ZSNj Posted May 19 Posted May 19 (edited) Promasi trojku sam ko duh i promasi bacanje, bek suter. Kad je gusto. Samo cu to reci Edited May 19 by ZSNj 2
elementary Posted May 19 Posted May 19 (edited) Daj privodite ovo polako . Bukvalno nam treba još jedan kos i gotovo ali ipak smo to mi . Mora neizvesno 😂 Edited May 19 by elementary
Valk Posted May 19 Posted May 19 Faul je trebalo Panteru da se svira sad na Jagu a ne Anđušiću. Doći će nam promašena bacanja glave
elementary Posted May 19 Posted May 19 (edited) Ajde bre sad morate da promasijete bacanja . Tacno sam znao pa jbt Bog nijednu utakmicu ne možete da privedete rutinski ,vodiš celu utakmicu i ulazis bezveze u problem na kraju . Pazi ga ovaj jinxer 😂 Edited May 19 by elementary 1
ducca Posted May 19 Posted May 19 Aleksa ako se napali ode sve u kurac. A kako igramo zadnjih par minuta jajarski i treba da ih isprangija iz stepbackova 1
elementary Posted May 19 Posted May 19 (edited) I treba ovo da izgubimo jednom trojkom u zadnjoj sekundi kad smo paceri . Nije kao da nismo navikli na ove gluposti . Ajde Nemanja pogodi ta bacanja ,nisi valjda tolika sisa . Edited May 19 by elementary
Recommended Posts