levi Posted May 19 Posted May 19 mladi Lazarević nije ni došao na utakmicu? iz bezbednosnih razloga? 2
shimpu Posted May 19 Posted May 19 On 24. 6. 2023. at 11:46, shimpr said: Izgleda da vam se vraća Davidovac. Tačno ću se šlogirati Cestitke. Cuo sam da vam se vraca Dobric 5 1 1
Mil@n Posted May 19 Posted May 19 6 minutes ago, pantelia said: Hvala Vlado Bukvalno mu alkohol na oči izlazi. 1
Ros Posted May 19 Author Posted May 19 5 minutes ago, Valkyrie said: Te mu knjige stoje već par godina na istom mestu 4
FPLS Posted May 19 Posted May 19 Iscupasmo malo ovu groznu sezonu. Nesto je trulo kod komsija, neverovatno mi je da ovako izgledaju dokazano odlicni igraci. Ali to nije nas problem. Sfero gospodin covek, a ispostavilo se i sasvim solidan trener, bas mi je drago zbog njega. Sudjenje je bilo toliko korektno da mi je neprijatno, u Pioniru je bilo domacinskije. 1
nenad Posted May 19 Posted May 19 5 minutes ago, shimpr said: Cestitke. Cuo sam da vam se vraca Dobric hvala. aj vidi molim te da cujes da menja nedovica.
assignment Posted May 19 Posted May 19 Btw, YAGO MVP finalne serije, dva puta redom, prvo u Nemačkoj, sada ABA 👍😜😄 5
Recommended Posts