nenad Posted April 11 Posted April 11 2 minutes ago, levi said: zašto se onda buni kod sudije i dobije drugu tehničku da bi izasao. 2
Djuro Posted April 11 Posted April 11 gledajmo sve sa vedrije strane: Covic ce ionako za par godina, u omiljenom jutarnjem programu, da prica kako su razvalili Efes sa 30 razlike. 1 2
uini Posted April 11 Posted April 11 46 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Kod Radonjića kad si ga već pomenuo, važila su krvava kolena. kod radonjica je bio i najveci poraz u evroligi do sinoc, so theres that 1
Ros Posted April 11 Author Posted April 11 23 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Jer je nestalo municije. ajde nemoj zezati 1
Hele Posted April 11 Posted April 11 (edited) Ajde de, da nema sve politike, navijaca kriminalaca.... ovo bi se isto radilo i bilo bi zdravo rivalstvo i vrhunska zajebancija. Dokaz nivoa rivalstva kad odes da te naguze Turci samo da bi komsija ispao 🤣🤣🤣 A posto me politika i navijaci ne zanimaju, meni ovo vrh 😂😂😂 Edited April 11 by Hele 5
Heaviside Posted April 11 Posted April 11 (edited) 43 minutes ago, levi said: evo baš ovih dana na nostalgiji, tako je igrala Jugoslavija 1989/91, dodavanja kroz noge, iza leđa, na 30-40 razlike i nikom ništa i Teova reakcija donekle može da se razume, ali svesno je to uradio, zašto se onda buni kod sudije i dobije drugu tehničku sve nakon prve tehničke je totalno bezveze i samo je pojačalo ovu bedu, a sve pre toga sasvim ok, mada i to može lepše da se uradi i da se ne dobije ni ta jedna tehnička tu jugoslaviju sam davno gledao, generalno nisam primetio poteze ovog tipa nego je sve uglavnom bilo šmekerski sa dodavanjima u napred, iza leđa ili kroz noge ne smeta nikom, nije u tome poenta. ako su i ono ponižavali onda ni to nije korektno i verovatno je i njima neko na to skrenuo pažnju, Duda prvi. a ovo večeras uopšte nije samo do igrača, razočarao me je i Sfero što je ovo dopustio, a čak sam i od Čovića očekivao da digne malo tenziju jer je utakmica iz poznatih razloga pod lupom javnosti. Edited April 11 by Heaviside
Nikodije Posted April 11 Posted April 11 Ja stvarno mislim da je ovo Teovo više bila poruka Čoviću nego Buboi
Dankan Ajdaho Posted April 11 Posted April 11 26 minutes ago, uini said: kod radonjica je bio i najveci poraz u evroligi do sinoc, so theres that Kod Radonjića je čitav tim koštao kao Nedara i Šalabaz. 1
Heaviside Posted April 11 Posted April 11 1 minute ago, Nikodije said: Ja stvarno mislim da je ovo Teovo više bila poruka Čoviću nego Buboi Dodao sam pasus u međuvremenu Meni je delovalo da je popizdeo na Sfera o čemu mi moramo da razglabamo jer nemamo za šta iole smisleno da se uhvatimo a da nije oftopik 1 1
Heaviside Posted April 11 Posted April 11 4 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Kod Radonjića je čitav tim koštao kao Nedara i Šalabaz. bilo je Radonji dosta lakše da hendluje Nebojšu jer ovaj nije imao ovoliko love da ga inspriše da se razmaše sa svojim idejama 1
Nikodije Posted April 11 Posted April 11 3 minutes ago, Heaviside said: bilo je Radonji dosta lakše da hendluje Nebojšu jer ovaj nije imao ovoliko love da ga inspriše da se razmaše sa svojim idejama Davno smo konstatovali- što više para to više dokaza koliko su nesposobni. Ne može Nebojša nekom drugom da dá 20 milki i kaže "evo, radi", sa tako velikim parama mora on da barata. Rezultat vidimo. 3
Djuro Posted April 11 Posted April 11 (edited) #onokad mislis da ne moze nize da se padne, kad medjutim: Edited April 11 by Djuro 1
Midžeta Posted April 11 Posted April 11 A jbg sta covek i da kaze, a i zabavnije je sto je walk out imamo AAAAA SVE veceras
Recommended Posts