Midžeta Posted April 11 Posted April 11 8 minutes ago, Milošica said: Kod Željka je to ekspresivno ispoljavanje ega(Mesec u Lavu kakav ima i Đilas npr.) uz dodatak patetike koju nosi podznak Rak(Vučić). Kod Tea je Mesec u Škorpiji, odnosno tiha voda breg roni. Retko pokazivanje emocija, ali kad se desi imamo to što imamo, odnosno neka beži svako kud ga noge nose(taj Mesec ima npr. i onaj mali debil Milošica čiji dosije prikupljamo na PPP forumu). I Željko i Teo su Ribe, ali to je manje bitno za celu priču. Svakako obojica carevi. Bolesno je ozbiljno i dubinsko bavljenjelje nekim ljudskim manama kod obojice hladne glave, to ukazuje ili na ozbiljnu navijačku patologiju ili na botovanje. Bitan post ko kuca 2 2
napadaj Posted April 11 Posted April 11 41 minutes ago, Nikodije said: Vlasnici sezonske Da vidiš tek facu mog drugara koji je fljusnuo 70+ hiljada za mesto koje je prošle godine platio cca. 40k 3
Nikodije Posted April 11 Posted April 11 2 minutes ago, napadaj said: Da vidiš tek facu mog drugara koji je fljusnuo 70+ hiljada za mesto koje je prošle godine platio cca. 40k Dogodine 100k, stižu novi katalozi u Železnik, neće biti greške u selekciji
booyaka Posted April 11 Posted April 11 3 minutes ago, Ratamahatta said: Nejt Sestina je nas, bice most improved playa dogodine I Brizuela.
Ted Posted April 11 Posted April 11 10 minutes ago, napadaj said: Da vidiš tek facu mog drugara koji je fljusnuo 70+ hiljada za mesto koje je prošle godine platio cca. 40k 70+ hiljada za košarku.......nema te sile koja bi me naterala da dam toliko. da je fudbal u pitanju, pa ajde ako ima neko takmičenje za najgoru investiciju godine nek se javi drugar, možda pokrije materijalnu štetu. za nematerijalnu i duševni bol, to mora da tuži 1
garmonbozia Posted April 11 Posted April 11 2 minutes ago, Frank Pembleton said: Al kako između pričanja na engleskom ubaci "jebem li ti majku" i samo nastavi hasl na engleskom 1 3
weedman Posted April 11 Posted April 11 mislim da je teo prso najvise zbog nagomilanih privatnih problema 1
kud u maglu Simoviću Posted April 11 Posted April 11 6 minutes ago, weedman said: mislim da je teo prso najvise zbog nagomilanih privatnih problema jebo ga terza, kad sve drži u sebi vidi ga haris, ko jabuka 1
MiddleClass Posted April 11 Posted April 11 1 hour ago, Nikodije said: Vlasnici sezonske Obrad Ovic? 8
Dankan Ajdaho Posted April 11 Posted April 11 32 minutes ago, Frank Pembleton said: Sramota me njegove sramote.
Ratamahatta Posted April 11 Posted April 11 (edited) Teo je prosle godine Teo da pegla i Javora u Bolonji, zaboravio sam protiv koga. Isto ovako je popizdijo i dobio dva zuta Taman ocistio kartone protiv nas u sledecem kolu Edited April 11 by Ratamahatta
Milošica Posted April 11 Posted April 11 17 minutes ago, MiddleClass said: Obrad Ovic? Pa ja sam od početka mislio da se Nikodije sprda sa našim sezoncima 2
Recommended Posts