Valk Posted April 11 Posted April 11 31 minutes ago, Milošica said: Pa ja sam od početka mislio da se Nikodije sprda sa našim sezoncima napadajev drug ima neku od 70k, tajkun KUMS od 100 Nisam gledala utakmicu, jednom i ja da imam sreće pa omaknem stres. Da vratim?
uini Posted April 12 Posted April 12 6 hours ago, Frank Pembleton said: iz ovog ugla se vidi da lepo hoce sve da mu objasni ali sudija jednostavno odbija da usvoji znanje. posle opet kad pogresi, niko mu nece biti kriv, kad nije hteo da uci. 1 1
Ros Posted April 12 Author Posted April 12 6 hours ago, Valkyrie said: napadajev drug ima neku od 70k, tajkun KUMS od 100 Nisam gledala utakmicu, jednom i ja da imam sreće pa omaknem stres. Da vratim? vrati do 6:5 za nas i ugasi 3 1
Lord Stef Posted April 12 Posted April 12 1 hour ago, uini said: iz ovog ugla se vidi da lepo hoce sve da mu objasni ali sudija jednostavno odbija da usvoji znanje. posle opet kad pogresi, niko mu nece biti kriv, kad nije hteo da uci. Taj neki rad 1 1
booyaka Posted April 12 Posted April 12 https://www.instagram.com/p/C5olvIJMe7v/?igsh=MWRqbXNuMmNnYTR2Zw== ♥️
uini Posted April 12 Posted April 12 (edited) 34 minutes ago, Lord Stef said: Taj neki rad meho baždarević, jedan od glupljih fudbalera u izuzetno netalentovanoj ekipi; tu je valjda ivica osim tripovao da osnova treba da mu bude željova videoton ekipa a da mu glavni igrač bude freakin zlatko vujović, za osima iz nekog razloga, inkarnacija joška skoblara. sad se iznerviram kada se setim. ne može meho sa teokratijom, uz sav respekt top liste "I was able to send him off with a red before the match started, as he was cursing excessively during the chanting of the anthems", Codestal told "Tirando Paredes". "Later when I decided to send off Monzon with the red, Maradona came and told me I'm a thief and I'm on FIFA's payroll. I've seen Maradona do some incredible things on the pitch, but also how he got a knee injury from aggressive tackles. As a player he was the best, but as a person he was very unpleasant and one of the worst I've had to deal with in matches." Edited April 12 by uini 3
Vasilij Zajcev Posted April 12 Posted April 12 Ima li negde snimak te akcije zbog koje je Teo popizdeo?
kralj Posted April 12 Posted April 12 Uglavnom sam uspeo da propustim patkicometriju, najveći festival "povuci ručnu" humora usled najnebitnije utakmice u istoriji košarke, ali ovaj odron od Gurovića i njegova sve učestalija smatranja uvek uspevaju da me pomere. 3
hrkljush boys_2 Posted April 13 Posted April 13 On 12. 4. 2024. at 8:26, dragance said: Nisam gledao sinoć, jel izgubio partizan? Izgleda da su pobijedili, jesu prosli u plej in nisam ispratio? 1
booyaka Posted April 13 Posted April 13 Možda će napraviti izuzetak pa ih ubace u plejin zbog navijača, jer nikooo nema takve navijače. 1
uini Posted April 13 Posted April 13 a realno izdominiraju sa dolascima na random aba tekme, sto je za rispekt videcemo sada kada ne ide po logici, svaka sledeca sezona bolja od prosle ili makar ista ako mora
nahbar Posted April 13 Posted April 13 On 11. 4. 2024. at 23:06, Lancia said: Sta bi, ste odigrali za komsije?¿ Jesmo. Pobili se, jurili sudiju, dva najbolja igraca nam na pravdi Boga iskljucise 1 1
MiddleClass Posted April 13 Posted April 13 https://www.zurnal.rs/scc/clanak/181484/kosarka/aba-liga/vedete-mege-blizu-zvezde Jes da je telegraf, ali lijepo bi bilo
Recommended Posts