napadaj Posted July 23, 2023 Posted July 23, 2023 (edited) 14 minutes ago, Lord Stef said: + "da sam bio zdrav peta utakmica se ne bi igrala zbog odredjenih stvari koje nemaju veze sa sportom" Jel' zna neko sta bi ovo trebalo da znaci? Ima onaj klip sa kupa u Nišu kad je aktiviran pp aparat i kad ova spodoba govori Rakočeviću: "Ne može da se igra!!" E pa ta izjava znači isto to. Edited July 23, 2023 by napadaj
Segundo Posted July 23, 2023 Posted July 23, 2023 19 minutes ago, Lord Stef said: + "da sam bio zdrav peta utakmica se ne bi igrala zbog odredjenih stvari koje nemaju veze sa sportom" Jel' zna neko sta bi ovo trebalo da znaci? Ako sam dobro razumeo, odnosilo na paljenje sveća ispred Arene. 2
Nikodije Posted July 23, 2023 Posted July 23, 2023 11 minutes ago, Vasilij Zajcev said: Zadnje vreme došlo kad moram da citiram ove Šalu na stranu, jako tačno, komšija (soon to be podstanar:) Osnovni modus operandi kojim braća Vučić upravljaju ovom državom kartelom je upravo taj old school metod "zavadi pa vladaj", mada ovakvih stvari nema ni u latino-američkim državama, da se javno obznanjuju predsedničke garancije bezbednosti stranim sportistima koji treba da dođu u zemlju. Bukvalno novo dno u mulju u kome se ova država nalazi. Na žalost, upoznao sam tu bagru kao zlu paru kroz posao, još iz vremena kada je ovaj psihopata bio PPV, tj. tek gradio taj sistem moći i kontrole svega i svačega. I tu je prvo bilo to - davanje likovima oko sebe uloge lošeg policajca, da bi on posle bio pomiritelj i garant mira i bezbednosti, a za svoje zilote win-win "pobednik" (pa ja sam doveo Mirotića/pa znate li ko je stopirao Mirotića) Samom Nikoli Zilotićutm je bio dovoljan verovatno 1 telefonski poziv nekog od sitnijih oficira u kartelu velikodostojnika u mantiji, ne mora Pukovnik Patrijarh, i da mu kaže da nam sad, dok nam otimaju Kosovo ne trebaju podele već sabornost na svakom nivou, pa i na tribinitm. I Zilotić ko Zilotić.. Još jedan 100% tačan post. Pored goreboldovanog dodao bih da mi u konkurentskom dvorištu imamo 1 potpuno novu generaciju tamošnjih zilota koji hejluju lika koga zaštićeni svedoci pominju na suđenjima za ubistvo premijera ove države, koga služba postavlja za ministra u prelaznoj vladi kad se menja čitav režim (i čiste svi tragovi zločina u prethodnoj deceniji), koji je na koncu sposoban da izvede ove pretnje stranom igraču za koje Predsednik posle garantuje da se neće obistiniti. Taj neki nivo dna, generacije kojima takav lik "razvlači osmehe od uva do uva" kada naudi Partizanu. To je meni najgore od svega, metastaze tog kancera u samom društvu, među mlađim likovima koje interesuje sport, npr. Šetnja to ne rešava, tačno. Comic relief momenat u ovoj situaciji je bilo saopštenje kkp i njihova poruku Miroti "reci ko ti je pretio" lol Evo, sad će Mirota da kaže "zvao me je Petar Petrović, saradnik službe". Ja u početku nisam želeo da verujem da pretnje 1 košarkašu zaista postoje , ali posle Vučićevih garancija bezbednosti više je nego jasno da je toga bilo i da su pretnje došle iz njegovog okruženja. Sve u svemu dugujem izvinjenje drugu @Geo 4 1
Popular Post napadaj Posted July 23, 2023 Popular Post Posted July 23, 2023 https://www.republika.rs/sport/kosarka/452529/nikola-mirotic-odjavio-partizan-zbog-crkve Ipak, naš portal je stigao do odgovora! Prema saznanjima do kojih smo došli, ključan faktor u Mirotićevoj odluci navodno je bio razgovor sa visokopozicioniranim crkvenim velikodostojnicima koji su od njega tražili samo jedno - da ne deli srpski narod! 22
Кристофер Лумумбо Posted July 23, 2023 Posted July 23, 2023 Dakle partizan uz bozju pomoc osvaja evroligu
SNARC Posted July 23, 2023 Posted July 23, 2023 Od deda mraza avansno trazim sledece - setalicu preko cele tribine sa slikom Micuna kako jase popa. 1 1
kud u maglu Simoviću Posted July 23, 2023 Author Posted July 23, 2023 10 minutes ago, SNARC said: Od deda mraza avansno trazim sledece - setalicu preko cele tribine sa slikom Micuna kako jase popa. jok biće transparent čovek se drži za reč, a vo za rogove ko 🏠
Filozof manijak Posted July 23, 2023 Posted July 23, 2023 meni je nekako drago što se ova saga završila kako se završila, em nisam fan Mirotića kao igrača oko kojeg bi se gradila igra KKP-a, em su neke lepe stvari izbile na površinu 4
Kreator Posted July 23, 2023 Posted July 23, 2023 Javila se ona vučićeva ulizica. Očigledno je bilo pretnji. Posle Mirotića sad i on to potvrđuje : Potvrdio je da je bilo kontakta i poželeo je Nikoli sve najbolje u nastavku karijere. "Ne bih tome pridavao veliku pažnju, završena je situacija i za njega i za nas. Pre mesec i po dana me Obradović pozvao i rekao da je on Mirotić opcija. Dva dana je trebalo da mi iz uprave nađemo finansijske mogućnosti da Mirotić potpiše za Partizan. Ako neko misli da je to lako, onda se grdno vara. Posle dva dana je Uprava dala zeleno svetlo Obradoviću da se pregovara sa njim. Kada je završio s Barselonom rekao nam je da se vrše pritisci, da ima pretnje, mi smo odmah reagovali, ali smo shvatili da nešto stoji između nas i da on neće da potpiše ono što smo mu ponudili", rekao je Mijailović za "Max bet radio". Ističe da navijači nemaju razloga za zabrinutost. "Nije to jedini igrač koji može da igra u Partizanu, niti je Partizan jedini klub u kojem Mirotić može da igra. Niko nije veći od Partizana, a njemu želimo sve najbolje. Idemo dalje, ništa se toliko loše nije dogodilo", zaključio je Mijailović.
ToniAdams Posted July 23, 2023 Posted July 23, 2023 ja stvarno ne mogu da zamislim da je u srbiji zbog zvezda - partizan navijastva iko dobijao pretnje 3
SNARC Posted July 23, 2023 Posted July 23, 2023 11 minutes ago, ToniAdams said: ja stvarno ne mogu da zamislim da je u srbiji zbog zvezda - partizan navijastva iko dobijao pretnje Jesi li ti corav ili samo zao..vidis da ga je crkva zamolila da ne deli narod..A u crkvu se ne dira...i ne gleda..kao u jos neke stvari. 2
MiddleClass Posted July 23, 2023 Posted July 23, 2023 "Za dva dana smo nasli pare, nije bilo lako ali..." Lolčina 1 3 1
Lord Stef Posted July 24, 2023 Posted July 24, 2023 Danas bi slavio 49. rodjendan. Nebeski dvokorak 2 5
Filozof manijak Posted July 24, 2023 Posted July 24, 2023 Jel se ikad otkrilo/procesuiralo ko ga je ubio?
Recommended Posts