Micko8 Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 (edited) 5 hours ago, Venom said: Alonzo Mourning se vratio posle transplantacije bubrega, ali to je pretpostavljam sve individualno. Nije to sad najvažnije. Katastrofa u svakom slučaju, pogotovo ako je sve ovo istina da je moglo i da se izbegne. Jeste bio faul u napadu, ali nije bio baš toliko prljav potez. Nema profesionalnog igrača koji povremeno ne koristi lakat u takvoj situaciji, Jokić to radi redovno. Neko ko igra NBA to radi suptilnije od igrača Južnog Sudana, ali to ne menja stvar. Nije morao da ga koriti bas na plus 30 za nas jbg. Edited September 4, 2023 by Micko8
Milošica Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 5 minutes ago, Micko8 said: Nije morao da ga koriti bas na plus 30 za nas jbg. Nećemo valjda ove stvari. 4
Nikodije Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 18 minutes ago, Ros said: ko ce nam sad biti radulje? sporazumno okoncali Ostali smo na samo 5 centara, hitno dovesti zamenu 1
Shaq Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 tesko cemo nadoknaditi odlazak raduljice, al tako je kako je.. dok neki dovode igrace iz nba, mi ni penzionere ne mozemo da zadrzimo.. 2 1 2 1
Nikodije Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 Pa gde si bre shaqula, zar je moguće da su te pustili Deder 1 povratnički grafikon 2
Shaq Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 samo sam ih krekovao, ne verujem da su me pustili.. pisem sa fona pa ne mogu, sutra ce biti ako me ne zatvore opet do tada.. 1
cvrlle Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 (edited) Da pohvalim jos jednom organizaciju KK CZ na odlicno odradjenoj organizaciji prodaje sezonskiharata. Dele se redni brojevi za red na papiricima kao 90-tih u redovima za zejtin i brasno. Edited September 4, 2023 by cvrlle 2
MiddleClass Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 Iznenadjeni kao putari snjegom u decembru
VoodooDerina Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 (edited) Katastrofa. Posle završio sve online za 5 minuta i obnovu i +1 i nove sezonske, ne znam koji đavo sam se i cimao prethodno do Kališa. OK, ispadne 4% skuplje za proviziju koju uzimaju za "obradu". Edited September 4, 2023 by VoodooDerina
Božo Crveni Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 Odlaskom Raduljice, KK CZ ima 15 odličnih igrača pod ugovorom za narednu sezonu i nije potrebno da se dovodi još. Mogu da se sastave tri srodne petorke: 1. Šahbaz, Mađar, Gidra, Rus i Slovenac; 2. Jago, Nedara, Deda, Baba i CG-orac; 3. Teo, Ljudina, Despot i dvojac s .ba ekstenzijom. Prva nabije razliku, druga održava, a treća u finišu izlazi na teren da proslavi s najvernijima. 6
Svarog Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 kakav kriptovani spisak prepozanao sam Teodosića, Nedovića i Yago Mateus dos Santosa. 1
Popular Post Shaq Posted September 5, 2023 Popular Post Posted September 5, 2023 (edited) samo za nikodija i drustvo u cosku.. Edited September 5, 2023 by Shaq 4 9
Dankan Ajdaho Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 Ili ti svaki EL trener bi poželeo Davidovca, od prvog do poslednjeg 3
Recommended Posts