Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2023/24

Ros

Recommended Posts

Posted

Odvratno.

90% obog tima nema mrvicu samopoštovanja i zaslužuje da se prema njima ponašaju kao prema bednim kučkicama.

• +1 1
  • Hvala 1
Posted

Srećom nisam gledao ovo brukanje, očekivao sam skidanje gaća od ove grupe rekreativaca ali ne i ovako nešto, baš lepo što su ih napunili do vrha. Bednici. Nemam pravu reč. 

• +1 1
  • Hvala 1
Posted
14 minutes ago, Nikodije said:

Mislim da je 53 rekordna razlika u EL.

Ajde momci, možete vi to, neka Nebojša po nečemu zaista uđe u legendu.

63

Posted

ovo je bilo najbliže rezultatu 112-58 u prethodnih x godina 

• +1 1
Posted
2 minutes ago, Ros said:

sigurno sećaš kad smo imali +38 protiv jednog jakog domaćeg tima, pa je radonja zadnju četvrtinu igrao sa drugom petorkom. respekt prema protivniku, umesto da je išao na +42

Kod Radonjića kad si ga već pomenuo, važila su krvava kolena.

Posted

Nije mi žao zbog poraza, ali 45, mnogo je kume.. 

Posted
1 minute ago, Dankan Ajdaho said:

Kod Radonjića kad si ga već pomenuo, važila su krvava kolena.

zasto je stao sa nabijanjem?

Posted

Večeras Čović izdaje saopštenje i smenjuje Sfera...

Posted
5 minutes ago, Heaviside said:

Ma zato je i on prso, blam ga bukvalno pa se onda iz frusta dodatno izblamirao. 

A do tog momenta je bio među najgorima na terenu u ekstremno žestokoj konkurenciji.

Posted

nije da je neko iznenadjenje, realno ni klub ni navijaci nisu nista bolje ni zasluzili.

ovaj klub je olicenje naprednjacke srbije: kurcenje bez pokrica, trosenje tudjih para, vrhovni zapovednik koji se razume u sve, a ustvari ne zna nista, skupi domaci igraci koje navijaci slepo brane, lagano pogorsanje iz sezone u sezonu sa ponekim kratkotrajnim bleskom.

sve u svemu lep kraj, covara trlja ruke, oterace sfera i sledece sezone sve ponovo, a ishod ce biti isti, posto nedara i ostatak stetocina svakako ostaju.

• +1 4
  • -1 1
Posted
2 minutes ago, Ros said:

zasto je stao sa nabijanjem?

Ma nabijanje je prihvatljivo među igračima, ali cirkuski potezi nisu. Skapirao je sigurno i Buboa da je preterao, a mi ne bismo ni pričali o ovome da je Teo stao nakon faula i priseravanja protivničkom igraču, ali da se na 40 razlike napušavaš sa svakim sudijom i delegatom ponaosob i da te iznose iz dvorane je već blamiranje.

• +1 2
Posted

Podrška Teu, brat napaćeni. Na kraju karijere da mu se dešavaju ovakve blamaže, al za to neka se obrati sportskom sektoru iz Železnika.

• +1 2
Posted
5 minutes ago, Heaviside said:

Ma nabijanje je prihvatljivo među igračima, ali cirkuski potezi nisu. Skapirao je sigurno i Buboa da je preterao, a mi ne bismo ni pričali o ovome da je Teo stao nakon faula i priseravanja protivničkom igraču, ali da se na 40 razlike napušavaš sa svakim sudijom i delegatom ponaosob i da te iznose iz dvorane je već blamiranje.

ima Teo te ispade. njje mu to prvi put. 
zar nije tompson bacio alejup?

Posted
3 minutes ago, Ros said:

ima Teo te ispade. njje mu to prvi put. 
zar nije tompson bacio alejup?

Nije, tompson do čupavog na zicer, čupavi  neće da zakuca nego izvodi kerefeke…

• +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...