uini Posted May 15 Posted May 15 delju nas u skoku, sut los & nikakav, teokratija stagod da je probao, poginuo je - ali smo u egalu. pratite me za jos silver linings upisa. 2
assignment Posted May 15 Posted May 15 Ruku na srce, da nije Neda imao poluvreme kakvog se ne sećam, bilo bi ružno i jezivo... Teo bukvalno bez snage, Mitar u totalnom Baba modusu
warp Posted May 15 Posted May 15 Just now, booyaka said: Mora skok bolje da se kontroliše u nastavku. Ajde Kaboklo i nekako, ali Ponjitka konstantno kupi ove ničije lopte, pa baci se na parket, odglumi faul u napadu, nešto uradi....ne gledaj ga
Dankan Ajdaho Posted May 15 Posted May 15 Bolomboj, Tompkins, Gidra, Nedović, Jago. To je petorka koja treba da uzme gro minuta u drugom.
Ratamahatta Posted May 15 Posted May 15 Deda vadi kobas u drugom i to je to Ali Gidra ne postoji, to najvise brine uz Tea koji je rame uz rame u stetocinstvu s Panterom. Daj Mitru da kreira par napada da opet pronadje Lazica i Nedovica dok ulecu Cim krenemo trojke da zatezemo sve ode u kurac, polako bre
assignment Posted May 15 Posted May 15 1 minute ago, elementary said: Sve u svemu dobijamo opet. Daj Bože, ali nekako sam juče na poluvremenu imao pozitivni osećaj, danas ne ....
levi Posted May 15 Posted May 15 što je tako brzo izveo Boloboya ponovo, pomislio sam da mi je promaklo da je napravio 3 faul 1 1
uini Posted May 15 Posted May 15 Just now, Ratamahatta said: Cim krenemo trojke da zatezemo sve ode u kurac, polako bre ma trica se ubacivati mora; imamo dovoljno otvorenih pozicija, ne igra partizan neki difens, samo da se povezemo malo 1
elementary Posted May 15 Posted May 15 Nedović bio fenomenalan u prvom tako da imam osecaj da u drugom neće skoro ništa ubaciti . Popraviti skok i to je to ,to ae valjda iz aviona vidi . Naravno Trej dobio nepostojeci treći faul i Bolomboj ima 2,uz to očigledno nije fit.
warp Posted May 15 Posted May 15 Mora Gidra tu iz ćoška da pogodi, jebem mu, tri puta je bio sam u ove dve utakmice.... 2
FPLS Posted May 15 Posted May 15 Men' se cini da smo propustili finu priliku da resimo utakmicu do poluvremena, sad se ne bih kladio na nas.
elementary Posted May 15 Posted May 15 Gidra samo jednu da pogodi i ubacice par komada ,Deda se rasanio valjda i to će biti dovoljno . 1
Recommended Posts