Dankan Ajdaho Posted May 22 Posted May 22 Samo zaboravljam da napišem, MVP finala po meni je ubedljivo Gidra. Čovek je odigrao sve finalne utakmice Kalinovićski™, maestralan u odbrani uz isporučenje u napadu. Pretrčao je ubedljivo najviše od svih na terenu, beskompromisna borba u svakom pogledu, svaka čast i skidam mu kapu. Zaista bih bio presrećan da ga produžimo, krilo sa boljim sveukupnim učinkom nećemo naći, ne računajući samog Kalinića. A sa njima dvojicom, imali bi najjaču krilnu poziciju u čitavoj EL. 1 1
levi Posted May 22 Posted May 22 u prvoj je bio u akciji navijaj ne ubacuj zajedno sa Nedom, posle je i dao nešto. dobar je, ne živi samo od šuta 3 1
booyaka Posted May 23 Posted May 23 https://www.instagram.com/p/C7TTm3GIFen/?igsh=MWh1bzdvZjdmdnoydA== 1 3
Eleniko Posted May 23 Posted May 23 imamo li negde na forumu temu posvećenu našem x faktoru gospodinu direktoru doktoru nebojši ako nemamo ja bi to ispravio i gde da stavim, na neku deponiju ili ovde 1
uini Posted May 23 Posted May 23 ^taj fazon; okej zezamo malo partizanovce, chovke uber alles i takoto ali na kraju dana & podjebavanja, taj samo nas ukopava, kao sto je uostalom i partizan sam sebe ukopao, grobari ukopali sebe hue hue poenta je da nije chovic nista uradio dobro a svasta radi. 2
Ted Posted May 23 Posted May 23 59 minutes ago, Eleniko said: i gde da stavim, na neku deponiju ili ovde imaš topik Organizovani kriminal u Srbiji i regionu 2 4
Wilde Posted May 23 Posted May 23 2 hours ago, Eleniko said: imamo li negde na forumu temu posvećenu našem x faktoru gospodinu direktoru doktoru nebojši ako nemamo ja bi to ispravio i gde da stavim, na neku deponiju ili ovde Već postoji. 2
Popular Post Eleniko Posted May 23 Popular Post Posted May 23 3 minutes ago, Wilde said: Već postoji. misliš ali hvala za link, svašta se izvadi tamo sada On 27.6.2023. at 18:44, kud u maglu Simoviću said: jedan trofej smo uspeli da vratimo ostaje onaj drugi čiji će povratak kući biti znatno teži, ali izvodljiv uz dozu sportske sreće i lekcije koju smo, nadam se, naučili iz prošle sezone a šta smo naučili - da se prvi mačići u vodu bacaju, do pola januara može i ovako i onako, a onda ide gaaaas na 3000 obrtaja - jurimo 18+ pobeda koje bi trebalo da garantuju minimum 8 mesto - poslednje ali ne i najmanje bitno “trust the proces” 15000 pretplatnih karata, da dođemo na korak od 600000 gledalaca u sezoni(i da svaki kupi kesu kokica i jedno piće) to je što se tiče marketinga i samoodrživosti za aba znamo šta nam je činiti, obezbediti domaći teren za playoff ne odustajemo od svojih snova, neka milin mleje NA BERLIN! 3 9
Shaq Posted May 23 Posted May 23 (edited) fun fact jedini trofej koji je robija osvojio od povratka u kkp, je osvojen dok je cox bio na bolovanju™ , odnosno lezao u bolnici.. Edited May 23 by Shaq 1 1
Mindaugas Žukauskas Posted May 23 Posted May 23 13 minutes ago, Shaq said: fun fact jedini trofej koji je robija osvojio od povratka u kkp, je osvojen dok je cox bio na bolovanju™ , odnosno lezao u bolnici.. Nunnaly, znaš šta ti je činiti 1
Eleniko Posted May 23 Posted May 23 ja se nadam da doktor nebojša prati ove promene u javnom mnjenju srbije i da će reagovati sa slava bogu i tebi kad dođe vreme
Recommended Posts