levi Posted May 19 Posted May 19 1 minute ago, Uskebasi said: Upravo to. Nanelija brane i igrači Zvezde i igrači Partizana. Nije logično da Zvezdini igraci brane nekoga ko im je napao saigrača to je samo u tvom univerzumu. van tog babla je potpuno logično da svi ostali razdvajaju 1 2
ZokiAsov Posted May 19 Posted May 19 1 minute ago, Milosh76 said: Evo i da se vidi ko je zapoceo i napravio sacekusu 2 1
Nikodije Posted May 19 Posted May 19 1 minute ago, Milosh76 said: Bukvalno ništa ne znamo na osnovu ovoga 3
Eleniko Posted May 19 Posted May 19 1 minute ago, Uskebasi said: Doktor Čović bi odmah pristao na ovakav epilog obećaj da nećeš plakati 1
MeanM@ Posted May 19 Posted May 19 1 minute ago, Uskebasi said: Doktor Čović bi odmah pristao na ovakav epilog Dobro sta je resenje po tebi posle ovakvog sranja? Jbt, Stef je u stvari izasao s namerom da isprovocira Nanelija na sranje?
ZokiAsov Posted May 19 Posted May 19 1 minute ago, Nikodije said: Bukvalno ništa ne znamo na osnovu ovoga Meni deluje da naneli ulazi u svlacionicu zvezde kurvanjski s ledja udara lazarevica i krece da bezi 2 1
kralj Posted May 19 Posted May 19 Just now, Uskebasi said: Upravo to. Nanelija brane i igrači Zvezde i igrači Partizana. Nije logično da Zvezdini igraci brane nekoga ko im je napao saigrača U svetu šipkaša, ne da nije logično, to je posve nezamislivo. Prvo grobar, pa tek onda (polu)čovek. Na sledećoj strani zdravstvenog kartona je ograničenost koja ukida mogućnost da nisu baš svi takvi i da neki biraju da razdvajaju i smire, a ne da ko bikovi jurišaju na crno/crveno - belu maramu. Znam, nije logično. 1 1 1
Nikodije Posted May 19 Posted May 19 (edited) 3 minutes ago, MeanM@ said: Dobro sta je resenje po tebi posle ovakvog sranja? Jbt, Stef je u stvari izasao s namerom da isprovocira Nanelija na sranje? Izgleda kao Stefova sačekuša Da li je hteo da se bije ili samo da ćaska i ko je prvi udario, to ne znamo Edited May 19 by Nikodije 1
Uskebasi Posted May 19 Posted May 19 1 minute ago, MeanM@ said: Dobro sta je resenje po tebi posle ovakvog sranja? Jbt, Stef je u stvari izasao s namerom da isprovocira Nanelija na sranje? Moze li uopste Aba liga da kaznjava za nesto sto se desilo 10 sati pre utakmice? 1
Eleniko Posted May 19 Posted May 19 1 minute ago, Nikodije said: Izgleda kao Stefova sačekuša ako stef izbaci nanulicu do kraja finala sledi ugovor na 5 godina 1
sigurnost Posted May 19 Posted May 19 1 minute ago, Nikodije said: Izgleda kao Stefova sačekuša "Jedan Nanuli je morao biti ubiven"
MeanM@ Posted May 19 Posted May 19 1 minute ago, Nikodije said: Izgleda kao Stefova sačekuša Ne znam da l si ozbiljan/sarkastican, al dobra mu sacekusa sa rukama u gacama. Spoiler Mislim da cu se iskljuciti ovde od daljeg komentarisanja. Naklapam bezveze. 2
sigurnost Posted May 19 Posted May 19 1 minute ago, Uskebasi said: Moze li uopste Aba liga da kaznjava za nesto sto se desilo 10 sati pre utakmice? Može, a ne mora. Tužilaštvo mora. 1
Milošica Posted May 19 Posted May 19 1 minute ago, MeanM@ said: Jbt, Stef je u stvari izasao s namerom da isprovocira Nanelija na sranje? Nije ni to nemoguće, ali ko garantuje da i mi ne bismo nastupili kao Stef, posebno ako smo npr. vojnici kluba zaduženi i za takve stvari + zlopamtila? Ako je to slučaj - jeste svakako ljigavo, ali ko je kriv Naneliju što nije iskulirao. Razumem i emocije i sve, branio sam i Pantera prošle godine(mislim da sam pogrešio u tome), ali valjda igrači tog kalibra(i iskustva, a i jačine ugovora) imaju neku nepisanu odgovornost da iskuliraju ovakve situacije. 5
Recommended Posts