Micko8 Posted May 17 Posted May 17 (edited) 7 hours ago, kralj said: Mora mesta za Đurišića, Kalinu... Ne treba nam. Prelazni rok mode off. Djurisic ce u NBA,, cak i ako nekim slucajem ne ode , udomice ga Misko u neki jaci evroligaski klub. Edited May 17 by Micko8
Nikodije Posted May 17 Posted May 17 Vidim da je Vildoza i dalje pod ugovorom sa Panatom, znači verovatno delimo njegovu platu sa njima. Finansijska pozitiva za njih, nama brat emotivac u pola cene. Win win 2
booyaka Posted May 18 Posted May 18 Složio bih se sa Sferom https://sportklub.n1info.rs/kosarka/aba-league/sferopulos-opisao-covica-u-tri-reci/ 1 2
Marco Cake Posted May 18 Posted May 18 Al radioholicar 😅🤣😅 ..kakvo pitanje. Nedovic mi je isti sinisa mali. Faca, telo..ponasanje i intelifencija, jajarenje. 2
Milosh76 Posted May 18 Posted May 18 Sudije u trećem meču finala ABA lige, Partizan - Crvena zvezda, biće Uroš Nikolić iz Srbije, Milan Nedović iz Slovenije i Josip Radojković iz Hrvatske.
smooth.Op Posted May 18 Posted May 18 22 hours ago, booyaka said: Na trenutak sam pomislio da ga je smuvala Jeca Zvezdica 1
*edited by mod Posted May 18 Posted May 18 22 hours ago, booyaka said: Ovaj ako krene da švrlja po splavovima, ona povreda zbog koje je nosio masku ima da mu bude poput zanoktice.
Valk Posted May 18 Posted May 18 Baš će, nije lud. Ima lepu i pametnu devojku koja je majstor borilačkih veština. Najbolje da će da je zameni nekom plastikom sa splavova. 4 1
Shaq Posted May 18 Posted May 18 1,2 sutra na kec.. sta to kladionice znaju sto mi ne znamo, ili cemo i mi da se pravimo da ne znamo? 1
uini Posted May 18 Posted May 18 kladionice ne znaju da nam je sutra jedna od 15 tekmi gde oshurimo u sutu za 3 2
VoodooDerina Posted May 18 Posted May 18 25 minutes ago, Shaq said: 1,2 sutra na kec.. sta to kladionice znaju sto mi ne znamo, ili cemo i mi da se pravimo da ne znamo? Bila je i 1.53
MeanM@ Posted May 18 Posted May 18 Uplacivalo se na keca, sta ce biti. Siroti kladionicari minimiziraju stetu.
Recommended Posts