Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2023/24

Ros

Recommended Posts

Posted
5 minutes ago, Nikodije said:

Koliko god da je Čović gadna njuška, treneri i igrači su nam po pravilu gospoda. Ja ne mogu da se setim da su igrači ili treneri pravili neke incidente, prljave i pogibeljne faulove, davali nekorektne izjave...

Kako to da ih Čović tako gadan ne instruiše da i oni budu makar malo gadni kao on ostaće zauvek misterija.

Posted
5 minutes ago, Nikodije said:

Koliko god da je Čović gadna njuška, treneri i igrači su nam po pravilu gospoda. Ja ne mogu da se setim da su igrači ili treneri pravili neke incidente, prljave i pogibeljne faulove, davali nekorektne izjave...

je l' se računa ono kada je hakovana legendica kluba nabola jednog od naša dva najbolja košarkaša današnjice s leđa, u leđa onomad?

Posted
Just now, copkillah said:

je l' se računa ono kada je hakovana legendica kluba nabola jednog od naša dva najbolja košarkaša današnjice s leđa, u leđa onomad?

Aj me podseti o kome i čemu se radi. Ovako šifrovano se ne sećam.

Posted
2 minutes ago, Nikodije said:

verovatno misli na ovo

:fantom:

• Hvala 2
Posted
Just now, Nikodije said:

Evo ga

• Tužno 1
Posted
1 minute ago, copkillah said:

Evo ga

Tjah, nategnuto. Ledej napravi 1 ovakvu stvar po posedu.

• +1 8
Posted
1 minute ago, Nikodije said:

Tjah, nategnuto. Ledej napravi 1 ovakvu stvar po posedu.

...a i ne bi Branko nikad...

Posted

Flopuju bez prestanka, ok.

• +1 1
Posted
7 hours ago, Ratamahatta said:

Prosle godine sam u istom danu u radijusu od 500 metara sreo tri bivse jednu za drugom, i to po hronoloskom redosledu, siguran sam bio da imaju neki plan 

Kako si jos uvek medju zivima :D

• +1 1
  • Haha 1
Posted
14 hours ago, assignment said:

Moguće da će ići u peti meč, a neka nama u gostima sude kao Partizanu zadnje dve. Ako dobijemo takvo sudjenje može padne i metla, ili dobijemo u 4

Ako budu sudili kao poslednje dve, bice 3-2.

Sudije uvek sude za domacina, to se ogleda o sitnim faulovima, koliko dopustaju da se igra odbrana, itd. To nije previse vidljivo. Kilav je kkp, ali Zvezda nije dobila na ne znam kakvu igru i kvalitet vec domaci teren.

Bas jako tesko da dobijemo, mada kakav je iq kkp igraca..opet, sudije ce seckati i odraditi posao. Zvezdasi u atmosferi linca, game 5.

3-2

• +1 1
Posted
9 minutes ago, Marco Cake said:

Ako budu sudili kao poslednje dve, bice 3-2.

Sudije uvek sude za domacina, to se ogleda o sitnim faulovima, koliko dopustaju da se igra odbrana, itd. To nije previse vidljivo. Kilav je kkp, ali Zvezda nije dobila na ne znam kakvu igru i kvalitet vec domaci teren.

Bas jako tesko da dobijemo, mada kakav je iq kkp igraca..opet, sudije ce seckati i odraditi posao. Zvezdasi u atmosferi linca, game 5.

3-2

Mislis Boloboj uhvati pantera za vrat a sudija sudi obostranu tehnicku i to se zove sudjenje za Zvezdu.

• +1 3
Posted (edited)
3 hours ago, copkillah said:

Lazića bi posle skupljali tri dana ako bi pokušao nešto :lol:

Sumnjam u to, kapiten je ako se ne varam i karatista:)

Edited by Micko8
Posted
2 hours ago, MeanM@ said:

I dalje ne znam zasto je bila obostrana.

Zbog obostranog trash talka koji je usledio nakon vatanja za gušu. Zašto je to ostalo nekažnjeno, ne znam.

• +1 1
  • Hvala 1
Posted
1 hour ago, fandorin said:

Zbog obostranog trash talka koji je usledio nakon vatanja za gušu. Zašto je to ostalo nekažnjeno, ne znam.

IMG-0626.jpg

davljenje DA, ali na trash talk zaboravite, GOSPODO!

• +1 5
  • Haha 2
Posted (edited)
9 hours ago, hrkljush boys_2 said:

Stef se ne snalazi sa djubrovima poput ovog, u ovakvim se situacijama slina koja se zakacila za vrat otrese o pod svom snagom. 

Nije teo :fantom: 

1 brdo 2 univerzuma, ljudski maximumi i ostale iluzije 

Edited by Ratamahatta
  • +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...