kralj Posted May 17 Posted May 17 Jebi ga, ja bih sve strance izuzev Bolomboja škartirao. Kalina, Đurišić, Luka, bek i četvorka i udri. (Pod uslovom da Teo bude igrao, ako ne, onda Jago) Jbt, potpao sam pod cigansku epidemiju opsednutosti prelaznim rokom. Sredina je maja 1
Eleniko Posted May 17 Posted May 17 nisam optimista za konačni skor i ne sviđa mi se što razmišljam o tome kakav bi uticaj na 3 i 4. tekmu mogao da ima sinoćnji rezultat nagetsa u soti. ako robia nije trajno pogubljen, neka stoka razlike bi mogla da nas mentalno dosta razjebe. sa druge strane ozbiljan prostor za guženje ima kombinatorika teoa i randolfa, matorci znaju lopte, bitno je samo da oće da igraju.
assignment Posted May 17 Posted May 17 (edited) Vildoza, Jago, Teo na kecu je bombona Edited May 17 by assignment 2
Popular Post Palmira Posted May 17 Popular Post Posted May 17 On 24. 6. 2023. at 11:46, shimpr said: Izgleda da vam se vraća Davidovac. Tačno ću se šlogirati Случајно видех ово. Сјајно је. 2 1 9
assignment Posted May 17 Posted May 17 12 minutes ago, kralj said: Jebi ga, ja bih sve strance izuzev Bolomboja škartirao. Kalina, Đurišić, Luka, bek i četvorka i udri. (Pod uslovom da Teo bude igrao, ako ne, onda Jago) Jbt, potpao sam pod cigansku epidemiju opsednutosti prelaznim rokom. Sredina je maja Ja bi zadrzao Gidru, covek kida odbranu, jak ko stena, nije jednu utakmicu propustio. I kada ga sut ne ide, opet moze da pomogne ekipi... Pored toga, a to je pre svega pitanje zdravlja, ne bi tek tako optisao Trey-a.... 4
kralj Posted May 17 Posted May 17 1 minute ago, assignment said: Ja bi zadrzao Gidru, covek kida odbranu, jak ko stena, nije jednu utakmicu propustio. I kada ga sut ne ide, opet moze da pomogne ekipi... Pored toga, a to je pre svega pitanje zdravlja, ne bi tek tako optisao Trey-a.... Mora mesta za Đurišića, Kalinu... Ne treba nam. Prelazni rok mode off.
MiddleClass Posted May 17 Posted May 17 13 minutes ago, Eleniko said: nisam optimista za konačni skor i ne sviđa mi se što razmišljam o tome kakav bi uticaj na 3 i 4. tekmu mogao da ima sinoćnji rezultat nagetsa u soti. ako robia nije trajno pogubljen, neka stoka razlike bi mogla da nas mentalno dosta razjebe. sa druge strane ozbiljan prostor za guženje ima kombinatorika teoa i randolfa, matorci znaju lopte, bitno je samo da oće da igraju. Izgubili smo stoka razlike prije dvije sezone u 4. pa smo ih rjesili u petoj 1
copkillah Posted May 17 Posted May 17 2 hours ago, nenad said: nije laza glup kao panter, da ga tako navuku. Lako je Lazi, nikad nije igrao tako bitnu utakmicu, sa tolikim ulogom
Popular Post MiddleClass Posted May 17 Popular Post Posted May 17 Panter je vec igrao f4 sa ozbiljnijim klubom. Sad po sopstvenom priznanju ne juri trofeje vec pare. 10
booyaka Posted May 17 Posted May 17 36 minutes ago, Palmira said: Случајно видех ово. Сјајно је. Dedina fizionomija je pobednička. 1
Shaq Posted May 17 Posted May 17 manite se prelaznog roka dok je zec u sumi.. na stranu sto su sve losa resenja koja se spominju, plavsic, vildiza etc.. al o tome dugom prilikom.. i cisto za djurisica, 73% sanse da ce u zvezdu, a 100% da ce u nba, da ne kazem u razvojnu ligu..
Ros Posted May 17 Author Posted May 17 (edited) ja bih za sledecu sezonu ovako napravio: nikola nikola nikola nikola nikola milos marko nemanja dejan uros filip ognjen adam jole brazza Edited May 17 by Ros 4
nenad Posted May 17 Posted May 17 3 hours ago, copkillah said: Lako je Lazi, nikad nije igrao tako bitnu utakmicu, sa tolikim ulogom u odnosu na pare koje primaju laza i panter finale aba je za lazu barem jednako bitno kao za pantera 1/4 el, ako ne i bitnije.
Recommended Posts