Nikodije Posted May 13 Posted May 13 14 minutes ago, Shaq said: vec sam kazo, cox je debil, napunila bi se i arena sa 25k, plus su dobijene i poslednje 2 u areni, al ne vredi kad je neko debil. Ipak je previše godina proveo u Železniku, nije lako iz njega izbaciti taj efekat kutije šibica u kojem se najkomfornije oseća
booyaka Posted May 13 Posted May 13 https://sportklub.n1info.rs/kosarka/aba-league/zvezda-partizan-finale-plej-of-aba-liga-2023-24-tekstualni-prenos-utakmice-foto-i-video-navijaci-na-ulazu-u-pionir/
Nikodije Posted May 13 Posted May 13 Ajde što neko tretira ljude kao marvu, ali zašto ljudi vole da budu tretirani kao marva, eto nije mi jasno. 2
Ros Posted May 13 Author Posted May 13 (edited) kevin Srbin i babin Srbin pretekli Edited May 13 by Ros
elementary Posted May 13 Posted May 13 Kako ga cenite ,hoće li komšije odmah u prvoj četvrtini pretiti napuštanjem hale ili će bar sačekati poluvreme ?
Jimmy Kowalski Posted May 13 Posted May 13 29 minutes ago, elementary said: Kako ga cenite ,hoće li komšije odmah u prvoj četvrtini pretiti napuštanjem hale ili će bar sačekati poluvreme ? Na poluvremenu sigurno napustaju teren i odlaze u svlacionice..
*edited by mod Posted May 13 Posted May 13 36 minutes ago, Ros said: kevin Srbin i babin Srbin pretekli Opet Smart izašao prvi da se zagreva?
Jimmy Kowalski Posted May 13 Posted May 13 41 minutes ago, Nikodije said: Ajde što neko tretira ljude kao marvu, ali zašto ljudi vole da budu tretirani kao marva, eto nije mi jasno. Pa platili su zato.
booyaka Posted May 13 Posted May 13 KKP očekivano počinje sa samo jednim srpskim košarkašem u petorci.
Recommended Posts