Valk Posted May 19 Posted May 19 1 minute ago, Malvo said: Ionako je dobri čovek Džejlen Smit pre početka serije upozorio da nas očekuje američki fudbal. To je baš izvučeno iz konteksta i nije okej potezati, Smit je bio korektan, samo je iskoristio metaforu. 4 1
booyaka Posted May 19 Posted May 19 1 minute ago, Valkyrie said: Šta je "double leg" u žargonu tabanja? 2
MeanM@ Posted May 19 Posted May 19 3 minutes ago, Valkyrie said: Šta je "double leg" u žargonu tabanja? Ja ne znam, ja sam cuo samo za mavashi geri ili sl.
Jesper23 Posted May 19 Posted May 19 7 minutes ago, Malvo said: Sigurno je bilo nekog dobacivanja, zatim verovatno i napušavanja, onda možda nekog unošenja u lice i gurkanja i slično, ne udara niko nikoga u glavu tek tako. Sve to je jedna dimenzija, a nešto sasvim drugo nabosti nekoga u glavu. To se prosto ne radi ako nisi direktno fizički ugrožen. Pritom Naneliju nije prvi put da glumi ludilo, i prošle sezone se nešto pravio pametan kad je Petrušev dao izjavu a on prošao pored. Glumac ludila kome prolazi, jednom će ili da pređe crvenu liniju ili će da je dobije preko oka. Sad je prešao i proći će mu, ali jednom će da ode u neku zemlju gde ambasade ne vode unutrašnju i spoljnu politiku države. Lako je glumiti ludilo kad si zaštićen poput bijelog medvjeda, kao i svi žandari što šamaraju dok su u uniformi. Zna da je siguran pa se kurči. 1
nenad Posted May 19 Posted May 19 prosle godine su pravdani lesorovi postupci, radovalo se povredama protivnickih igraca i sad se cudimo sto je naneli najpre hvatao za gusu a onda i napao lazarevica. 7 2
Eleniko Posted May 19 Posted May 19 11 minutes ago, Valkyrie said: Kreću tračevi: komšijin sin koji radi u Areni mu rekao da je Naneli umalo "izbio oko" Stefanu i da se umešala i Ambasada™. naravno, denis iz ambasade je veliki navijač kkp, dovodio je ambasadora na tekme nadam se da će čo odjebati sve ovo i uhapsiti nasilnika sa lisicama na rukama pred svih 20,000 u areni bukvalno za primer saviću ili ko je već ovo napravio 2 3
Valk Posted May 19 Posted May 19 2 minutes ago, MeanM@ said: Ja ne znam, ja sam cuo samo za mavashi geri ili sl. Izvini, Bruse Lije, nisam te prepoznala. Kažu da ga je tako pokupio Nanogica , tim double leg zahvatom. 1
Eleniko Posted May 19 Posted May 19 3 minutes ago, Uskebasi said: I stavljao se Ljulj na avatar... svako ko voli vrhunsku košarku može da stavi ljulja vi pantera, mi ljulja pošteno 1
MeanM@ Posted May 19 Posted May 19 Just now, Valkyrie said: Izvini, Bruse Lije, nisam te prepoznala. Kažu da ga je tako pokupio Nanogica , tim double leg zahvatom. Ovako je Nelson izvrnuo Milutinova onomad, na sta vaskolika ciganija onanisala kao nesto super kul. Bezveze. 3
pantelia Posted May 19 Posted May 19 https://www.telegraf.rs/sport/kosarka/3893375-ekskluzivno-pogledajte-snimak-skandalozne-tuce-dzejmsa-nanelija-i-stefana-lazarevica-u-hodniku-arene 2
Eleniko Posted May 19 Posted May 19 8 minutes ago, nenad said: prosle godine su pravdani lesorovi postupci, radovalo se povredama protivnickih igraca i sad se cudimo sto je naneli najpre hvatao za gusu a onda i napao lazarevica. posle će izaći hijene 21 i prepošteno grobarstvo /ne svi, ali svi sa šipke/ skočiti na elenika razlika je u tome što ove godine nema arama da štiti učitavanje
Ros Posted May 19 Author Posted May 19 5 minutes ago, pantelia said: https://www.telegraf.rs/sport/kosarka/3893375-ekskluzivno-pogledajte-snimak-skandalozne-tuce-dzejmsa-nanelija-i-stefana-lazarevica-u-hodniku-arene 'rvat spasao amera od srbina 1
Recommended Posts