem da mu Haris ne bi bio prva osoba koju je ubio.

Elem, priču da je on ubio Harisa je pustio onaj estradni pandur što je nekad radio na ubistvima a sad radi na Balkan Infu, da li Popović ili tako nešto, pa sam nekako sklon da pomislim da i nije istina.

A opet, Haris u ulozi zelenaša mi nekako ne funkcioniše. 

• +1 4
Posted

Re: mirota

Setio sam se priče oko Rakičevića, pre x godina je bilo, tako da možda omašim nešto, ali srž je bitna. Imao je valjda potpisan predugovor sa nama, čak mislim i da smo mu dali i dosta keša za taj potpis. On je tada bio žešće hajpovan, velika nada. Dal je bio u Kraljevu ili Valjevu, ili tako nešto, ne sećam se. U svakom slučaju je završio medj romikima, i to tako što je opština uslovila finansiranje kluba naredne godine neodlaskom u Partizan, odnosno odlaskom u zvezdu. 💪

Posted

I ugovor potpisao sns hemijskom. 

• +1 3
Posted
9 minutes ago, hooyadahoo said:

Re: mirota

Setio sam se priče oko Rakičevića, pre x godina je bilo, tako da možda omašim nešto, ali srž je bitna. Imao je valjda potpisan predugovor sa nama, čak mislim i da smo mu dali i dosta keša za taj potpis. On je tada bio žešće hajpovan, velika nada. Dal je bio u Kraljevu ili Valjevu, ili tako nešto, ne sećam se. U svakom slučaju je završio medj romikima, i to tako što je opština uslovila finansiranje kluba naredne godine neodlaskom u Partizan, odnosno odlaskom u zvezdu. 💪

Legendarna priznanica

piznanica_1.jpg

• Haha 1
Posted
5 hours ago, Vasilij Zajcev said:

Iako nije bio toliko profilisan kao scorer, meni je Haris bio legit novi Danilovic u to doba
Bio sam neverovatno srecan sto se vratio iz Buducnosti tada, kakvu smo ekipu imali (i pravili) mislio sam da cemo igrati F4 Superlige (ili Suprolige, kakogod se EL takmicenje tada zvalo) svako malo.
Imao bi Haris sigurno jos dobrih 6-7 sezona, minimum

• +1 1
Posted

taj tim sa krštenim trenerom bi bio legitimni pretendent na naslov prvaka

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...