Jump to content

KK Crvena Zvezda 2023/24

Featured Replies

On 16. 5. 2024. at 20:41, Nikodije said:

Koliko god da je Čović gadna njuška, treneri i igrači su nam po pravilu gospoda. Ja ne mogu da se setim da su igrači ili treneri pravili neke incidente, prljave i pogibeljne faulove, davali nekorektne izjave...

Kako to da ih Čović tako gadan ne instruiše da i oni budu makar malo gadni kao on ostaće zauvek misterija.

• Replies 15.9k
  • Views 895k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

On 16. 5. 2024. at 20:41, Nikodije said:

Koliko god da je Čović gadna njuška, treneri i igrači su nam po pravilu gospoda. Ja ne mogu da se setim da su igrači ili treneri pravili neke incidente, prljave i pogibeljne faulove, davali nekorektne izjave...

je l' se računa ono kada je hakovana legendica kluba nabola jednog od naša dva najbolja košarkaša današnjice s leđa, u leđa onomad?

On 16. 5. 2024. at 20:51, copkillah said:

je l' se računa ono kada je hakovana legendica kluba nabola jednog od naša dva najbolja košarkaša današnjice s leđa, u leđa onomad?

Aj me podseti o kome i čemu se radi. Ovako šifrovano se ne sećam.

On 16. 5. 2024. at 20:52, Nikodije said:

verovatno misli na ovo

:fantom:

On 16. 5. 2024. at 20:52, Nikodije said:

Evo ga

On 16. 5. 2024. at 20:57, copkillah said:

Evo ga

Tjah, nategnuto. Ledej napravi 1 ovakvu stvar po posedu.

On 16. 5. 2024. at 20:59, Nikodije said:

Tjah, nategnuto. Ledej napravi 1 ovakvu stvar po posedu.

...a i ne bi Branko nikad...

Flopuju bez prestanka, ok.

On 16. 5. 2024. at 13:17, Ratamahatta said:

Prosle godine sam u istom danu u radijusu od 500 metara sreo tri bivse jednu za drugom, i to po hronoloskom redosledu, siguran sam bio da imaju neki plan 

Kako si jos uvek medju zivima :D

On 16. 5. 2024. at 7:42, assignment said:

Moguće da će ići u peti meč, a neka nama u gostima sude kao Partizanu zadnje dve. Ako dobijemo takvo sudjenje može padne i metla, ili dobijemo u 4

Ako budu sudili kao poslednje dve, bice 3-2.

Sudije uvek sude za domacina, to se ogleda o sitnim faulovima, koliko dopustaju da se igra odbrana, itd. To nije previse vidljivo. Kilav je kkp, ali Zvezda nije dobila na ne znam kakvu igru i kvalitet vec domaci teren.

Bas jako tesko da dobijemo, mada kakav je iq kkp igraca..opet, sudije ce seckati i odraditi posao. Zvezdasi u atmosferi linca, game 5.

3-2

On 16. 5. 2024. at 21:59, Marco Cake said:

Ako budu sudili kao poslednje dve, bice 3-2.

Sudije uvek sude za domacina, to se ogleda o sitnim faulovima, koliko dopustaju da se igra odbrana, itd. To nije previse vidljivo. Kilav je kkp, ali Zvezda nije dobila na ne znam kakvu igru i kvalitet vec domaci teren.

Bas jako tesko da dobijemo, mada kakav je iq kkp igraca..opet, sudije ce seckati i odraditi posao. Zvezdasi u atmosferi linca, game 5.

3-2

Mislis Boloboj uhvati pantera za vrat a sudija sudi obostranu tehnicku i to se zove sudjenje za Zvezdu.

On 16. 5. 2024. at 19:50, copkillah said:

Lazića bi posle skupljali tri dana ako bi pokušao nešto :lol:

Sumnjam u to, kapiten je ako se ne varam i karatista:)

Edited by Micko8

On 16. 5. 2024. at 20:18, MeanM@ said:

I dalje ne znam zasto je bila obostrana.

Zbog obostranog trash talka koji je usledio nakon vatanja za gušu. Zašto je to ostalo nekažnjeno, ne znam.

On 16. 5. 2024. at 23:10, fandorin said:

Zbog obostranog trash talka koji je usledio nakon vatanja za gušu. Zašto je to ostalo nekažnjeno, ne znam.

IMG-0626.jpg

davljenje DA, ali na trash talk zaboravite, GOSPODO!

On 16. 5. 2024. at 18:53, hrkljush boys_2 said:

Stef se ne snalazi sa djubrovima poput ovog, u ovakvim se situacijama slina koja se zakacila za vrat otrese o pod svom snagom. 

Nije teo :fantom: 

1 brdo 2 univerzuma, ljudski maximumi i ostale iluzije 

Edited by Ratamahatta

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout