Popular Post Nikodije Posted May 23 Popular Post Posted May 23 5 hours ago, Eleniko said: imamo li negde na forumu temu posvećenu našem x faktoru gospodinu direktoru doktoru nebojši ako nemamo ja bi to ispravio i gde da stavim, na neku deponiju ili ovde 2 11 1
uini Posted May 23 Posted May 23 nema opustanja, dobijemo fmp, pa im otimamo dvoranu za finale i drevno drmanje koseva. ko su odabrani stranci, nisam otpratio ili sam zaboravio? nadam se da je thompkins u 4, posto su giedra, bolomboy i yago verovatno sigurice.
Ros Posted May 23 Author Posted May 23 2 minutes ago, uini said: nema opustanja, dobijemo fmp, pa im otimamo dvoranu za finale i drevno drmanje koseva. ko su odabrani stranci, nisam otpratio ili sam zaboravio? nadam se da je thompkins u 4, posto su giedra, bolomboy i yago verovatno sigurice. gile, tobi i smart su out 1
uini Posted May 23 Posted May 23 da, upravo sam nasao njuz https://kkcrvenazvezda.rs/2024/05/23/spisak-prijavljenih-igraca-kk-crvena-zvezda-meridianbet-za-superligu-srbije/
uini Posted May 23 Posted May 23 najjaci mi je nikola topic na spisku ali ajde, da uzme dete i kls :i
Shaq Posted May 23 Posted May 23 gidra izgleda prihvatio, al bice objavljeno posle kls.. teo, lazic i trej ce takodje ostati jos po godinu.. long story short, napadamo top15 u el..
uini Posted May 23 Posted May 23 2 minutes ago, Shaq said: gidra izgleda prihvatio, al bice objavljeno posle kls.. teo, lazic i trej ce takodje ostati jos po godinu.. long story short, napadamo top15 u el.. voleo bih da elaboriras kako ce teokratija, lazic i trey da nas sprece da imamo bolji rezultat (ili giedraitis)? prva trojica su svakako backup opcije, prvog ili drugog reda. 1
Shaq Posted May 23 Posted May 23 1 minute ago, uini said: voleo bih da elaboriras kako ce teokratija, lazic i trey da nas sprece da imamo bolji rezultat (ili giedraitis)? prva trojica su svakako backup opcije, prvog ili drugog reda. da se razumemo, i ja bi ih zadrzao, al je problem u vezi izgradnje™ tima oko njih.. ja bih recimo zadrzao treja kao petog visokog u 12, ali onda nema sta da dovodis plavsica, vec dovodis jaku™ 4/5.. i onda dobijamo da smo vec samim potpisivanjem plavsica usrali motku i onda produzetkom treja na to, samo jos dodatno usrali motku.. da se razumemo nemam ja nista protiv plavsica, al mi vec imamo srpsku kotu™, i ako ti je vec ostao mitar, plus bolomboj, ne treba ti plavsic, ukoliko cilj nije da opet gravitirimo izmedju 15-18og mesta u el.. dakle dolazak plavsica je usrao jakog centra, a kad na taj potez onda produzis i treja, znaci usrao si i prostor za jaku cetvorku..
uini Posted May 23 Posted May 23 @Shaq, ne gradimo tim oko njih, svi nabrojani su druge ili trece opcije po poziciji jasno je da nam treba vise atletike i vise mamoyebacha nego ove sezone to ce sve frankie da resi ako chovke ima broj agenta 1
booyaka Posted May 23 Posted May 23 Doći će prva četvorka, Trej je bekap, neizvesno je šta će sa Daliborom.
assignment Posted May 23 Posted May 23 Znaci, posto nema Gilte na spisku, prepustamo KLS komsijama kao utehu 1
elementary Posted May 23 Posted May 23 Najveći problem je sto uvek mi prvo dovedemo te rezerve i domaće snage prepunimo roster i onda krenemo da dovodimo glavne igrace strance . Jurimo par igrača ekstra kvaliteta koji nas odbiju krenemo na druge ,trece opcije i znamo kako se to na kraju završi . Dovedemo pleja koji na kraju igra posle Tea i Jaga ,dovedemo centra koga Mitrovic istisne ,četvorku gde Davidovac ima prednost i to je to . Opet budemo kanta za mlacenje posle novembra .Jbg,ajde jednom da probamo malo drugačije … 2
nahbar Posted May 23 Posted May 23 On 22. 5. 2024. at 0:47, Shaq said: ni prica za loyda koju je pustio sk je nula bodova, kalinic daleko od izvesne price.. a i prica da ce sfero da vodi prelazni rok, padaju u vodi sa ovim do sada jedinim sigurnim potpisom plavsica.. nit je sferov tip centra, nit ide na bolomboja i mitra.. opet se pravi nagomilavanje na kilo i fetis dovodjenja sto vise centarskih mediokriteta.. jebe nas i sto je robija duduk, pa se uprava vec ko zna koju godinu provlaci, iako iz godine u godinu prave sve debilnije poteze.. Zasto nas ovo jebe? Pre bih rekao da nam donosi trofeje
Shaq Posted May 23 Posted May 23 (edited) 9 minutes ago, nahbar said: Zasto nas ovo jebe? Pre bih rekao da nam donosi trofeje pa jebe nas u smislu, da ostavlja coxa u upravi, posto se i sa svim sranjima koje napravi izvuce.. a dok cox radi skauting i dovodi igrace, nista ni od top 10 a kamoli nesto jace.. Edited May 23 by Shaq 1
Recommended Posts