Milosh76 Posted May 25 Posted May 25 Danas u EL ima bar 5-6 timova koji mogu da je osvoje, uz ove na F4 bar jos Barsa, Makabi i recimo Monako.
Shaq Posted May 25 Posted May 25 2 hours ago, booyaka said: Dobrić je inače pod ugovorom sa Virtusom i za sledeću sezonu, ali da vidimo... il uopste nije u 12, ili igra na kasicicu, da se mi javimo, poslali bi ga sa sve masnom, kakvo crno obestecenje.. 1
Micko8 Posted May 25 Posted May 25 Tadanja evroliga je bila kvalitetnija od sadasnje, sa evropskim zvezdama koje su uglavnom vodile glavnu rec u vecini ekipa . Ovo danas je G liga, Evropska Divizija. Imamo jedan tim koji dominira deset godina. Pobednik lige se zna pre pocetka sezone. 2
nahbar Posted May 25 Posted May 25 1 hour ago, booyaka said: Uz Tea, Jaga, Nemanju, Rokasa, Lazića, Dedu, Treja, Luku, Džoela i četiri startera na pozicijama od 1 do 4 za koje će se izdvojiti od milion do dva za pojedinačne plate može da se napravi tim koji ima realne izglede da napadne plejof EL. Najkraci i najtacniji opis i procena. 1
booyaka Posted May 25 Posted May 25 5 minutes ago, Heaviside said: Realne izglede da napadne plejof Da, realni izgledi da se uđe u plejof.
Moća Posted May 25 Posted May 25 3 hours ago, Micko8 said: Tadanja evroliga je bila kvalitetnija od sadasnje, sa evropskim zvezdama koje su uglavnom vodile glavnu rec u vecini ekipa . Ovo danas je G liga, Evropska Divizija. Imamo jedan tim koji dominira deset godina. Pobednik lige se zna pre pocetka sezone. Netacno a uz to i igralo se po grupama tako da nisi imao prilike da se sve azdaje izredjaju na tebi. 5
Micko8 Posted May 25 Posted May 25 Mislio sam o kvalitetu kosarke. Meni je bolja bila kosarka u to vreme. Sada je previse amerikanaca C kategorije u evropskoj kosarci. Nema domacih zvezda i smeka u igri koji oni donose.
uini Posted May 25 Posted May 25 jedna stvar je smek, dopadanje i slicne preferencije u aktuelnih par sezona evroliga ima cca 12 do 16 timova koji mogu da dobiju svaku tekmu. u to vreme koje pominjes, pobeda random tima nad favoritom je bio mali mirakul vredan proglasenja praznika fali top evropskih igraca ali je i to trend koji traje 30ak godina, nije krenuo juce
Mil@n Posted May 26 Posted May 26 22 hours ago, Heaviside said: Povratak Dobrića znači i povratak periodičnog zasipanja topika jednim te istim Milanovim čaršafom kao za Nedovića što radi. Dupla doza jbt. Ne brini se, to će biti samo u slučaju polivanja govnima istog čak i u sezonama kada je u finalnim serijama skoro pa sam donosio prevagu i pa i titule. Što se tiče nekih njegovih kvaliteta i nekvaliteta sve je jasno kakav je igrač. Ne preterano vešt, ali požrtvovan sa nikad upitnim zalaganjem, dobra tranzicija, ume da zatrpa sa 3 ali i uđe u seriju promašaja, odličan u blokadama, sećamo se svi kada pretrči ceo teren u odbranu i zalepi nekoga na tablu, takođe, igrač je koji ume da unese promenu ritma u utakmici, da nas malo ubrza, napravi i učestvuje u nekoj seriji i sl. Da li bih voleo da nam je startni bek, nebitno na kojoj poziciji, naravno da ne, pogotovu ako se groblje dobro pojača i ako se puca na top 8 ali da igra bekap beka za nekih 10, 15 minuta, igrač koji je već igrao ovde, zna sistem, nema petiod privikavanja, kontam da ne bi bilo loše.
uini Posted May 26 Posted May 26 6 minutes ago, Mil@n said: Ne brini se, to će biti samo u slučaju polivanja govnima istog čak i u sezonama kada je u finalnim serijama skoro pa sam donosio prevagu i pa i titule. sve okej, reshpekt za dobrica, medjutim, nikada on nije skoro sam donosio prevagu & titule; najbolji dobricev scenario je da zabode 3-4 trice i iscacka 2-3 lopte, tj ukrade ili pokupi na skoku. mene npr uzasno nervira sto tako prosecan igrac ima god-like status medju zvezdasima. deda je za njega doktor a pljuje se dok se dobric vozdize.
Recommended Posts