booyaka Posted May 16 Posted May 16 5 minutes ago, Nikodije said: Koliko god da je Čović gadna njuška, treneri i igrači su nam po pravilu gospoda. Ja ne mogu da se setim da su igrači ili treneri pravili neke incidente, prljave i pogibeljne faulove, davali nekorektne izjave... Kako to da ih Čović tako gadan ne instruiše da i oni budu makar malo gadni kao on ostaće zauvek misterija.
copkillah Posted May 16 Posted May 16 5 minutes ago, Nikodije said: Koliko god da je Čović gadna njuška, treneri i igrači su nam po pravilu gospoda. Ja ne mogu da se setim da su igrači ili treneri pravili neke incidente, prljave i pogibeljne faulove, davali nekorektne izjave... je l' se računa ono kada je hakovana legendica kluba nabola jednog od naša dva najbolja košarkaša današnjice s leđa, u leđa onomad?
Nikodije Posted May 16 Posted May 16 Just now, copkillah said: je l' se računa ono kada je hakovana legendica kluba nabola jednog od naša dva najbolja košarkaša današnjice s leđa, u leđa onomad? Aj me podseti o kome i čemu se radi. Ovako šifrovano se ne sećam.
Shaq Posted May 16 Posted May 16 2 minutes ago, Nikodije said: Aj me podseti o kome i čemu se radi. Ovako šifrovano se ne sećam. verovatno misli na ovo 2
copkillah Posted May 16 Posted May 16 Just now, Nikodije said: Aj me podseti o kome i čemu se radi. Ovako šifrovano se ne sećam. Evo ga 1
Nikodije Posted May 16 Posted May 16 1 minute ago, copkillah said: Evo ga Tjah, nategnuto. Ledej napravi 1 ovakvu stvar po posedu. 8
copkillah Posted May 16 Posted May 16 1 minute ago, Nikodije said: Tjah, nategnuto. Ledej napravi 1 ovakvu stvar po posedu. ...a i ne bi Branko nikad...
Блок_64 Posted May 16 Posted May 16 7 hours ago, Ratamahatta said: Prosle godine sam u istom danu u radijusu od 500 metara sreo tri bivse jednu za drugom, i to po hronoloskom redosledu, siguran sam bio da imaju neki plan Kako si jos uvek medju zivima 1 1
Marco Cake Posted May 16 Posted May 16 14 hours ago, assignment said: Moguće da će ići u peti meč, a neka nama u gostima sude kao Partizanu zadnje dve. Ako dobijemo takvo sudjenje može padne i metla, ili dobijemo u 4 Ako budu sudili kao poslednje dve, bice 3-2. Sudije uvek sude za domacina, to se ogleda o sitnim faulovima, koliko dopustaju da se igra odbrana, itd. To nije previse vidljivo. Kilav je kkp, ali Zvezda nije dobila na ne znam kakvu igru i kvalitet vec domaci teren. Bas jako tesko da dobijemo, mada kakav je iq kkp igraca..opet, sudije ce seckati i odraditi posao. Zvezdasi u atmosferi linca, game 5. 3-2 1
Блок_64 Posted May 16 Posted May 16 9 minutes ago, Marco Cake said: Ako budu sudili kao poslednje dve, bice 3-2. Sudije uvek sude za domacina, to se ogleda o sitnim faulovima, koliko dopustaju da se igra odbrana, itd. To nije previse vidljivo. Kilav je kkp, ali Zvezda nije dobila na ne znam kakvu igru i kvalitet vec domaci teren. Bas jako tesko da dobijemo, mada kakav je iq kkp igraca..opet, sudije ce seckati i odraditi posao. Zvezdasi u atmosferi linca, game 5. 3-2 Mislis Boloboj uhvati pantera za vrat a sudija sudi obostranu tehnicku i to se zove sudjenje za Zvezdu. 3
Micko8 Posted May 16 Posted May 16 (edited) 3 hours ago, copkillah said: Lazića bi posle skupljali tri dana ako bi pokušao nešto Sumnjam u to, kapiten je ako se ne varam i karatista Edited May 16 by Micko8
fandorin Posted May 16 Posted May 16 2 hours ago, MeanM@ said: I dalje ne znam zasto je bila obostrana. Zbog obostranog trash talka koji je usledio nakon vatanja za gušu. Zašto je to ostalo nekažnjeno, ne znam. 1 1
Valk Posted May 17 Posted May 17 1 hour ago, fandorin said: Zbog obostranog trash talka koji je usledio nakon vatanja za gušu. Zašto je to ostalo nekažnjeno, ne znam. davljenje DA, ali na trash talk zaboravite, GOSPODO! 5 2
Ratamahatta Posted May 17 Posted May 17 (edited) 9 hours ago, hrkljush boys_2 said: Stef se ne snalazi sa djubrovima poput ovog, u ovakvim se situacijama slina koja se zakacila za vrat otrese o pod svom snagom. Nije teo 1 brdo 2 univerzuma, ljudski maximumi i ostale iluzije Edited May 17 by Ratamahatta 1
Recommended Posts