Shaq Posted May 24 Posted May 24 izmedju plavsica i djurisica, kosarkaskije bi bilo izabrati djurisica, al sa obzirom da smo vec pretrpani na 2/3 sa mediokritetima, treba nam instant kvalitet, tako da bolje djurisica u nba na jedno godinu, dve.. 1
Shaq Posted May 24 Posted May 24 ocekivao sam tvrdu utakmicu, jedva smo ih i u kupu dobili, svakako cvrsca ekipa od partizana, valjda cemo dobiti ovu..
Marco Cake Posted May 24 Posted May 24 18 minutes ago, Shaq said: jebu nas sudije ruzno i nemaju nameru da stanu.. Gledas jedini vrv 😅 1
Shaq Posted May 24 Posted May 24 3 minutes ago, Marco Cake said: Gledas jedini vrv 😅 imam sk, al prioritet je prioritet.. 1
pantelia Posted May 24 Posted May 24 13 minutes ago, Wilde said: Šta je s Džoelom? Vidim da je igrao samo 7 minuta. Nabo ga Kuzmic (slucajno)
Shaq Posted May 24 Posted May 24 (edited) nisam to ni primetio, izgleda ga kuzmic dobro sjebao, nije ni bio u drugom poluvremenu na klupi.. u abi nam fmp sjebao lazica, sada bolomboja Edited May 24 by Shaq
MiddleClass Posted May 24 Posted May 24 @uini Nece ti se svidjeti, ali umjesto Nejpira dolazi f4 plejmejker
Wilde Posted May 24 Posted May 24 2 minutes ago, Shaq said: nisam to ni primetio, izgleda ga kuzmic dobro sjebao, nije ni bio u drugom poluvremenu na klupi.. u abi nam fmp sjebao lazica, sada bolomboja Zar nam Lazića nije sjebala Mega? Kraj utakmice, udarac u rebra?
uini Posted May 24 Posted May 24 4 minutes ago, MiddleClass said: @uini Nece ti se svidjeti, ali umjesto Nejpira dolazi f4 plejmejker ? Spoiler ako je vilbekin, bas sam razmisljao o njemu ranije tokom tekme : (
Recommended Posts