elementary Posted September 13, 2023 Posted September 13, 2023 Ma nisu puštene sve karte u prodaju , verovatno i jeste prodat ceo prsten ali od tih karata koje su pustili . Pustili su maks 10-12 k karata . Ostalo će ići na dnevne …
Eleniko Posted September 13, 2023 Posted September 13, 2023 e pa tako, to je vec nešto drugo. nisam ni očekivao drugačije, neće dr.čo propustiti da se omrsti na velikim utakmicama. najslađa je para od pojednične prodaje.
VoodooDerina Posted September 13, 2023 Posted September 13, 2023 8 hours ago, Eleniko said: može izvor? verovaću im kad budem video pun donji prsten na tekmi bez karata u prodaji. zašto? pa dr.čo je to. Izvor je što ne mogu više da se kupe ni na MK ni online, a svakako da se uvek određeni procenat prodaje i pojedinačno.
adasevic Posted September 13, 2023 Posted September 13, 2023 Ni mi ni komsije ne pustamo pun kapacitet karata u prodaju. Ogranicenje je mislim negde oko 12k. Dnevne karte budu dosta skuplje pa se tu jos digne zarada. Parter b je uvek bio iza kosa, ali posto je tribina b bila mesto gde su doalzili navijaci, a u areni je taj parter veci od tog coska gde su stavili tribine, doslo je do rotacije - parter b je postao zapravo tribina B i obrnuto... One slike sto je Nikodije okacio su sa prodaje karata za derbi proletos ili kad vec, a sad nije bilo guzve jer se nivo 400 nije numerisan pa se najvise i najlakse kupuje online...
John Coltrane Posted September 13, 2023 Posted September 13, 2023 Jel stigao Šved? Pitam za @Shaq-ov ruster
sigurnost Posted September 13, 2023 Posted September 13, 2023 5 hours ago, Eleniko said: e pa tako, to je vec nešto drugo. nisam ni očekivao drugačije, neće dr.čo propustiti da se omrsti na velikim utakmicama. najslađa je para od pojednične prodaje. Nije to specijalitet dr.cokija. Olimpijakosje pustio 7000 sezonskih i prodao za 1 dan. Ostatak ostavio za dnevne karte. Ne zbog zarade, već zbog navijača koji ne uzimaju sezonske, gostujućih navijača .... 1
adasevic Posted September 13, 2023 Posted September 13, 2023 Nisu bas prodali za 1 dan, vec za 3 nedelje, ali da, suština je da su deo ostavili za slobodnu prodaju... https://basketnews.com/news-192391-olympiacos-announce-season-ticket-sold-out.html 1
Eleniko Posted September 13, 2023 Posted September 13, 2023 (edited) 20 hours ago, Nikodije said: Jedva čekam da počne Pa petorka Teo Neda Hanga Bjelica Kuzma Strong F4 vibes. Da drhti Evropa! 🤣 Edited September 13, 2023 by Eleniko
Nikodije Posted September 13, 2023 Posted September 13, 2023 (edited) 4 hours ago, adasevic said: Ni mi ni komsije ne pustamo pun kapacitet karata u prodaju. Ogranicenje je mislim negde oko 12k. Dnevne karte budu dosta skuplje pa se tu jos digne zarada. Parter b je uvek bio iza kosa, ali posto je tribina b bila mesto gde su doalzili navijaci, a u areni je taj parter veci od tog coska gde su stavili tribine, doslo je do rotacije - parter b je postao zapravo tribina B i obrnuto... One slike sto je Nikodije okacio su sa prodaje karata za derbi proletos ili kad vec, a sad nije bilo guzve jer se nivo 400 nije numerisan pa se najvise i najlakse kupuje online... Da, neko me zajebo oko tih slika. Bilo na tviteru okačeno kao ilustracija jagme ovog leta a ja poverovao. Btw dnevne karte su uvek rizik i zavise od rezultata. Edited September 13, 2023 by Nikodije
Micko8 Posted September 13, 2023 Posted September 13, 2023 Doveli smo srpskog Doncica u kadetski tim, Jovan Bikic. Taman da ga spremimo za Miska kada napuni 18 godina
Papovac Posted September 14, 2023 Posted September 14, 2023 23 hours ago, Nikodije said: Da, neko me zajebo oko tih slika. Bilo na tviteru okačeno kao ilustracija jagme ovog leta a ja poverovao. mora da se silobad vratio u zvezdu da osmisli kampanju 1
ducca Posted September 14, 2023 Posted September 14, 2023 (edited) 23 hours ago, Eleniko said: Jedva čekam da počne Pa petorka Teo Neda Hanga Bjelica Kuzma GSW petorka, fale samo Stef i Klej. Edited September 14, 2023 by ducca
Recommended Posts